Ikon Bewara

Covid-19 Apdet

Kusabab lampu Covid-19, seueur kajadian sareng kagiatan di Kildare panginten ditunda atanapi dibatalkeun sareng seueur usaha sareng tempat tiasa ditutup samentawis. Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun parios sareng bisnis sareng / atanapi tempat anu relevan pikeun apdet panganyarna.

Burtown House & Gardens 9
Tambahkeun ka paporit

Burtown House & Kebon

Burtown House di Co. Kildare mangrupikeun Bumi mimiti Georgia di caket Athy, sareng kebon 10 acre anu menawan dibuka pikeun umum.

Athy

di tempat kabukarestoran
Firecastle 2
Tambahkeun ka paporit

Firecastle

Firecastle mangrupikeun tukang ngical artisan, kuliner, toko roti sareng kafe sareng sakola masak sareng 10 kamar tamu tamu.

Kildare

BalanjakafeBulan
Kalbarri
Tambahkeun ka paporit

Sakola Cookie Kalbarri

Kalbarri mangrupikeun sakola kuliner anu dikokolakeun ku kulawarga sareng bisnis katering anu dioperasikeun ti Kilcullen di Co Kildare. Kalayan nekenkeun kana masak kulawarga anu saé tina bahan anu paling seger, Siobhan Murphy sareng anjeunna […]

Naas

restoran
Lily O'brien's 5
Tambahkeun ka paporit

Lily O'Briens

Lily O'Brien's sacara gairah nyiptakeun coklat anu raoseun di Co Kildare ti saprak 1992.

Newbridge

produser
Lily Sareng Liar 3
Tambahkeun ka paporit

Lily & Liar

Lily & Wild mangrupikeun pasangan anjeun anu sampurna pikeun ménu lokal sareng musiman anu pikaresepeun kalayan layanan katering propésional anu tiada tandingan.

Kildare

produser
Angsa Dina Héjo 1
Tambahkeun ka paporit

Angsa dina Héjo

Family-run greengrocers, delicatessen & coffee shop supplying quality fruit, vegetables and other grocery needs.

Naas

produser