Dubai Duty Free Irish Derby Race Day di The Curragh - IntoKildare
loading Kajadian
  • acara ieu kaliwat.
Curragh Racehorse Pangalaman 1536x1025 2.jpg

Poé Balap Derby Irlandia Duty Free di The Curragh

The Curragh

Dubai Duty Free Irish Derby (Grup 1),
GAIN Railway Stakes (Grup 2)

The Dubai Duty Free Irish Derby Day ogé nampilkeun Kompetisi Baju Terbaik Dubai Duty Free Irish Derby kalayan hadiah anu ditawarkeun.
Hakim: Lisa Hogan, panulis busana Bairbre Power, sareng Alpana Cidambi sareng Breeda McLoughlin, ngawakilan sponsor judul, Dubai Duty Free.

Lihat Selengkapnya

Iraha

tanggal
Juni 30
waktu
11: 00 am - 7: 00 pm UTC

di mana

Pacuan Kuda Curragh
Newbridge
County Kildare
R56 RR67
Irlandia

harga

€20

Saluran Sosial