Maynooth - IntoKildare
highlights

Wisata Top di Maynooth

Imah karton
Tambahkeun ka paporit

Imah karton, Hotél Diurus Fairmont

Lokasina ngan ukur dua puluh lima menit ti Dublin dina 1,100 hektar taman taman swasta, Carton House mangrupikeun Resort méwah anu kasohor dina sejarah sareng kamegahan.

Maynooth

Hotél Dina Kildare
Rsz 20231116 Img 1758
Tambahkeun ka paporit

Peternakan Piaraan Clonfert

Dinten anu senang diisi pikeun kulawarga anu ngagaduhan seueur kagiatan sapertos wisata anu dipandu sareng senang tani.

Maynooth

Petualangan & Kegiatan
Donadéa 3
Tambahkeun ka paporit

Taman Leuweung Donadea

Donadea nawiskeun rangkeian jalan-jalan pikeun sadaya tingkatan pangalaman, ti jalan pondok 30-menit di sakuriling danau dugi ka jalan satapak 6km anu nyandak anjeun sadayana di sakuriling taman!

Maynooth

Warisan & Sejarah
Istana Maynooth 2
Tambahkeun ka paporit

Istana Maynooth

Ngadeg di lawang Universitas Maynooth, karuksakan abad ka-12, pernah janten benteng sareng tempat tinggal primér Earl of Kildare.

Maynooth

Warisan & Sejarah
Moyvalley Hotel & Resort Golf 7
Tambahkeun ka paporit

Moyvalley Hotel & Resort Golf

Resor golf anu elegan anu disimpen dina wangunan modéren, agam abad ka-19 sareng pondok anékséksi.

Maynooth

Hotél Dina Kildare
Hotel Kildare Di
Tambahkeun ka paporit

Klub K

K Club mangrupikeun resor nagara anu bergaya, pageuh dina silaturahmi Irlandia lami-sakola ku cara santai sareng teu pikaresepeun.

Maynooth

Hotél Dina Kildare

Panggihan langkung seueur di Maynooth