Nightlife Kildare | Pubs di Kildare | Ka Kildare
218926760 2106585709479163 3219913226062272545 N
Tambahkeun ka paporit

33 Kidul Main

Lokasina di jantung Naas Co.. Kildare tur muka 7 dinten minggu porsi hébat dahareun, cocktails, acara jeung musik live.

Naas

Pub & Nightlife
Arkle Bar & Restaurant 8
Tambahkeun ka paporit

Arkle Bar

Bar sareng réstoran anu dihias mewah di taun 1920an anu nawarkeun rupa-rupa pangalaman kuliner.

Maynooth

Pub & Nightlife
Bailey's Bar & Bistro 5
Tambahkeun ka paporit

Bailey's Bar & Bistro

Ménu nyiramkeun sungut disiapkeun ku koki top, dilayanan dina setting anu gaya sareng santai ku tim anu leres-leres paduli.

Athy

restoran
Kilteel hareup
Tambahkeun ka paporit

Brennans Kilteel Inn

Pub Irlandia lami anu has ngandung puluhan barang antik sareng bric-a-brac sanésna kalayan sési musik langsung tradisional.

Naas

Pub & Nightlife
Cookesofcaragh1 ukuranana
Tambahkeun ka paporit

Masak Caragh

Cookes of Caragh mangrupikeun kulawarga anu mantep ngajalankeun Gastro pub, parantos aub dina industri silaturahmi salami 50 taun ka pengker.

Naas

Pub & Nightlife
Pangalaman Dining Cunninghams 12
Tambahkeun ka paporit

Cunningham urang Kildare

Hiji menu éksténsif ngeusi masakan Thailand sarta klasik Éropa sarta hirup Citakan: trad musik sababaraha peuting saminggu.

Kildare

Pub & NightlifeKamar Ngan
Edward Harrigan & Putra 2
Tambahkeun ka paporit

Edward Harrigan & Putra

Ngalamar produk lokal anu pangsaéna pikeun nyiptakeun masakan Irlandia modéren kalayan sababaraha masakan internasional.

Newbridge

Pub & Nightlife
Rsz Lawlors 061.jpg Ngarobah ukuran
Tambahkeun ka paporit

Lawlor urang Naas

Nyayogikeun wilujeng sumping ti saprak 1913, Lawlor's of Naas mangrupikeun hotél bintang opat di tengah kota Naas idéal pikeun rapat, konperénsi, acara sareng luang.

Naas

restoranHotél Dina Kildare
Konci 13 Brewpub 1
Tambahkeun ka paporit

Ngonci 13 Brewpub

Tempatna di sapanjang Grand Canal di Sallins, Lock13 ngadamel bir buatan tangan sorangan anu cocog sareng tuangeun kualitas anu sumber lokal ti supplier anu teu dipercaya.

Naas

restoran
Manzors The Village Inn 4
Tambahkeun ka paporit

Manzors The Désa Inn

Lokasina di Clane, The Village Inn mangrupikeun bisnis kulawarga lokal anu ngajalankeun kualitas luhur sareng jasa hébat.

Klan

Pub & Nightlife
Mcdonnells Bar 3
Tambahkeun ka paporit

Bar McDonnell

Bar anu hirup di tengah Newbridge kalayan sési musik langsung sareng sadaya acara olahraga utama dina layar ageung.

Newbridge

Pub & Nightlife
Rsz 1 karéta Inn Exterior
Tambahkeun ka paporit

Panginepan karéta

Tempatna di tengah désa Sallins, di jalan utama antara karéta api sareng sasak kanal, Railway Inn mangrupikeun bumi umum tradisional kulawarga sareng pareum-lisensi. 

Sallins

Pub & Nightlife
Silken Thomas 2
Tambahkeun ka paporit

Silken Thomas

Tempat tujuan pamungkas. Anjeun sacara harfiah tiasa Dahar, Nginum, TARIAN, SULUR dina situs anu parantos janten motto pikeun pub ikonik ieu.

Kildare

Pub & NightlifeKamar Ngan
Burger Jiwa 1
Tambahkeun ka paporit

Jiwa Burger

Bar burger anu ramah vegan Amérika Kidul ieu didasarkeun di tengah kota Kildare sareng nawiskeun pilihan sapertos anu leres pikeun vegan sareng anu tuang daging […]

Kildare

Pub & Nightlife
Auuldsheebeen
Tambahkeun ka paporit

The Auld Shebeen

Gastro bar situated di tepi Grand Canal porsi dahareun tradisional jeung pulas modern.

Athy

restoranPesanggrahan & sarapan Kildare
The Ballymore Inn
Tambahkeun ka paporit

The Ballymore Inn

Dibuka dina 1995 Ballymore Inn mangrupakeun gastropub unggul multi-pangajén lokasina di Ballymore Eustace Co Kildare 11 km kiduleun Naas sarta ngan 40 menit ti Dublin.

Ballymore Eustace

bar
The Dew Drop Inn & Brewhouse 4
Tambahkeun ka paporit

The Dew Drop Inn & Brewhouse

Award wining gastropub anu sacara saksama sumberna ngahasilkeun sareng nyéépkeun pilihan gins sareng bir karajinanna nyalira. Pangalaman makan anu hébat sareng nilai artos.

Naas

Pub & Nightlife