highlights

Top Sights in Naas

Bargetrip.ie 10
Tambahkeun ka paporit

Bargetrip.ie

Candak pelayaran santai ngaliwatan padesaan Kildare dina kapal tongkang terusan tradisional sareng mendakan carita ngeunaan saluran cai.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Naas Pacuan Kuda 1
Tambahkeun ka paporit

Pacuan Pacu Naas

Teu aya anu ngéléhkeun pikagumbiraeun dinten dina balapan di Naas. Dahareun anu hébat, hiburan sareng balap!

Naas

Petualangan & Kegiatan
Pacuan Kuda Punchestown & Tempat Acara 8
Tambahkeun ka paporit

Pacuan Luncur Punchestown & Tempat Acara

Bumi Irlandia Luncat Balap sareng janten host kana Punchestown Festival anu terkenal lima dinten. Tempat acara kelas dunya.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Grand Canal Wayl 4
Tambahkeun ka paporit

Grand Terusan Jalan

Jalan Terusan Grand nuturkeun towpaths jukut anu pikaresepeun sareng jalan sisi kanal tarmac dugi ka Harbour Harbour.

Naas

di tempat kabuka
Konci 13 Brewpub 1
Tambahkeun ka paporit

Ngonci 13 Brewpub

Lokasina sapanjang Grand Canal di Sallins, Lock13 nyaéta Kildare's 1st Ever Brewpub.

Naas

Pub & Nightlife
Killashee Hotel Utama
Tambahkeun ka paporit

Killashee Hotel

Atur di satengahing hektar kebon bersejarah & pikaresepeun, jalan setapak & parkland, kalayan pandangan megah di padesaan Kildare.

Naas

Bulan
Twocooks 4
Tambahkeun ka paporit

DuaCooks

Pangalaman makan ramah kulawarga anu santai anu nyanghareup ka Terusan Teras.

Naas

restoran

Discover more in Naas