Perencanaan Perjalanan anjeun

Kamana waé Kildare?

Henteu wawuh jeung géografi Irlandia? County Kildare aya di basisir wétan Irlandia di ujung Dublin. Éta ogé wawatesan sareng kabupatén Wicklow, Laois, Offaly, Meath sareng Carlow janten leres-leres aya di jantung Wétan Irlandia Kuno.

Diwangun ku kota-kota anu rame, désa-désa anu pas, ngagugulung padesaan anu teu murni sareng jalan cai anu saé, Kildare mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngaraosan kahirupan Irlandia padesaan ogé kagiatan kota-kota anu langkung ageung.

Peta Irlandia

Ngalangkungan ka Kildare

Ku Plane

Kalayan seueur rute anu tiasa dipilih, Irlandia sareng Kildare gampang diakses ku udara. Aya opat bandara internasional di Irlandia - Dublin, Cork, Irlandia Kulon & Shannon - kalayan sambungan hiber langsung ti Amérika Serikat, Kanada, Wétan Tengah, Inggris sareng Éropa.

Bandara anu pang caketna sareng County Kildare nyaéta bandara Dublin. Kanggo jadwal hiber sareng langkung seueur inpormasi didatangan dublinairport.com

Kana kadatangan anjeun tiasa nganggo karéta, beus atanapi nyéwa mobil. Jaringan jalan tol bakal ngajantenkeun anjeun di Kildare dina waktos anu singget!

rencana

Ku Mobil

Nyupiran mangrupikeun cara anu saé pikeun mendakan unggal juru Kildare. Kildare nyambung ogé ka sadaya kota ageung ku jalan tol anu hartosna kirang waktos nyéépkeun waktos sareng langkung seueur waktos pikeun ngajajah!

Upami anjeun henteu hoyong nyandak roda anjeun nyalira, aya sababaraha pilihan perusahaan nyewa mobil internasional anu dipilih pikeun kalebet hertz jeung mere nyaho sakumaha ogé Dan Dooley, Europcar jeung perusahaan. Pikeun séwaan anu langkung pondok, jasa bagi mobil sapertos Buka Mobil nawiskeun harga unggal dinten sareng jam. Nyewa mobil sayogi ti sadayana bandara sareng kota utama - émut yén nyetir di Irlandia aya di sisi kénca jalan!

Ti Bandara Dublin, Kildare kahontal kirang ti sajam ku M50 sareng M4 atanapi M7, sedengkeun ngan dua jam ti Cork (ngalangkungan M8) atanapi Bandara Shannon (ngalangkungan M7) anjeun tiasa janten di jantung Kildare.

Pikeun ngarencanakeun perjalanan anjeun sateuacanna, didatangan www.aaireland.ie pikeun rute anu pangsaéna sareng navigasi anu dipercaya.

mobil

Ku Beus

Diuk deui, rileks sareng ngantep batur nyetir. Eurolines ngoperasikeun jasa sering ti Éropa sareng Inggris Raya. Sakali di Irlandia, Lajengkeun, JJ Kavanagh jeung Palatih Dublin bakal nyandak anjeun ka Kildare ti pusat kota Dublin, Bandara Dublin, Cork, Killarney, Kilkenny, Limerick sareng sakitar Kildare.

beus

Ku Rail

Irlandia Rail ngajalankeun jasa karéta sadidinten biasa ka sareng ti kota-kota panggedena, kalebet Cork, Galway, Dublin sareng Waterford. Wisata ka Kildare nganggo karéta ti Dublin Connolly atanapi Heuston dina ngan 35-menit.

Pesen sateuacanna disarankeun sabab jasa tiasa sibuk. Didatangan Rel Irlandia kanggo jadwal anu lengkep sareng kanggo buku.

rel

Ku Parahu

Aya pilihan jasa ka sareng ti Great Britain, Perancis sareng Spanyol anu dioperasikeun ku Feri Irlandia, Brittany Féri jeung Stena Line.

Ti Rosslare Europort sareng Cork Port, tujuan liburan anjeun gampang diakses sakitar dua jam nganggo mobil. Pelabuhan Dublin terhubung sareng anjeun bakal dugi ka Kildare kirang ti sajam nganggo mobil, beus atanapi karéta.

kapal