Athy Walungan Barrow
Athy

Athy

Kota pasar anu saé ieu di sisi Walungan Barrow mangrupikeun tempat kalahiran penjelajah Arktik anu terkenal Sir Ernest Shackleton. Candak perjalanan parahu santai bari ngaleos di lingkungan abad pertengahan.
Imah Castletown
Celbridge

Celbridge

Pendakan sajarah anu euyeub sareng warisan ti kampung Liffeyside anu menawan ieu. Ngajajah carita Arthur Guinness, leumpang di bank kanal anu tenang sareng didatangan sababaraha 'Gedong ageung' ti Irlandia Georgia.
Clane Abbey
Clane

Clane

Clane ("ford slanted") mangrupikeun tempat legénda sareng sajarah. Salaku titik pameuntasan Liffey, éta parantos netep ti Jaman Batu. Leumpang di tepi Liffey anu endah atanapi didatangan peternakan sato sareng kulawarga.
Désa Kildare
Kildare

Kildare

Kildare euyeub ku budaya, warisan, balanja sareng atraksi. Nyéépkeun sapoé dina balapan di Curragh Pacuan Kuda anu terkenal di dunya, nyepetkeun poéna desainer di toko-toko balanja sareng kadaharan urang bakal pikaresepeun dina réstoran sareng gastro-pub anu unggul.
Leixlip Endah Lumbung
Leixlip

Leixlip

Tempatna di tempat pertemuan dua walungan, The Rye & the Liffey, Leixlip ngagaduhan seueur kagiatan sareng jalan luar. Nangtung kagum kana gedong corkscrew anu teu biasa, Endah Lumbung, ngantep murangkalih lumpat liar di Benteng Lucan, sareng nyandak kaulinan golf di Palmerstown Estate anu ajaib.
Paguron luhur Maynooth
Maynooth

Maynooth

Kota bersejarah Maynooth mangrupikeun hiji-hijina kota universitas Irlandia sareng hub anu saé pinuh ku jalan-jalan, kafe, tempat makan sareng hal-hal anu kedah dilakukeun. Éta dipesen ku Istana Maynooth di hiji tungtung kota, sareng abad ka-17 Carton House di tungtung anu sanés.
Pacuan Pacu Naas
Naas

Naas

Kaluar di padesaan Naas anjeun tiasa de-setrés kana kagiatan nagara sapertos tunggang kuda, golf sareng kunjungan ka perkebunan lami. Naas aya di Terusan Grand abad ka-18, anu geulis sapertos gambarna, sareng tangtosna, daérah éta euyeub ku budaya kuda sareng seueur pacuan kuda sareng kebon stud.
Walungan Newbridge
Newbridge

Newbridge

Salaku kota panggedéna di Kildare, Newbridge seueur nawiskeun. Candak dina acara di Riverbank Arts Center, angkat trinket khusus dina Newbridge Silverware anu kasohor atanapi paséa dina pertandingan GAA anu diperjuangkeun.