Kawijakan Privasi - IntoKildare

kabijakan privasi

Hukum Cookie

Hukum Cookie meryogikeun halaman wéb pikeun kéngingkeun idin ti pangunjung pikeun nyimpen atanapi nampi inpormasi naon waé dina komputer atanapi alat sélulér. Hukum Cookie ngabantosan ngajaga privasi online, ku ngamungkinkeun para nasabah janten sadar kumaha inpormasi ngeunaan aranjeunna dikumpulkeun sareng dianggo online. Palanggan tiasa milih pikeun ngijinkeun cookies atanapi henteu.

Ngidinan Cookies

Halaman wéb ieu sasuai sareng Hukum Cookie ku nunjukkeun pop up anu ngingetkeun anjeun ngeunaan cookies. Ku ngaklik 'Ngagaduhan!' anjeun satuju kana panggunaan cookies dina situs ieu. Anjeun tiasa ngarobih idin cookie iraha waé ku buka Setelan Browser anjeun. Upami anjeun milih mareuman cookies, sababaraha fungsi halaman wéb moal jalan leres.

Kumpulan Inpormasi & Pamakéan

Sistem kami log sareng nyatet alamat IP anjeun, tanggal sareng waktos kunjungan situs, halaman anu didatangan, jinis inpormasi browser sareng cookie. Data ieu ngan ukur dianggo pikeun ngukur jumlah anu datang kana situs sareng moal dianggo pikeun ngaidentipikasi anjeun.

Datang tiasa mutuskeun ngirim email ngalangkungan situs anu tiasa dilebetkeun kana inpormasi pikeun ngaidentipikasi pribadi. Inpormasi sapertos kitu ngan ukur dianggo pikeun ngamungkinkeun réspon anu cocog.

Inpormasi anu tiasa dikenal pribadi dikumpulkeun dina formulir kontak gancang. Kami bakal nganggo inpormasi ieu pikeun ngabales pamundut anjeun sareng ngahubungan anjeun ngeunaan jasa kami upami ieu tiasa diterapkeun.

Sadaya inpormasi nasabah sapertos nami, alamat sareng inpormasi email dikumpulkeun pikeun tujuan pamrosésan urutan sareng dina kaayaan naon waé moal dileupaskeun ka sumber pihak katilu.

Ngahubungan IntoKildare.ie ngeunaan Cookies

Ngajaga karusiahan inpormasi anjeun penting pisan pikeun kami. Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi kaprihatinan ngeunaan prakték privasi kami, punten kersa ngahubungi kami.

Kildare Fáilte, Lantai 7, Aras Chill Dara, Devoy Park, Naas, Co Kildare