Ger Barge Triprz
masarakatWisata KildareHal Pikeun NahawartosNaas

Man of Kildare - Ger ti Bargetrip.ie

Tell us about Barge Trip. To simply describe it, Barge Trip is a fun activity that’s great for all the family. It’s suitable for people from nine months old to […]

Maca deui
Lullymore Ray Dirobih deui
masarakatwartosHal Pikeun Naha

Man of Kildare - Ray ti Lullymore

Tell us about Lullymore Heritage Park It’s a day-visitor attraction in West Kildare, just between the villages of Rathangan and Allenwood. We attract domestic visitors from all over Ireland and […]

Maca deui
Sonten Teh Lulugu
dahar peutingMoal NgantosanRasa KildareHal Pikeun Naha

Tempat minum siang anu pangsaéna di Kildare kanggo unggal anggaran sareng kasempetan

Titik soré anu pangsaéna di Kildare kanggo unggal anggaran sareng kasempetan Pikeun koin pikeun frasa anu kawéntar, sok aya waktos kanggo tèh. Utamana upami aya scone sareng sandwic dina […]

Maca deui
Lulugu Kota Kildare
Uncategorized

5 Kaluargaan Kulawarga Anu Paling Pikaresepeun di Kildare salami Minggu Warisan Nasional

Candak Leumpang sareng Anak Liar Anjeun! Sakola nuju usum panas - sareng murangkalih badé liar! Sahenteuna aranjeunna bakal aya dina Minggu Warisan Nasional, kalayan susunan […]

Maca deui
Lesmanadahar peutingWisata KildareMoal NgantosanBalanjatinggalHal Pikeun Naha

Liburan Panas di Kildare

Spa, golf sareng toko dugi ka lungsur salaku bagian tina perpisahan usum panas Kildare anjeun anu sampurna Saatos nyéépkeun seueurna 18 bulan ka pengker dina kaayaan kuncen, didinya […]

Maca deui
Derby Irlandia Derby
kabudayaanrarameankajadianMoal NgantosanHal Pikeun NahaKildare

Kildare Derby Festival 2021 - festival pikeun sadayana Juni ieu

5 alesan pikeun nempatkeun Kildare Derby Festival dina rencana usum panas anjeun Ti mimiti para wali ka lapangan golf anu terkenal di dunya, County Kildare sinonim sareng seueur hal. Tapi bisa dibantah, salaku […]

Maca deui
Juni Fest 13
masarakatkabudayaanrarameankajadianNewbridge

June Fest Kildare 2021 - Ieu anu tiasa anjeun ngarepkeun

Kildare's June Fest mangrupikeun festival kulawarga anu sampurna pikeun usum panas 2021 Kalayan masarakat lalaunan tapi pastina dibuka deui dipasangkeun sareng datangna cahaya panonpoe anu diperyogikeun, usum panas 2021 parantos katingali […]

Maca deui
dahar peutingRasa Kildare

Poéna Poé Indung Pangsaéna di Kildare

Hari Ibu dinten Minggu ieu- anu masih masihan anjeun waktos kéngingkeun kado istiméwa éta sareng taun ieu langkung penting tibatan kantos nampi kado anjeun leres-leres! Sanaos […]

Maca deui
Lesmanadahar peutingBalanjatinggal

Kildare's Top Valentine's Gifts 2021

Sanaos taun ayeuna urang moal tiasa ngagungkeun Hari Valentine dina hartos konvensional, aya seueur cara anjeun tiasa nunjukkeun ka jalma anu dipikacinta kumaha anjeun jaga taun ayeuna! Kana Kildare […]

Maca deui
Etftncww8aqcroq
kabudayaankajadianFáilte IrlandiaWétan Irlandia urang KunoNewbridge

Hill of Allen Janten 'Beacon of Hope' kanggo Poé St. Brigid

Kana Kildare pikeun ngahargaan Patron Saint ku Iconic Illumination

Maca deui
Kompetisikulawarga

Nelepon Sadayana Barudak !! Nyiptakeun Kompetisi Palang Poé St Brigid sorangan!

Pikeun ngarayakeun Poé St Brigid dina kaping 1 Pébruari, kami ngondang murangkalih pikeun nyiptakeun Cross St Poé St Brigid sorangan !!

Maca deui
Rasa Kildare
dahar peutingkajadianRasa Kildare

Bawa Chef Kildare Top kana Dapur anjeun dina Musim ieu!

Rasa Kildare ngajak anjeun pikeun ngiringan demonstrasi masak maya kami sareng sababaraha koki top nagara éta. Gabung sareng Selebritis Chef, Rachel Allen sareng koki terkenal sanésna pikeun perayaan perayaan anu pangsaéna tina hasil Kildare sareng masakan musiman.

