Ikon Bewara

Covid-19 Apdet

Kusabab lampu Covid-19, seueur kajadian sareng kagiatan di Kildare panginten ditunda atanapi dibatalkeun sareng seueur usaha sareng tempat tiasa ditutup samentawis. Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun parios sareng bisnis sareng / atanapi tempat anu relevan pikeun apdet panganyarna.

Cara Arthurs 11
Tambahkeun ka paporit

Jalan Arthur

Guinness Storehouse tiasa janten bumi tempat topan anu kawéntar tapi ngagali sakedik langkung jero sareng anjeun bakal mendakan yén tempat kalahiranana aya di dieu di County Kildare.

Celbridge, Leixlip

Warisan & Sejarah
Barrow Way 3
Tambahkeun ka paporit

Barrow Jalan

Ngarasakeun jalan-jalan siang, sapoé kaluar atanapi bahkan liburan anu saé minggu ngajajah walungan anu paling endah di Irlandia, sareng hal anu dipikaresep di unggal péngkolan dina towpath umur 200 taun ieu.

Athy

Warisan & Sejarah
Bog Of Allen 4
Tambahkeun ka paporit

Bog of Allen Alam Center

Salah sahiji tempat wisata alam luhur di Co Kildare ngagungkeun kaajaiban sareng kaéndahan lahan gambut Irlandia sareng satwa maranéhanana.

Kildare

Warisan & Sejarah
Burtown House & Gardens 9
Tambahkeun ka paporit

Burtown House & Kebon

Burtown House di Co. Kildare mangrupikeun Bumi mimiti Georgia di caket Athy, sareng kebon 10 acre anu menawan dibuka pikeun umum.

Athy

di tempat kabukarestoran
Imah Castletown 2
Tambahkeun ka paporit

Imah Castletown

Ngalaman kaagungan Castletown House sareng parklands, agam Palladian di County Kildare.

Celbridge

Warisan & Sejarah
Celbridge Heritage Trail 1
Tambahkeun ka paporit

Jalur Warisan Celbridge

Pendakan Celbridge sareng Castletown House, mangrupikeun seueur carita anu pikaresepeun sareng gedong bersejarah anu nyambungkeun sareng inohong inohong anu penting ti jaman baheula.

Celbridge

Warisan & Sejarah
Coolcarrigan House & Gardens 3
Tambahkeun ka paporit

Coolcarrigan House & Kebon

Coolcarrigan mangrupikeun oasis anu disumputkeun sareng kebon 15 hektar anu saé pinuh ku tangkal sareng kembang anu langka sareng teu biasa.

Clane

di tempat kabuka
Dataran Curragh 3
Tambahkeun ka paporit

Dataran Curragh

Bisa jadi saluran pangkolotna sareng paling lega di padang rumput hejo semi-alam di Éropa sareng situs pilem 'Braveheart', éta mangrupikeun tempat leumpang anu populér pikeun warga satempat sareng pengunjung anu sami.

Newbridge

di tempat kabuka
Donadea 3
Tambahkeun ka paporit

Taman Leuweung Donadea

Donadea nawiskeun rangkeian jalan-jalan pikeun sadaya tingkatan pangalaman, ti jalan pondok 30-menit di sakuriling danau dugi ka jalan satapak 6km anu nyandak anjeun sadayana di sakuriling taman!

Maynooth

Warisan & Sejarah
Jalan Penjelajah 6
Tambahkeun ka paporit

Jalan Explorer - Jalan Warisan Shackleton

Spanning South County Kildare, mendakan seueur situs anu aya hubunganana sareng penjelajah kutub anu hébat, Ernest Shackleton.

Athy

Warisan & Sejarah
Grand Canal Wayl 4
Tambahkeun ka paporit

Grand Terusan Jalan

Jalan Terusan Grand nuturkeun towpaths jukut anu pikaresepeun sareng jalan sisi kanal tarmac dugi ka Harbour Harbour.

