Réstoran Kildare | Réstoran pangalusna di Kildare | Ka Kildare
218926760 2106585709479163 3219913226062272545 N
Tambahkeun ka paporit

33 Kidul Main

Lokasina di jantung Naas Co.. Kildare tur muka 7 dinten minggu porsi hébat dahareun, cocktails, acara jeung musik live.

Naas

Pub & Nightlife
Aimsir 8
Tambahkeun ka paporit

Aimsir

Réstoran bintang Dua-Michelin ngarayakeun hasil lokal, dipimpin ku Kang Oki Yordania Bailey, tilas koki sirah di bintang 3 Maaemo di Oslo.

Celbridge

restoran
Arkle Bar & Restaurant 8
Tambahkeun ka paporit

Arkle Bar

Bar sareng réstoran anu dihias mewah di taun 1920an anu nawarkeun rupa-rupa pangalaman kuliner.

Maynooth

Pub & Nightlife
Bailey's Bar & Bistro 5
Tambahkeun ka paporit

Bailey's Bar & Bistro

Ménu nyiramkeun sungut disiapkeun ku koki top, dilayanan dina setting anu gaya sareng santai ku tim anu leres-leres paduli.

Athy

Pub & Nightlife
Rsz 1img 1446 2
Tambahkeun ka paporit

Colokkeun

Tempatna di tengah kota Naas di Kavanaghs Pub, Bouchon nyayogikeun campuran masakan klasik sareng masakan Éropa modéren dina tempat anu santai.


restoran
Tambahkeun ka paporit

Roti & Bir

Réstoran dumasar kana 200 taun heubeul tradisional Irlandia Pub, Moone High Palang Inn pikeun pangalaman dahareun jeung inuman cozy sarta ngondang.

Athy

restoran
Burtown House & Gardens 9
Tambahkeun ka paporit

Burtown House & Kebon

Burtown House di Co. Kildare mangrupikeun Bumi mimiti Georgia di caket Athy, sareng kebon 10 acre anu menawan dibuka pikeun umum.

Athy

di tempat kabukarestoran
Butt Mullins 1
Tambahkeun ka paporit

Butt Mullins Rumah Makan

Butt Mullins mangrupikeun bisnis kulawarga anu dikenal pikeun layanan palanggan anu haneut sareng perhatian kana detil langkung ti 30 taun.

Naas

restoran
Hotél Clanard Court 4
Tambahkeun ka paporit

Clanard Pangadilan Hotel

4-bintang kulawarga ngajalankeun hotél kalawan akomodasi mewah, lokasi alus teuing jeung staf haneut tur ramah.

Athy

Pub & NightlifeHotél Dina Kildare
Cookesofcaragh1 ukuranana
Tambahkeun ka paporit

Masak Caragh

Cookes of Caragh mangrupikeun kulawarga anu mantep ngajalankeun Gastro pub, parantos aub dina industri silaturahmi salami 50 taun ka pengker.

Naas

Pub & Nightlife
Pangalaman Dining Cunninghams 12
Tambahkeun ka paporit

Cunningham urang Kildare

Hiji menu éksténsif ngeusi masakan Thailand sarta klasik Éropa sarta hirup Citakan: trad musik sababaraha peuting saminggu.

Kildare

Pub & NightlifeKamar Ngan
Edward Harrigan & Putra 2
Tambahkeun ka paporit

Edward Harrigan & Putra

Ngalamar produk lokal anu pangsaéna pikeun nyiptakeun masakan Irlandia modéren kalayan sababaraha masakan internasional.

Newbridge

Pub & Nightlife
Fallon's Kilcullen 3
Tambahkeun ka paporit

Fallon urang Kilcullen

Michelin nyarankeun pangalaman kadaharan anu nawiskeun tuangeun enak dina suasana santai sareng ngundang.

Newbridge

restoran
Hartes of Kildare 2
Tambahkeun ka paporit

Hartes of Kildare

Gastropub anu meunang penghargaan nyayogikeun asakan Irlandia, bir artisan sareng steak anu diasakan dina batu panas.

Kildare

restoran
Thebistrokilkeacastle5
Tambahkeun ka paporit

Rumah Makan Hermione di Clubhouse

Hermione's Restaurant mangrupikeun tempat anu sederhana sareng canggih anu mangrupikeun lokasi anu saé pikeun ngabagi momen khusus sareng réréncangan sareng kulawarga. Réstoran kasohor ku Menu Makan Siang Minggu na […]


restoran
Jrbs Henteu Batur Henteu aya Téks
Tambahkeun ka paporit

Hakim Roy Kacang

Kadaharan Amérika & Tex-Mex anu megah, nilai hébat sareng jasa ramah sasarengan koktail & bir karajinan anu dipirig ku musik anu meriah.

Newbridge

restoran
Kalbarri
Tambahkeun ka paporit

Sakola Cookie Kalbarri

Pangalaman masak unik pikeun sagala umur sareng kamampuan di sakola masak Kilcullen anu dijalankeun ku kulawarga ieu.

Naas

restoran
Rsz Karton House Fairmont Gambar Pahlawan
Tambahkeun ka paporit

Kathleen urang Dapur

Kathleen's Kitchen di Carton House perenahna di dapur hamba anu lami. Setelan nahan loba fitur aslina kaasup kompor beusi tuang vast 1700s. Ieu mangrupikeun […]

Maynooth

restoran
5
Tambahkeun ka paporit

Kildare Farm Farms Open Farm & Shop

Pangalaman tani terbuka anu ramah pikeun kulawarga, dimana anjeun bakal ningali rupa-rupa sato tegalan dina setting anu alami sareng santai.

Kildare

Kesenian & Kabudayaanrestoran
Rés handap 2
Tambahkeun ka paporit

Larkspur Lounge

The Larkspur Lounge mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun calik sareng ngaraosan momen-momen manis hirup anu nyayogikeun Teh Sore, tuangeun ringan, kopi sareng inuman.

Naas

restoran