Ikon Bewara

Covid-19 Apdet

Kusabab lampu Covid-19, seueur kajadian sareng kagiatan di Kildare panginten ditunda atanapi dibatalkeun sareng seueur usaha sareng tempat tiasa ditutup samentawis. Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun parios sareng bisnis sareng / atanapi tempat anu relevan pikeun apdet panganyarna.

Cara Arthurs 11
Tambahkeun ka paporit

Jalan Arthur

Guinness Storehouse tiasa janten bumi tempat topan anu kawéntar tapi ngagali sakedik langkung jero sareng anjeun bakal mendakan yén tempat kalahiranana aya di dieu di County Kildare.

Celbridge, Leixlip

Warisan & Sejarah
Barrow Way 3
Tambahkeun ka paporit

Barrow Jalan

Ngarasakeun jalan-jalan siang, sapoé kaluar atanapi bahkan liburan anu saé minggu ngajajah walungan anu paling endah di Irlandia, sareng hal anu dipikaresep di unggal péngkolan dina towpath umur 200 taun ieu.

Athy

Warisan & Sejarah
Celbridge Heritage Trail 1
Tambahkeun ka paporit

Jalur Warisan Celbridge

Pendakan Celbridge sareng Castletown House, mangrupikeun seueur carita anu pikaresepeun sareng gedong bersejarah anu nyambungkeun sareng inohong inohong anu penting ti jaman baheula.

Celbridge

Warisan & Sejarah
Jalan Penjelajah 6
Tambahkeun ka paporit

Jalan Explorer - Jalan Warisan Shackleton

Spanning South County Kildare, mendakan seueur situs anu aya hubunganana sareng penjelajah kutub anu hébat, Ernest Shackleton.

Athy

Warisan & Sejarah
Gordon Bennett 5
Tambahkeun ka paporit

Rute Gordon Bennett

Kudu aya pikeun anu resep mobil klasik sareng pengendara motor sapopoé, Rute Gordon Bennett bakal nyandak anjeun dina perjalanan bersejarah ngalangkungan kota-kota anu indah sareng désa-désa Kildare.

Kildare

Warisan & Sejarah
Grand Canal Wayl 4
Tambahkeun ka paporit

Grand Terusan Jalan

Jalan Terusan Grand nuturkeun towpaths jukut anu pikaresepeun sareng jalan sisi kanal tarmac dugi ka Harbour Harbour.

Naas

di tempat kabuka
Derby Legenda 1
Tambahkeun ka paporit

Kildare Derby Legends Trail

Leumpang 'perjalanan' Derby langkung ti 12 furlongs, nuturkeun hoofprints tina legenda balap kuda Irlandia unggulan, The Irlandia Derby.

Kildare

di tempat kabuka
Kildare Monastic Trail 4
Tambahkeun ka paporit

Jalur Monastik Kildare

Jelajah biara kuno County Kildare di sakitar ruruntuhan atmosfir, sababaraha menara bunderan anu paling diawétkeun ku Irlandia, palang luhur sareng carita sajarah sareng carita rakyat anu matak.

Kildare

Warisan & Sejarah
Kildare Heritage Trail 2
Tambahkeun ka paporit

Jalur Warisan Kota Kildare

Tur di salah sahiji kota pangkolotna di Irlandia anu kalebet Situs Monastik St. Brigid, Kastil Norman, tilu Abbeys abad pertengahan, Turf Club munggaran Irlandia sareng seueur deui.

Kildare

Warisan & Sejarah
Mybikeorhike1
Tambahkeun ka paporit

Sapédah Abdi atanapi Ngabuburit

My Bike or Hike nyayogikeun wisata anu dipandu anu teu aya dina jalur anu dikalahkan, dikirimkeun ku cara anu berkelanjutan, sareng ahli lokal anu sajati.


Petualangan & Kegiatan
Rsz Grand Canal Naas
Tambahkeun ka paporit

Jalur Bersejarah Naas

Ngagaduhan rambatan di sakuriling Jalan Sejarah Naas sareng muka konci harta karun anu disumputkeun anu anjeun panginten henteu terang di kota Naas Co. Kildare

Naas

Warisan & Sejarah
Cara kalaparan nasional 3
Tambahkeun ka paporit

Jalan kalaparan nasional

Jalan satapak 167km nuturkeun jalan satapak tina 1,490 panyewa kapaksa hijrah ti Strokestown, ngalangkungan County Kildare di Kilcock, Maynooth sareng Leixlip.

Maynooth

Warisan & Sejarah
Royal Canal Greenway 2
Tambahkeun ka paporit

Royal Canal Greenway

Greenway anu pangpanjangna di Irlandia dugi ka 130km ngalangkungan Irlandia Wétan Kuno sareng Irlandia's Hidden Heartlands. Hiji jalan satapak, pamanggihan anu teu aya tungtungna.

Maynooth

Warisan & Sejarah
St Brigids Way 1
Tambahkeun ka paporit

Katedral St Brigid's & Menara Babak

Tempatna dina situs anu St Brigid papayung Kildare ngadegkeun biara di 480AD. Datang tiasa ningali katedral umur 750 taun sareng naék Menara Bulat pangluhurna di Irlandia kalayan aksés umum.

Kildare

Warisan & Sejarah
St Brigids Way 2
Tambahkeun ka paporit

St Brigid's Trail

St Brigid's Trail nuturkeun jejak salah sahiji wali urang anu paling dipikacinta ngalangkungan kota Kildare sareng ngajajah rute mitis ieu pikeun milarian warisan St Brigid.

Kildare

Warisan & Sejarah