Naas

di tempat kabuka
Derby Legenda 1
Tambahkeun ka paporit

Kildare Derby Legends Trail

Leumpang 'perjalanan' Derby langkung ti 12 furlongs, nuturkeun hoofprints tina legenda balap kuda Irlandia unggulan, The Irlandia Derby.

Kildare

di tempat kabuka
Kildare Heritage Trail 2
Tambahkeun ka paporit

Jalur Warisan Kota Kildare

Tur di salah sahiji kota pangkolotna di Irlandia anu kalebet Situs Monastik St. Brigid, Kastil Norman, tilu Abbeys abad pertengahan, Turf Club munggaran Irlandia sareng seueur deui.

Kildare

Warisan & Sejarah
Killinthomas 4
Tambahkeun ka paporit

Killinthomas Kai

Ngan jarak anu pondok di luar Désa Rathangan aya salah sahiji rahasia Irlandia anu paling dijaga pikeun alam!

Kildare

di tempat kabuka
Istana Leixlip 2
Tambahkeun ka paporit

Leixlip Castle

Istana Norman abad ka-12 ngandung seueur barang-barang bersejarah anu pikaresepeun sareng teu biasa.

Leixlip

Kesenian & Kabudayaan
Moore Abbey Woods 3
Tambahkeun ka paporit

Kai Abbey Moore

Hutan campuran kalayan pilihan jalur leumpang dina situs biara abad ka-5 diadegkeun ku St Evin sareng kirang ti 1km ti Monasterevin.

Kildare

di tempat kabuka
Mullaghreelan Woods
Tambahkeun ka paporit

Mullaghreelan Woods

Ngadeukeutkeun Kastil Kilkea, Mullaghreelan Wood mangrupikeun perkebunan leuweung lami anu indah anu nawiskeun ka pengunjung pangalaman leuweung anu unik pisan.

Athy

di tempat kabuka
Mybikeorhike1
Tambahkeun ka paporit

Sapédah Abdi atanapi Ngabuburit

My Bike or Hike nyayogikeun wisata anu dipandu anu teu aya dina jalur anu dikalahkan, dikirimkeun ku cara anu berkelanjutan, sareng ahli lokal anu sajati.


Petualangan & Kegiatan
Rsz Grand Canal Naas
Tambahkeun ka paporit

Jalur Bersejarah Naas

Ngagaduhan rambatan di sakuriling Jalan Sejarah Naas sareng muka konci harta karun anu disumputkeun anu anjeun panginten henteu terang di kota Naas Co. Kildare

Naas

Warisan & Sejarah
Cara kalaparan nasional 3
Tambahkeun ka paporit

Jalan kalaparan nasional

Jalan satapak 167km nuturkeun jalan satapak tina 1,490 panyewa kapaksa hijrah ti Strokestown, ngalangkungan County Kildare di Kilcock, Maynooth sareng Leixlip.

Maynooth

Warisan & Sejarah
Pollardstown Fen 4
Tambahkeun ka paporit

Foll Pollardstown

Pollardstown Fen nawiskeun jalan unik dina taneuh anu unik! Turutan boardwalk ngaliwatan fen pikeun ngalaman 220-héktar lahan gambut basa ieu caket.

Newbridge

di tempat kabuka
Royal Canal Greenway 2
Tambahkeun ka paporit

Royal Canal Greenway

Greenway anu pangpanjangna di Irlandia dugi ka 130km ngalangkungan Irlandia Wétan Kuno sareng Irlandia's Hidden Heartlands. Hiji jalan satapak, pamanggihan anu teu aya tungtungna.

Maynooth

Warisan & Sejarah
St Brigids Way 2
Tambahkeun ka paporit

St Brigid's Trail

St Brigid's Trail nuturkeun jejak salah sahiji wali urang anu paling dipikacinta ngalangkungan kota Kildare sareng ngajajah rute mitis ieu pikeun milarian warisan St Brigid.

Kildare

Warisan & Sejarah