highlights

Top Sights di Clane

Lullymore
Tambahkeun ka paporit

Taman Warisan & Penemuan Lullymore

Campuran unik warisan, jalan leuweung, kaanekaragaman hayati, lahan gambut, kebon éndah, perjalanan karéta, tegalan piaraan, désa peri sareng seueur deui.

Kildare

Petualangan & Kegiatan
Taman Mondello 5
Tambahkeun ka paporit

Taman Mondello

Tempat motorport internasional Irlandia ngan ukur ngalaksanakeun kursus latihan nyetir spesialis, kagiatan perusahaan sareng acara sapanjang taun.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Maze Kildare 7
Tambahkeun ka paporit

Maze Kildare

Labuh pager hirup Leinster panggedéna mangrupikeun daya tarik anu luar biasa ayana di luar Prosperous di padesaan Kildare Kalér.

Klan

Petualangan & Kegiatan
Hotél Westgrove 1
Tambahkeun ka paporit

Hotel Westgrove

Di pinggiran Clane Village hotél ieu ngagabungkeun aksés sareng perasaan bakal jauh ti kota.

Klan

Bulan
Abbeyfield Farm Country Pursuits 1
Tambahkeun ka paporit

Abbeyfield Ladang Nagara Pursuits

Pamingpin Irlandia dina usaha luar negeri, nawiskeun Clay Pigeon Shooting, Air Rifle Range, Panahan sareng Pusat Berkuda.

Klan

Petualangan & Kegiatan

Panggihan langkung seueur di Clane