Kildare - IntoKildare
highlights

Wisata Top di Kildare

Hartes of Kildare 2
Tambahkeun ka paporit

Hartes of Kildare

Gastropub anu meunang penghargaan nyayogikeun asakan Irlandia, bir artisan sareng steak anu diasakan dina batu panas.

Kildare

restoran
Stud Nasional & Kebon Irlandia 9
Tambahkeun ka paporit

Stud Nasional Irlandia & Kebon Jepang

Ladang stud damel anu mangrupikeun Taman Jepang anu kasohor, Taman St Fiachra sareng Legenda Hidup.

Kildare

di tempat kabuka
5
Tambahkeun ka paporit

Kildare Farm Farms Open Farm & Shop

Pangalaman tani terbuka anu ramah pikeun kulawarga, dimana anjeun bakal ningali rupa-rupa sato tegalan dina setting anu alami sareng santai.

Kildare

Kesenian & Kabudayaanproduser
Desa Kildare 3
Tambahkeun ka paporit

Désa Kildare

Ngarasakeun balanja terbuka méwah di Désa Kildare, kumplit sareng 100 butik nawiskeun tabungan anu luar biasa.

Kildare

Balanjakafe
Redhills Adventure Agustus 2020 1
Tambahkeun ka paporit

Petualangan Redhills

Tempat anu unik ieu nawiskeun rangkep lengkep pikeun peminat gim tempur sareng kagiatan adrénin anu didorong.

Kildare

di tempat kabuka
Silken Thomas 2
Tambahkeun ka paporit

Silken Thomas

Tempat tujuan pamungkas. Anjeun sacara harfiah tiasa Dahar, Nginum, TARIAN, SULUR dina situs anu parantos janten motto pikeun pub ikonik ieu.

Kildare

restoranKamar Ngan

Panggihan langkung seueur di Kildare