Lukisan Tracy & Lester Piggott Ku Lia Laimbock Kdf 2022
Festival DerbykajadianKildare

MUSEUM RACING LEGENDS MUSEUM DIBUKA DENGAN PENGHARGAAN KHUSUS KA LESTER PIGGOTT

Balap Legenda Museum mulih deui ka gedong pangadilan di kota Kildare tur muka Saptu ieu 18 Juni di 2pm. Museum ngagungkeun legenda Irlandia Derby kalayan paméran sutra, gambar, […]

Maca deui
Snip Derby Festival
Festival DerbyKildare

Triple Crown Winning Jockey Steve Cauthen ngaluncurkeun Dubai Duty Free Irish Derby

Tilas kuda unggul Irlandia sareng Perancis Derby Old Vic mangrupikeun panampi pangénggalna tina Kildare Derby Festival Hall of Fame award. Joki anu naek kuda anu kasohor […]

Maca deui
Jim Kavanagh
masarakatFestival DerbykajadianKildare

Manusa of Kildare - Jim Kavanagh of Kildare Derby Festival

Urang bray up kalawan Jim Kavanagh ti Kildare Town ngobrol ngeunaan na Museum Legenda sarta Kildare Derby Festival lumangsung ti Saptu 18. Juni - Minggu 26. Juni. […]

Maca deui
Xr:d:dafdzzszu1y:6,j:28454239726,t:22061215
masarakatkabudayaanFestival DerbykajadianKildare

Pameran fotografi di Aras Bhride

Fotografer lokal Ann Fitzpatrick bakal gaduh pilihan karyana dina paméran di kota Aras Bhride Kildare ti Senén 20 Juni dugi ka Jumaah 24 Juni. Grendeng gratis. Aras […]

Maca deui
Gambar Anjing 2
masarakatFestival DerbyrarameankajadiankulawargaKildare

Pooch Parade

Pooch Parade Kemis 23 Juni Kildare Town Square Salaku bagian tina Festival Derby, kami ngondang sadayana 4 réréncangan taring suku urang pikeun ngaluncurkeun barang-barangna dina karpét beureum […]

Maca deui
Musik Minggu Digital Signage Ngarobah ukuran
masarakatFestival DerbyrarameankajadianKildare

Minggu Musik Vibes on Alun-alun

Minggu Musik Vibes on Square, Kildare Town Dina Minggu 26. Juni, gabung kami pikeun sababaraha musik live on Square ti 6:30. Gabung kami dina Minggu 26 Juni pikeun […]

Maca deui
Museum Legenda
Festival DerbykajadianKildare

Balap Legenda Museum

Museum Legenda Balap Museum Legenda Balap di Kildare Court House bakal dibuka dina dinten Saptu 18 Juni jam 2. Museum gaduh koleksi unik memorabilia balap, sutra, piala […]

Maca deui
Blizzards Gambar 2
masarakatkabudayaanFestival DerbyrarameankajadianKildare

Rockshore nampilkeun The Blizzards

Dinten Saptu 25 Juni, band Irlandia The Blizzards bakal angkat ka panggung di Alun-alun di Kildare Town. The Blizzards nembé ngarilis album kaopatna dina 13 Méi. Anyar […]

Maca deui
Festival DerbykajadianHal Pikeun NahaKildareNewbridge

Festival Derby Irlandia Gratis Kawajiban Dubai 2022

Festival usum panas parantos uih deui! Pariksa perlengkapan pikeun Dubai Duty Free Irish Derby Festival 2022 di handap Jumaah 24 Juni 2022 Gates dibuka jam 3.00. Musik langsung saatos […]

Maca deui
Eimear Kildare Derby Festival
masarakatkabudayaanFestival DerbyrarameankajadianKildare

Eimear Quinn - Kildare Derby Festival

Kildare Derby Festival 2022 Penyanyi sareng komposer Irlandia Eimear Quinn bakal manggung di Katedral St Brigid anu endah pisan, Kildare Town Rebo 22 Juni. Eimear Quinn parantos ngarang sareng ngalaksanakeun […]

Maca deui
Otb Hri Kildare [alam semesta 1125x450]
kabudayaanFestival DerbyrarameankajadianHal Pikeun NahaKildare

Newstalk's Off the Ball Roadshow "Irlandia Derby Legenda"

Kildare Derby Festival 2022 Sateuacanna tilu dinten Dubai Duty Free Irish Derby Festival di Curragh Racecourse - Jumaah 24 Juni dugi ka Minggu 26 Juni.

