highlights

Top Sights in Clane

Lullymore Warisan Sareng
Tambahkeun ka paporit

Taman Warisan & Penemuan Lullymore

Campuran unik warisan, jalan leuweung, kaanekaragaman hayati, lahan gambut, kebon éndah, perjalanan karéta, tegalan piaraan, désa peri sareng seueur deui.

Kildare

Petualangan & Kegiatan
Mondello Park 5
Tambahkeun ka paporit

Mondello Park

Tempat motorport internasional Irlandia ngan ukur ngalaksanakeun kursus latihan nyetir spesialis, kagiatan perusahaan sareng acara sapanjang taun.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Maze Kildare 7
Tambahkeun ka paporit

Maze Kildare

Labuh pager hirup Leinster panggedéna mangrupikeun daya tarik anu luar biasa ayana di luar Prosperous di padesaan Kildare Kalér.

Clane

Petualangan & Kegiatan
Westgrove Hotel 1
Tambahkeun ka paporit

Hotel Westgrove

Di pinggiran Clane Village hotél ieu ngagabungkeun aksés sareng perasaan bakal jauh ti kota.

Clane

Bulan
Abbeyfield Farm Country Pursuits 1
Tambahkeun ka paporit

Abbeyfield Farm Country Pursuits

Pamingpin Irlandia dina usaha luar negeri, nawiskeun Clay Pigeon Shooting, Air Rifle Range, Panahan sareng Pusat Berkuda.

Clane

Petualangan & Kegiatan

Discover more in Clane