Ikon Bewara

Covid-19 Apdet

Kusabab lampu Covid-19, seueur kajadian sareng kagiatan di Kildare panginten ditunda atanapi dibatalkeun sareng seueur usaha sareng tempat tiasa ditutup samentawis. Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun parios sareng bisnis sareng / atanapi tempat anu relevan pikeun apdet panganyarna.

Burtown House & Gardens 9
Tambahkeun ka paporit

Burtown House & Kebon

Burtown House di Co. Kildare mangrupikeun Bumi mimiti Georgia di caket Athy, sareng kebon 10 acre anu menawan dibuka pikeun umum.

Athy

di tempat kabukarestoran
Benteng seuneu 2
Tambahkeun ka paporit

Firecastle

Firecastle mangrupa grocers artisan, delicatessen a, a bakery sarta kafé jeung 10 en suites bedrooms tamu.

Kildare

BalanjakafeKamar Ngan
Kalbarri
Tambahkeun ka paporit

Sakola Cookie Kalbarri

Pangalaman masak unik pikeun sagala umur sareng kamampuan di sakola masak Kilcullen anu dijalankeun ku kulawarga ieu.

Naas

restoran
Lily O'brien's 5
Tambahkeun ka paporit

Lily O'Briens

Lily O'Brien's sacara gairah nyiptakeun coklat anu raoseun di Co Kildare ti saprak 1992.

Newbridge

produser
Lily Sareng Liar 3
Tambahkeun ka paporit

Lily & Liar

Lily & Wild mangrupikeun pasangan anjeun anu sampurna pikeun ménu lokal sareng musiman anu pikaresepeun kalayan layanan katering propésional anu tiada tandingan.

Kildare

produser
Angsa Dina Héjo 1
Tambahkeun ka paporit

Angsa dina Héjo

Tukang kebon anggur anu dikokolakeun ku kulawarga, toko makanan & toko kopi nyayogikeun kualitas buah, sayuran sareng kabutuhan bahan sanés anu sanés.

Naas

produser
Poto halaman wéb
Tambahkeun ka paporit

Rasa Kahadéan

Produsén utama Saos, Mayones, Ketchup, Cuka sareng Minyak Masak. Merek ritel kami nyaéta Taste of Goodness sareng jasa dahareun adina urang Brand salaku Natures Oils & Sauces. Urang […]


produser