Maca deui
poe nataldahar peutingBalanjaRasa Kildare

Rasa tina Kildare 'Foodie' Kado Hamper

Saha anu teu resep nampi hamper? Henteu ngan ukur sora karinjang anyaman atanapi ngungkulan pita kotak kado anu pikaresepeun, tapi mendakan harta karun […]

Maca deui
Kildare Arthur Guinness
Hal Pikeun NahaJalan satapak & LeumpangCelbridgeLeixlip

Tuturkeun Jejak Arthur Guinness

Nuturkeun jejak Arthur Guinness dina jalur 16km ieu, nyandak situs bersejarah anu aya hubunganana sareng tukang bir terkenal Irlandia - kulawarga Guinness. Ngajajah kota Celbridge […]

Maca deui
Puseur Warisan Kildare
kabudayaankajadian

Kildare Ngagungkeun Minggu Warisan 'Virtual' 2020

Pikeun ngarayakeun Minggu Warisan (sareng batesan kovid parantos aya), kelompok warisan lokal, komunitas sareng sejarawan parantos ngajantenkeun sababaraha kagiatan online gratis, janten anjeun tiasa ngaraosan acara di luar atanapi tina kanyamanan di bumi anjeun nyalira !!

Maca deui
masarakat

Panggilan Pikeun Aksi Poé Bog Internasional ieu

Déwan Konservasi Gambut Irlandia, amal anu damel pikeun konservasi bagian wawakil lahan gambut Irlandia pikeun jalma anu tiasa dikéngingkeun ayeuna sareng pikahareupeun, milari BANTUAN ANDA dina Poé Bog Internasional.

Maca deui
Castletown House, Co Kildare. Bait Allah
Uncategorized

Detil Pitunjuk Kaséhatan & Kasalametan ti Fáilte Irlandia

Fáilte Irlandia parantos ngaguratkeun pedoman séhat sareng kaamanan anu detil salaku bagian tina hub dukungan bisnis énggal. Mangga tingali sababaraha tungtunan lengkep di handap ieu.

Maca deui
masarakatrarameanWisata Kildare

Perusahaan ekuin terkemuka masihan deui industri balap

Naas Pacuan Kuda parantos ngumumkeun yén pamimpin nutrisi kuda Irlandia Plusvital mangrupikeun salah sahiji perusahaan industri pikeun naékkeun sareng ngadukung industri balap dina waktos anu sesah ieu.

Maca deui
Cathaoirleach Suzanne Doyle sareng Aine Mangan (CEO Kana Kildare) sareng David Wardell (Manajer Pariwisata Pangembangan Irlandia Stud Nasional & Kebon)
masarakatWisata Kildare

Kildare Ngaluncurkeun Kampanye 'Kami Peduli Dina Kildare'

Kana Kildare parantos ngaluncurkeun kampanye anu ditujukeun pikeun ngayakinkeun masarakat lokal sareng pangunjung yén usaha di sakumna kabupaten parantos ngalaksanakeun tindakan kaséhatan sareng kasalametan anu cekap.

Maca deui
Pitunjuk Operasional pikeun muka deui usaha di Kildare
Fáilte IrlandiaWisata Kildare

Usaha Ngadukung ti Fáilte Irlandia

Fáilte Irlandia parantos ngaluncurkeun sarupaning dukungan bisnis pikeun ngabantosan bisnis pikeun ngarencanakeun elemen-elemen konci pamulihan aranjeunna. Ieu parantos dikembangkeun ku para ahli industri pikeun ngadukung usaha pikeun muka deui sareng ngalancarkeun bisnisna sacara épéktip sareng bakal ngalengkepan pedoman operasional pikeun muka deui ogé dibéréndélkeun di handap ieu.

Maca deui
Kulawarga Fittest Irlandia
raramean

Kulawarga Fittest Irlandia 2020 - Aplikasi Buka!

Kulawarga Fittest Irlandia 2020 - Aplikasi Buka! Kulawarga Fittest Irlandia parantos sumping deui sareng aranjeunna milari kulawarga di Kildare! Naha anjeun sareng kulawarga anjeun ngagaduhan naon anu diperyogikeun pikeun […]

Maca deui
UncategorizedgolepKastil KilkeaAthy

Kaanggotaan Golf Castle Kilkea

Kamari ningali pembukaan lambat sababaraha bagéan ékonomi urang ku golf janten salah sahiji saeutik olahraga anu diidinkeun ngamimitian deui, dina protokol anu patali sareng Covid.

Maca deui
Castletown House sareng lapangan
Di bumiHal Pikeun Naha

Wisata Kildare Online

Kildare mangrupikeun sababaraha khasanah nasional Irlandia sareng nalika urang sadayana ngarepkeun waktos nalika urang tiasa kaluar sareng ngajajah museum anu indah, taman pusat pengunjung, taman sareng kebon. Ngarasakeun wisata virtual sareng kéngingkeun pangalaman anu langkung caket sareng élmu insider tambahan ti staf anu saé ngajaga atraksi pangunjung ieu sareng jalan di tukangeun panto anu ditutup.

Maca deui
Donat Coklat Panggang Kalayan Caramel Glaze Lily o'brien's IntoKildare
Di bumimasarakatdahar peutingRasa Kildare

Masak sareng Kildare - Resep ti sakitar County

Réstoran, kafe, bar sareng produser tuangeun Kildare damel pisan pikeun nawiskeun ideu pikeun jalma kumaha carana ngiringan rasa hébatna di tempat bumi anjeun. Kami parantos ngahijikeun sababaraha resep Kildare anu hébat ieu pikeun masihan anjeun rasa naon anu ditawarkeun!

Maca deui