Petualangan & Kagiatan | Kagiatan di Kildare | Ka Kildare
Gambar 0201
Tambahkeun ka paporit

Ngagungkeun Festival Derby Kildare ka-45 dina Gaya: Minggu Musik, Parade, sareng Legenda Balap

Siap-siap pikeun pangalaman anu teu tiasa hilap nalika Festival Kildare Derby ka-45 turun ka Kildare Town ti 26 Juni dugi ka 2 Juli 2023. Perayaan saminggu ieu bakal janten anu pangsaéna, nampilkeun sababaraha acara anu pikaresepeun pikeun sagala umur.

Kildare

Petualangan & Kegiatan
Abbeyfield Farm Country Pursuits 1
Tambahkeun ka paporit

Abbeyfield Ladang Nagara Pursuits

Pamingpin Irlandia dina usaha luar negeri, nawiskeun Clay Pigeon Shooting, Air Rifle Range, Panahan sareng Pusat Berkuda.

Klan

Petualangan & Kegiatan
Airtastic 2
Tambahkeun ka paporit

Airtastic Hiburan Center Celbridge

Kasenangan pikeun sagala umur sareng boling, mini golf, arcade hiburan sareng kaulinan lemes. Réstoran gaya Amérika dina situs.

Celbridge

Petualangan & Kegiatan
Tur Parahu Athy 9
Tambahkeun ka paporit

Wisata Parahu Athy

Wisata kapal anu endah dina The Barrow & Grand Canal kalayan pemandangan megah sareng fitur narik napas.

Athy

Petualangan & Kegiatan
Bebek 4 Seater
Tambahkeun ka paporit

Parahu luang Athy Blueway & Kagiatan

Ngarasakeun Peddle Boats, Water Zorbs, Bungee Trampoline, Kids Party Boats sapanjang Grand Canal di Athy. Méakkeun dinten anu teu émut kalayan sababaraha kagiatan anu pikaresepeun dina cai anu caket sareng […]

Athy

Petualangan & Kegiatan
Bargetrip.ie 10
Tambahkeun ka paporit

Bargetrip.ie

Candak pelayaran santai ngaliwatan padesaan Kildare dina kapal tongkang terusan tradisional sareng mendakan carita ngeunaan saluran cai.

Naas

di tempat kabuka
Karton House Golf 2
Tambahkeun ka paporit

Karton House Golf

Lokasina di Maynooth, Carton House Golf nawiskeun dua lapangan golf kajawaraan, Kursus Golf Montgomerie Links sareng O'Meara Parkland Golf Kursus.

Maynooth

Petualangan & Kegiatan
Rsz 20231116 Img 1758
Tambahkeun ka paporit

Peternakan Piaraan Clonfert

Dinten anu senang diisi pikeun kulawarga anu ngagaduhan seueur kagiatan sapertos wisata anu dipandu sareng senang tani.

Maynooth

Petualangan & Kegiatan
Kajadian Dinamis 4
Tambahkeun ka paporit

Kajadian Dinamis

Acara perusahaan anu meunang penghargaan sareng kagiatan ngawangun tim pikeun kelompok 10 - 1000+ jalma.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Grand Terusan Greenway Sapédah Hire Ger
Tambahkeun ka paporit

Grand Terusan Greenway Sapédah Hire

Dumasar di désa palabuhan pedalaman Sallins, anjeun tiasa sapédah turun ka Cliff anu megah di Lyons atanapi dugi ka Robertstown pikeun dinten anu teu émut sareng kulawarga atanapi […]


Petualangan & Kegiatan
K Leisure Naas 5
Tambahkeun ka paporit

K luang Naas

Klub luang sareng tempat hiburan multi-unggul sareng kolam renang 25m, spa, kelas kabugaran sareng lapangan astro sayogi pikeun sadayana.

Naas

Petualangan & Kegiatan
K Mangkuk 9
Tambahkeun ka paporit

KBowl Naas

Salami sababaraha jam, KBowl mangrupikeun tempat pikeun maén bowling, daérah maén Wacky World-barudak, KZone sareng KDiner.

Naas

Petualangan & Kegiatankafe
Jalur Warisan Kildare 7
Tambahkeun ka paporit

kota Kildare buah ek Trail

Coba "Acorn Trail" dipandu anyar di kota Kildare. Unggal pamilon diasupkeun kana draw unggal bulan kalayan kasempetan pikeun meunang pangalaman Virtual Reality pikeun aranjeunna [...]

Kildare

Petualangan & Kegiatan
Kilkea Castle Golf 5
Tambahkeun ka paporit

Kilkea Golf Kursus

Kastil Kilkea mangrupikeun tempat sanés ngan ukur salah sahiji istana anu paling lami di Irlandia tapi ogé lapangan golf tingkat kajawaraan.

Athy

Petualangan & Kegiatan
Diajar Internasional 11
Tambahkeun ka paporit

Diajar Internasional

Diadegkeun dina 2013, Diajar Internasional mangrupikeun tim jalma anu komitmen pikeun ngembangkeun kasempetan diajar di luar negeri anu tiasa diaksés, terjangkau, sareng adil.


Petualangan & Kegiatan
Lullymore
Tambahkeun ka paporit

Taman Warisan & Penemuan Lullymore

Campuran unik warisan, jalan leuweung, kaanekaragaman hayati, lahan gambut, kebon éndah, perjalanan karéta, tegalan piaraan, désa peri sareng seueur deui.

Kildare

kelestarian
Perjalanan Jalan Raya 7
Tambahkeun ka paporit

Majelis Irlandia Roadtrips

Tailor-made mewah jalan perjalanan ngaliwatan Irlandia.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Taman Mondello 5
Tambahkeun ka paporit

Taman Mondello

Tempat motorport internasional Irlandia ngan ukur ngalaksanakeun kursus latihan nyetir spesialis, kagiatan perusahaan sareng acara sapanjang taun.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Moyvalley Golf 8
Tambahkeun ka paporit

Moyvalley Golf Kursus

Dirancang ku Darren Clarke, Moyvalley Golf Club mangrupikeun kursus 72 anu cocog pikeun sadaya tingkatan golf.

Maynooth

Petualangan & Kegiatan