Imah Castletown
Carita Urang

Ngalaman Best of Kildare

Kildare - County Thoroughbred

Sababaraha tempat wisata ngabungkus hakekat County Kildare langkung seueur tibatan kuda anu ngageleger di dataran kabuka Curragh, awan anu seger napas kaluar kana hawa isuk-isuk…

Jalur Kildare

County Kildare mangrupikeun inti carita ngeunaan subuh agama Kristen di Irlandia, sareng sababaraha wali anu terkenal di Irlandia sapertos Brigid, Colmcille sareng Patrick ngagaduhan hubungan anu kuat sareng kabupaten…

Garéja Ballynafagh Waldemar Grzanka
Garéja Ballynafagh Waldemar Grzanka

Leumpang dina Undak-usuk Ikon

Miluan Jalur Warisan Arthur's Way - rambutan 16km anu endah pisan atanapi numpak sapédah ngalangkungan belah wétan-kalér Kildare nalika anjeun nuturkeun jejak tukang nyieun gagah dirina sareng nyandak sababaraha landmark sajarah anu penting di sapanjang jalan.

Turutan Shackleton Trail sareng perjalanan ka Burtown House & Gardens, Crookstown Craft & Gift Shop, perpustakaan Ballitore & Museum Quaker, Moon High Cross, Belan House. Ngeureunkeun perjalanan anjeun di Athy Heritage Center & Museum dimana anjeun bakal ningali dunya ekslusif, sareng ngan ukur pameran Shakelton permanén ...

nganjang Pusat Pengunjung Newbridge Silverware - bumi pikeun Museum Ikon Gaya salah sahiji kumpulan paling unik pikeun kenangan mode sareng bioskop di dunya

Newbridge Silverware 2
Museum Ikon Gaya

Imah ageung sareng Kebon

Imah karton mangrupikeun karesep Ratu Victoria sareng ngitung Putri Grace, Pangeran Rainier sareng Peter Sellers salaku pangeusi sakali. Carton Estate ngagaduhan Daérah Khusus Konservasi Status sareng mangrupikeun barung kijang beureum, badger, otter, rubah, manuk, kalong sareng seueur spésiés langka anu sadayana nambihan reputasi hotél salaku salah sahiji hotél méwah paling unik di Dublin, Irlandia.

Imah Castletown mangrupikeun bumi gaya Palladian panggedéna sareng paling mimiti di Irlandia. Diwangun antara 1722 sareng 1729 pikeun William Conolly Speaker Déwan Irlandia Commons sareng jalma paling beunghar di Irlandia.

Imah Castletown 6
Imah Castletown

The Great ker

Ngarasakeun jalan-jalan siang, sadinten kaluar atanapi bahkan liburan anu saé minggu ngajajah walungan anu paling endah di Irlandia, sareng hal anu dipikaresep di unggal jalan dina towpath umur 200 taun ieu ..

Barrow Way 3
Barrow Jalan

Kildare Pikeun Kulawarga

Hayu urang nyanghareupan éta, nalika anjeun ngagaduhan murangkalih sareng mimitian mikirkeun liburan, éta sadayana sigana rada pikasieuneun. Anjeun hoyong anu gampang, tiasa diaksés ku jalan (janten anjeun tiasa nyandak gunung bit sareng bobs anu aya hubunganana sareng budak) tapi ku seueur-seueur pikeun ngajaga énergi éta. Kildare nyentak sadaya kotak ieu, ngajanjikeun istirahat anu teu berkesan sareng gratis pikeun sadaya kulawarga…

Peternakan Clonfert Pet 11
Peternakan Piaraan Clonfert

Balanja di Kildare

Pikeun pangalaman balanja pamungkas, hilap ngepak paspor anjeun sareng nyobian ngaganjel botol lotion alit kana baggies anu disahkeun ku bandara sateuacan naék penerbangan ka London atanapi Paris - Kildare mangrupikeun tujuan balanja anu anyar dina peta sareng sadayana anu anjeun pikahoyong sareng seueur deui…

Désa Kildare
Désa Kildare

Warisan Golf Sugih Kildare

Pulo Emerald parantos lami janten benteng lapangan golf kelas dunya sareng kalayan gambar Kildare anu indah, lanskap anu nyayogikeun dirina sampurna pikeun olahraga éta henteu heran kabupaten ayeuna gaduh langkung ti dua puluh kursus, kéngingkeun judul 'ibukota golf Irlandia' ...

Kilkea Castle Golf 5
Kilkea Castle Golf