Leixlip - IntoKildare
highlights

Top Sights dina Leixlip

7
Tambahkeun ka paporit

Pangadilan pakarangan Hotel

Diwangun tempat Arthur Guinness nyiptakeun karajaan pembuatan bir na, Court Yard Hotel mangrupikeun hotél unik sareng bersejarah ngan 20 menit ti Dublin.

Leixlip

Hotél Dina Kildare
Pangadilan Yard Hotel 2
Tambahkeun ka paporit

Warung Steak 1756

Lokasina di Leixlip, Steakhouse 1756 porsi lokal sourced, kadaharan musiman kalawan pulas a. Éta mangrupikeun lokasi anu sampurna pikeun tuang sareng réréncangan atanapi kulawarga atanapi bahkan tanggal […]

Leixlip

restoran
Cara Arthurs 11
Tambahkeun ka paporit

Jalan Arthur

Guinness Storehouse tiasa janten bumi tempat topan anu kawéntar tapi ngagali sakedik langkung jero sareng anjeun bakal mendakan yén tempat kalahiranana aya di dieu di County Kildare.

Celbridge, Leixlip

Warisan & Sejarah
Pusat Kampung Ardclough 1
Tambahkeun ka paporit

Puseur Désa Ardclough

Pusat Désa Ardclough ngagaduhan tempat 'Ti Malt ka Vault' - paméran anu nyarioskeun carita Arthur Guinness.

Celbridge

Kesenian & Kabudayaan
Istana Leixlip 2
Tambahkeun ka paporit

Leixlip Castle

Istana Norman abad ka-12 ngandung seueur barang-barang bersejarah anu pikaresepeun sareng teu biasa.

Leixlip

Kesenian & Kabudayaan
Arkle Bar & Restaurant 8
Tambahkeun ka paporit

Arkle Bar

Bar sareng réstoran anu dihias mewah di taun 1920an anu nawarkeun rupa-rupa pangalaman kuliner.

Maynooth

Pub & Nightlife

Panggihan langkung seueur dina Leixlip