Naas - IntoKildare
highlights

Wisata Top di Naas

Bargetrip.ie 10
Tambahkeun ka paporit

Bargetrip.ie

Candak pelayaran santai ngaliwatan padesaan Kildare dina kapal tongkang terusan tradisional sareng mendakan carita ngeunaan saluran cai.

Naas

di tempat kabuka
Naas Pacuan Kuda 1
Tambahkeun ka paporit

Pacuan Pacu Naas

Teu aya anu ngéléhkeun pikagumbiraeun dinten dina balapan di Naas. Dahareun anu hébat, hiburan sareng balap!

Naas

Petualangan & Kegiatan
The Dew Drop Inn & Brewhouse 4
Tambahkeun ka paporit

The Dew Drop Inn & Brewhouse

Award wining gastropub anu sacara saksama sumberna ngahasilkeun sareng nyéépkeun pilihan gins sareng bir karajinanna nyalira. Pangalaman makan anu hébat sareng nilai artos.

Naas

Pub & Nightlife
Punchestown 8
Tambahkeun ka paporit

Pacuan Luncur Punchestown & Tempat Acara

Bumi Irlandia Luncat Balap sareng janten host kana Punchestown Festival anu terkenal lima dinten. Tempat acara kelas dunya.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Terusan Agung Wayl 4
Tambahkeun ka paporit

Grand Terusan Jalan

Jalan Terusan Grand nuturkeun towpaths jukut anu pikaresepeun sareng jalan sisi kanal tarmac dugi ka Harbour Harbour.

Naas

di tempat kabuka
Konci 13 Brewpub 1
Tambahkeun ka paporit

Ngonci 13 Brewpub

Tempatna di sapanjang Grand Canal di Sallins, Lock13 ngadamel bir buatan tangan sorangan anu cocog sareng tuangeun kualitas anu sumber lokal ti supplier anu teu dipercaya.

Naas

restoran
Killashee Hotel Utama
Tambahkeun ka paporit

Hotél Killashee

Atur di satengahing hektar kebon bersejarah & pikaresepeun, jalan setapak & parkland, kalayan pandangan megah di padesaan Kildare.

Naas

Hotél Dina Kildare
Tambahkeun ka paporit

DuaCooks

Pangalaman makan ramah kulawarga anu santai anu nyanghareup ka Terusan Teras.

Naas

restoran

Panggihan langkung seueur di Naas