Ikon Bewara

Covid-19 Apdet

Kusabab lampu Covid-19, seueur kajadian sareng kagiatan di Kildare panginten ditunda atanapi dibatalkeun sareng seueur usaha sareng tempat tiasa ditutup samentawis. Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun parios sareng bisnis sareng / atanapi tempat anu relevan pikeun apdet panganyarna.

218926760 2106585709479163 3219913226062272545 N
Tambahkeun ka paporit

33 Kidul Main

Lokasina di jantung Naas Co.. Kildare tur muka 7 dinten minggu porsi hébat dahareun, cocktails, acara jeung musik live.

Naas

Pub & Nightlife
Arkle Bar & Restaurant 8
Tambahkeun ka paporit

Arkle Bar & Rumah Makan

Bar sareng réstoran anu dihias mewah di taun 1920an anu nawarkeun rupa-rupa pangalaman kuliner.

Maynooth

Pub & Nightlife
Bailey's Bar & Bistro 5
Tambahkeun ka paporit

Bailey's Bar & Bistro

Ménu nyiramkeun sungut disiapkeun ku koki top, dilayanan dina setting anu gaya sareng santai ku tim anu leres-leres paduli.

Athy

Pub & Nightlife
Brennans Kilteel Inn 1
Tambahkeun ka paporit

Brennans Kilteel Inn

Pub Irlandia lami anu has ngandung puluhan barang antik sareng bric-a-brac sanésna kalayan sési musik langsung tradisional.

Naas

Pub & Nightlife
Cookesofcaragh1 ukuranana
Tambahkeun ka paporit

Masak Caragh

Cookes of Caragh mangrupikeun kulawarga anu mantep ngajalankeun Gastro pub, parantos aub dina industri silaturahmi salami 50 taun ka pengker.

Naas

Pub & Nightlife
Pangalaman Dining Cunninghams 12
Tambahkeun ka paporit

Cunningham urang Kildare

Hiji menu éksténsif ngeusi masakan Thailand sarta klasik Éropa sarta hirup Citakan: trad musik sababaraha peuting saminggu.

Kildare

Pub & NightlifeKamar Ngan
Edward Harrigan & Putra 2
Tambahkeun ka paporit

Edward Harrigan & Putra

Ngalamar produk lokal anu pangsaéna pikeun nyiptakeun masakan Irlandia modéren kalayan sababaraha masakan internasional.

Newbridge

Pub & Nightlife
Konci 13 Brewpub 1
Tambahkeun ka paporit

Ngonci 13 Brewpub

Tempatna di sapanjang Grand Canal di Sallins, Lock13 ngadamel bir buatan tangan sorangan anu cocog sareng tuangeun kualitas anu sumber lokal ti supplier anu teu dipercaya.

Naas

Pub & Nightlife
Manzors The Village Inn 4
Tambahkeun ka paporit

Manzors The Désa Inn

Lokasina di Clane, The Village Inn mangrupikeun bisnis kulawarga lokal anu ngajalankeun kualitas luhur sareng jasa hébat.

Klan

Pub & Nightlife
Mcdonnells Bar 3
Tambahkeun ka paporit

Bar McDonnell

Bar anu hirup di tengah Newbridge kalayan sési musik langsung sareng sadaya acara olahraga utama dina layar ageung.

Newbridge

Pub & Nightlife
Silken Thomas 2
Tambahkeun ka paporit

Silken Thomas

Tempat tujuan pamungkas. Anjeun sacara harfiah tiasa Dahar, Nginum, TARIAN, SULUR dina situs anu parantos janten motto pikeun pub ikonik ieu.

Kildare

restoranKamar Ngan
Burger Jiwa 1
Tambahkeun ka paporit

Jiwa Burger

Bar burger anu ramah vegan Amérika Kidul ieu didasarkeun di tengah kota Kildare sareng nawiskeun pilihan sapertos anu leres pikeun vegan sareng anu tuang daging […]

Kildare

Pub & Nightlife
Auuldsheebeen
Tambahkeun ka paporit

The Auld Shebeen

Gastro bar situated di tepi Grand Canal porsi dahareun tradisional jeung pulas modern.

Athy

Pub & NightlifeRanjang & Sarapan