Maca deui
Des Hopkins Jazz Band
masarakatkabudayaanFestival DerbyrarameankajadianKildare

Peuting Sastra - Festival Derby Kildare

Kildare Derby Festival 2022 Kildare Derby Festival nampilkeun Perpustakaan Packhorse dina Salasa 21 Juni jam 7. Malem musik sareng dongéng kuda anu nampilkeun Des Hopkins Jazz Band sareng […]

Maca deui
Lulugu Kota Kildare
masarakatkabudayaanFestival DerbykajadiankulawargaKildare

Marathon Thoroughbred, Satengah, 10K & 5K Run

Kildare Derby Festival 2022 The Thoroughbred Marathon, Half, 10K & 5K run bakal lumangsung dina Minggu 19 Juni 2022. Pendaptaran sayogi di dieu Karnaval Kulawarga di Alun-alun, Kildare […]

Maca deui
sapédah
masarakatLesmanaFestival DerbykajadiankulawargaHal Pikeun NahaKildare

Curragh Derby Cycle

Kildare Derby Festival 2022 "Curragh Derby Cycle" pakait sareng JuneFest sareng Kildare Derby Festival dimimitian tabuh 12 siang ti Market Square, kota Kildare dinten Saptu 18 Juni. Tuh […]

Maca deui
Desain Tanpa Judul (13)
masarakatkabudayaanWétan Irlandia urang KunoAthy

Manusa Kildare - Patricia Berry of Athy

Ngabejaan kuring ngeunaan kota Athy. Oké. Nya, Athy mangrupikeun kota warisan. Kami kasohor pisan pikeun sumanget komunitas urang, festival sareng acara urang. Kami ngagaduhan karakter anu saé […]

Maca deui
Juni Fest 7
masarakatkabudayaanrarameankajadiankulawargaWisata KildareMoal NgantosanHal Pikeun NahaNewbridge

Aya Naon - June Fest 2022

Festival komunitas sareng kulawarga, June Fest anu lumangsung di Newbridge taunan balik deui pikeun 2022 saprak mimiti taun 2012. Saatos sababaraha acara virtual, 2022 June Fest […]

Maca deui
lulugu Blog
rarameankajadianMoal NgantosanHal Pikeun NahaNaas

Sadaya Anu Anjeun Kedah Terang Ngeunaan Punchestown Festival

Festival taunan deui Salasa 30 April dugi ka 4 Méi sareng éta mangrupikeun acara anu teu kedah sono!

Maca deui
Kaditu jig sing resep
masarakatkulawargaWisata KildareMoal NgantosanBalanjaNaas

Inisiatif Paint The Town Red diluncurkeun di Naas pikeun Punchestown 2022

Into Kildare, dewan pariwisata pikeun County Kildare sacara resmi ngaluncurkeun kampanye 'Paint The Town Red', jandela anu paling diasah sareng kompetisi wangunan anu bakal ngabantosan promosi sareng ngadukung […]

Maca deui
masarakatkabudayaankulawargaWétan Irlandia urang KunoWisata KildareMoal NgantosanHal Pikeun NahaNewbridge

Manusa Kildare - Paul Keane tina The Curragh Racecourse

Ngabejaan kuring ngeunaan The Curragh Pacuan Kuda. Nya, The Curragh mangrupikeun pacuan kuda utama Irlandia. Éta kéngingkeun pangakuan global salaku pusat kaunggulan, sanés ngan ukur pikeun balap, tapi ogé pikeun latihan […]

Maca deui
Mary Fennin Byrne
masarakatkabudayaanAthy

Manusa Kildare - Mary Fennin - Byrne

Ngabejaan kuring ngeunaan Clanard Pangadilan Hotel. Kami mangrupikeun hotél kulawarga bintang opat, beroperasi ti saprak 2005. Bapa kuring, Gusti ngaberkahan anjeunna, leres-leres ngadorong kuring pikeun ngalaksanakeun proyék éta, sareng […]

Maca deui
Curragh
masarakatkabudayaanrarameankajadianWétan Irlandia urang KunoWisata KildareMoal NgantosanNaasNewbridge

The Flat is Back salaku The Curragh sareng Naas ngaluncurkeun festival sabtu minggu

The Flat geus Balik! Sareng éta deui kalayan bang, nganggo warna Lilywhite nalika The Curragh sareng Naas digabungkeun pikeun nyayogikeun welter sabtu minggu tina ongkos kelas luhur sareng […]

Maca deui
Gp Headshot Dirobih Ukuran1
masarakatdahar peutingWétan Irlandia urang KunotinggalUncategorizedCelbridge

Minuhan Maker - Garrett Power, General Manager Cliff di Lyons

Minggu ieu, urang nuju ngalihkeun fokus kana produsén tuangeun sareng urang ngobrol sareng General Manager di Cliff at Lyons pikeun ngupingkeun sadayana ngeunaan kumaha pandémik ngadorong aranjeunna ka hareup […]

Maca deui
Kilkeaspa
LesmanatinggalHal Pikeun Naha

The Top 4 Kildare Spa Tetep Dijamin Pikeun Pasang Spring dina Léngkah Anjeun Usum Ieu

Nalika musim semi ngagulung, éta mangrupikeun waktos pikeun kabangkitan sareng reinvigoration, khususna nalika urang ngagungkeun tungtung dua taun larangan dina unggal aspék kahirupan urang. Sareng naon […]

Maca deui
Museum Shackleton Athy 2
masarakatkabudayaanWétan Irlandia urang KunoMoal NgantosanAthy

Endurance wreck Shackleton kapanggih

The Shackleton Museum Athy anu delighted di warta hébat yén wreck of Endurance ayeuna geus kapanggih di laut Weddell, Antartika. Ieu mangrupikeun kapal anu dianggo nalika ambisius […]

Maca deui