highlights

Top Sights in Kildare

Hartes Of Kildare 2
Tambahkeun ka paporit

Hartes of Kildare

Gastropub anu meunang penghargaan nyayogikeun asakan Irlandia, bir artisan sareng steak anu diasakan dina batu panas.

Kildare

restoran
Stud Nasional & Kebon Irlandia 9
Tambahkeun ka paporit

Stud Nasional Irlandia & Kebon Jepang

Ladang stud damel anu mangrupikeun Taman Jepang anu kasohor, Taman St Fiachra sareng Legenda Hidup.

Kildare

di tempat kabuka
Dahareun Ladang Kildare 4
Tambahkeun ka paporit

Kildare Farm Farms Open Farm & Shop

Pangalaman tani terbuka anu ramah pikeun kulawarga, dimana anjeun bakal ningali rupa-rupa sato tegalan dina setting anu alami sareng santai.

Kildare

di tempat kabukakafe
Desa Kildare 3
Tambahkeun ka paporit

Désa Kildare

Ngarasakeun balanja terbuka méwah di Désa Kildare, kumplit sareng 100 butik nawiskeun tabungan anu luar biasa.

Kildare

Balanjakafe
Redhills Adventure Agustus 2020 1
Tambahkeun ka paporit

Petualangan Redhills

Tempat anu unik ieu nawiskeun rangkep lengkep pikeun peminat gim tempur sareng kagiatan adrénin anu didorong.

Kildare

Petualangan & Kegiatan
Silken Thomas 2
Tambahkeun ka paporit

Silken Thomas

Tempat tujuan pamungkas. Anjeun sacara harfiah tiasa Dahar, Nginum, TARIAN, SULUR dina situs anu parantos janten motto pikeun pub ikonik ieu.

Kildare

Pub & NightlifeBulan

Discover more in Kildare