Usum di Kildare - IntoKildare

Iraha waktos anu pangsaéna pikeun nganjang ka Kildare?

usum panas mangrupikeun waktos anu pang populerna pikeun nganjang ka Kildare. Langkung Juni, Juli sareng Agustus, jumlah pengunjung ningkat, sabab urang sumping ti luar negeri pikeun perjalanan bari cuacana langkung haneut. Kalayan leuweung sareng padesaan subur sareng pinuh ku kahirupan, sareng bentang dina mekar pinuh, usum panas mangrupikeun waktos anu sampurna pikeun nikmati perjalanan kapal di handap terusan, buka hiking sareng paré siang di kebon bir.

Upami anjeun langkung resep resep dinten anu cerah, tapi ku langkung seueur jalma, waktos anu pangsaéna pikeun angkat ka Kildare nyaéta dina cinyusu. Ti Maret dugi ka Méi hawana janten haneut - tapi balaréa parantos ngirangan. Jelajah di luar ruangan anu rame sareng warna sareng kahirupan kalayan dinten hampang sareng seueur hawa seger.

salila gugur, usum pariwisata parantos turun, hartosna waktos anu kirang sibuk taun pikeun ngajajah bentang liar Kildare, bahkan panginten ngagaduhan sababaraha tempat anu langkung populér pikeun anjeun. Cuaca usum gugur tiasa sakedik wildcard - urang biasana ngagaduhan sababaraha minggu anu saé dina bulan Séptember. Catet yén Oktober sacara statistik mangrupikeun bulan anu paling handap, tapi éta ogé Lebaran sareng nalika kaagungan asli bentang usum gugur mimiti nunjukkeun kelirna.

Irlandia usum tiris dicirikeun ku dinten anu pondok sareng wengi-wengi anu panjang, tapi dina jangka waktu Natal dugi ka anjeun moal tiasa ngéléhkeun sumanget perayaan dina hawa. Bungkus haneut sareng angkat jalan-jalan anu ngagedur teras angkat sareng Guinness di payuneun seuneu di pub anu nyaman.


cinyusu

cinyusu

Maret - Mei
Rata-rata beurang
suhu:
10 - 15 ° C (46 - 60 ° F)

usum panas

usum panas

Juni - Agustus
Rata-rata beurang
suhu:
15 - 20 ° C (60 - 70 ° F)

Autumn

Autumn

September - November
Rata-rata beurang
suhu:
11 - 14 ° C (52 - 57 ° F)

usum tiris

usum tiris

Désémber - Pébruari
Rata-rata beurang
suhu:
5 - 8 ° C (40 - 46 ° F)