highlights

Top Sights dina Leixlip

Pusat Kampung Ardclough 1
Tambahkeun ka paporit

Puseur Désa Ardclough

Pusat Désa Ardclough ngagaduhan tempat 'Ti Malt ka Vault' - paméran anu nyarioskeun carita Arthur Guinness.

Celbridge

Kesenian & Kabudayaan
Arkle Bar & Restaurant 8
Tambahkeun ka paporit

Arkle Bar & Rumah Makan

Bar sareng réstoran anu dihias mewah di taun 1920an anu nawarkeun rupa-rupa pangalaman kuliner.

Maynooth

Pub & Nightlife
Cara Arthurs 11
Tambahkeun ka paporit

Jalan Arthur

Guinness Storehouse tiasa janten bumi tempat topan anu kawéntar tapi ngagali sakedik langkung jero sareng anjeun bakal mendakan yén tempat kalahiranana aya di dieu di County Kildare.

Celbridge, Leixlip

Warisan & Sejarah
Istana Leixlip 2
Tambahkeun ka paporit

Leixlip Castle

Istana Norman abad ka-12 ngandung seueur barang-barang bersejarah anu pikaresepeun sareng teu biasa.

Leixlip

Kesenian & Kabudayaan
Carita Urang

Kildare Suci

Panggihan langkung seueur dina Leixlip