highlights

Top Sights in Newbridge

Pacuan Kuda Curragh 1
Tambahkeun ka paporit

Pacuan Kuda Curragh

Tempat balap kuda internasional internasional utama Irlandia sareng salah sahiji tempat olahraga paling ikonik di dunya.

Newbridge

Petualangan & Kegiatan
Newbridge Silverware 9
Tambahkeun ka paporit

Newbridge Silverware

Newbridge Silverware Visitor Center mangrupikeun surga anu balanja kontémporér anu nampilkeun Museum Gaya Ikon anu kasohor sareng Tour Pabrik anu unik.

Newbridge

Warisan & Sejarahkafe
Fallon's Kilcullen 3
Tambahkeun ka paporit

Fallon urang Kilcullen

Michelin nyarankeun pangalaman kadaharan anu nawiskeun tuangeun enak dina suasana santai sareng ngundang.

Newbridge

restoran
Pollardstown Fen 4
Tambahkeun ka paporit

Foll Pollardstown

Pollardstown Fen nawiskeun jalan unik dina taneuh anu unik! Turutan boardwalk ngaliwatan fen pikeun ngalaman 220-héktar lahan gambut basa ieu caket.

Newbridge

di tempat kabuka
Pusat Perbelanjaan Whitewater 1
Tambahkeun ka paporit

Pusat Perbelanjaan Whitewater

Whitewater mangrupikeun pusat balanja régional panggedéna di Irlandia sareng tempat langkung ti 70 toko anu saé.

Newbridge

Balanja
Pusat Seni Riverbank 4
Tambahkeun ka paporit

Puseur Seni Riverbank

Pusat seni multi disiplin nunjukkeun téater, musik, opera, komedi sareng seni visual.

Newbridge

Kesenian & Kabudayaan
Mcdonnells Bar 3
Tambahkeun ka paporit

Bar McDonnell

Bar anu hirup di tengah Newbridge kalayan sési musik langsung sareng sadaya acara olahraga utama dina layar ageung.

Newbridge

Pub & Nightlife

Discover more in Newbridge