Ikon Bewara

Covid-19 Apdet

Kusabab lampu Covid-19, seueur kajadian sareng kagiatan di Kildare panginten ditunda atanapi dibatalkeun sareng seueur usaha sareng tempat tiasa ditutup samentawis. Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun parios sareng bisnis sareng / atanapi tempat anu relevan pikeun apdet panganyarna.

Abbeyfield Farm Country Pursuits 1
Tambahkeun ka paporit

Abbeyfield Farm Country Pursuits

Pamingpin Irlandia dina usaha luar negeri, nawiskeun Clay Pigeon Shooting, Air Rifle Range, Panahan sareng Pusat Berkuda.

Clane

Petualangan & Kegiatan
Tur Parahu Athy 1
Tambahkeun ka paporit

Wisata Parahu Athy

Wisata kapal anu endah dina The Barrow & Grand Canal kalayan pemandangan megah sareng fitur narik napas.

Athy

Petualangan & Kegiatan
Bargetrip.ie 10
Tambahkeun ka paporit

Bargetrip.ie

Candak pelayaran santai ngaliwatan padesaan Kildare dina kapal tongkang terusan tradisional sareng mendakan carita ngeunaan saluran cai.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Carton House Golf 2
Tambahkeun ka paporit

Karton House Golf

Lokasina di Maynooth, Carton House Golf nawiskeun dua lapangan golf kajawaraan, Kursus Golf Montgomerie Links sareng O'Meara Parkland Golf Kursus.

Maynooth

Petualangan & Kegiatan
Kajadian Dinamis 4
Tambahkeun ka paporit

Kajadian Dinamis

Acara perusahaan anu meunang penghargaan sareng kagiatan ngawangun tim pikeun kelompok 10 - 1000+ jalma.

Naas

Petualangan & Kegiatan
K Leisure Naas 5
Tambahkeun ka paporit

K Leisure Naas

Klub luang sareng tempat hiburan multi-unggul sareng kolam renang 25m, spa, kelas kabugaran sareng lapangan astro sayogi pikeun sadayana.

Naas

Petualangan & Kegiatan
K Mangkuk 9
Tambahkeun ka paporit

KBowl Naas

Salami sababaraha jam, KBowl mangrupikeun tempat pikeun maén bowling, daérah maén Wacky World-barudak, KZone sareng KDiner.

Naas

Petualangan & Kegiatankafe
Kilkea Castle Golf 5
Tambahkeun ka paporit

Kilkea Golf Kursus

Kastil Kilkea mangrupikeun tempat sanés ngan ukur salah sahiji istana anu paling lami di Irlandia tapi ogé lapangan golf tingkat kajawaraan.

Athy

Petualangan & Kegiatan
Lullymore Warisan Sareng
Tambahkeun ka paporit

Taman Warisan & Penemuan Lullymore

Campuran unik warisan, jalan leuweung, kaanekaragaman hayati, lahan gambut, kebon éndah, perjalanan karéta, tegalan piaraan, désa peri sareng seueur deui.

Kildare

Petualangan & Kegiatan
Majestic Road Trips 7
Tambahkeun ka paporit

Majelis Irlandia Roadtrips

Tailor-made mewah jalan perjalanan ngaliwatan Irlandia.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Mondello Park 5
Tambahkeun ka paporit

Mondello Park

Tempat motorport internasional Irlandia ngan ukur ngalaksanakeun kursus latihan nyetir spesialis, kagiatan perusahaan sareng acara sapanjang taun.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Moyvalley Golf 8
Tambahkeun ka paporit

Moyvalley Golf Kursus

Dirancang ku Darren Clarke, Moyvalley Golf Club mangrupikeun kursus 72 anu cocog pikeun sadaya tingkatan golf.

Maynooth

Petualangan & Kegiatan
Mybikeorhike1
Tambahkeun ka paporit

Sapédah Abdi atanapi Ngabuburit

My Bike or Hike nyayogikeun wisata anu dipandu anu teu aya dina jalur anu dikalahkan, dikirimkeun ku cara anu berkelanjutan, sareng ahli lokal anu sajati.


Petualangan & Kegiatan
Naas Pacuan Kuda 1
Tambahkeun ka paporit

Pacuan Pacu Naas

Teu aya anu ngéléhkeun pikagumbiraeun dinten dina balapan di Naas. Dahareun anu hébat, hiburan sareng balap!

Naas

Petualangan & Kegiatan
Pacuan Kuda Punchestown & Tempat Acara 8
Tambahkeun ka paporit

Pacuan Luncur Punchestown & Tempat Acara

Bumi Irlandia Luncat Balap sareng janten host kana Punchestown Festival anu terkenal lima dinten. Tempat acara kelas dunya.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Redhills Adventure Agustus 2020 1
Tambahkeun ka paporit

Petualangan Redhills

Tempat anu unik ieu nawiskeun rangkep lengkep pikeun peminat gim tempur sareng kagiatan adrénin anu didorong.

Kildare

Petualangan & Kegiatan
Pacuan Kuda Curragh 1
Tambahkeun ka paporit

Pacuan Kuda Curragh

Tempat balap kuda internasional internasional utama Irlandia sareng salah sahiji tempat olahraga paling ikonik di dunya.

Newbridge

Petualangan & Kegiatan
Pangalaman Hurling 4
Tambahkeun ka paporit

Pangalaman Hurling

Pangalaman budaya unik anu ngagungkeun olahraga ngalungkeun ku seueur senang-senang sareng sababaraha kasempetan poto sareng pidéo anu hebat.

Newbridge

Petualangan & Kegiatan
Maze Kildare 7
Tambahkeun ka paporit

Maze Kildare

Labuh pager hirup Leinster panggedéna mangrupikeun daya tarik anu luar biasa ayana di luar Prosperous di padesaan Kildare Kalér.

Clane

Petualangan & Kegiatan
K Club Palmer 7
Tambahkeun ka paporit

The Palmer Golf Courses - The K Club

5 Star K Club Hotel & Golf Resort mangrupikeun hotél golf anu pangsaéna di Irlandia kalayan salah sahiji lapangan golf anu pangsaéna di Irlandia, dirancang ku salah saurang pamaén hébat dina sajarah olahraga, Arnold Palmer.

Maynooth

Petualangan & Kegiatan