Seni & Budaya Kildare | Seni di Kildare | Ka Kildare
Pusat Kampung Ardclough 1
Tambahkeun ka paporit

Puseur Désa Ardclough

Pusat Désa Ardclough ngagaduhan tempat 'Ti Malt ka Vault' - paméran anu nyarioskeun carita Arthur Guinness.

Celbridge

Kesenian & Kabudayaan
1
Tambahkeun ka paporit

Ballymore Eustace Art Studio

Dikurilingan ku sawah, satwa sareng hayam warga studio nawiskeun kelas seni sareng bengkel pikeun sagala umur.

Naas

Kesenian & Kabudayaan
Lampu Studio Hr
Tambahkeun ka paporit

Studio Seni Blueway

Kildare's Blueway Art Studio mangrupikeun hub pikeun bengkel seni sareng proyék seni anu ngamangpaatkeun énergi kréatipitas, kaahlian tradisional, sareng carita-carita anu pikaresepeun di Irlandia pikeun kapentingan sareng kanikmatan […]

Athy

Kesenian & Kabudayaan
Desa Karajinan Crookstown 9
Tambahkeun ka paporit

Kampung Karajinan Crookstown

Permata disumputkeun ngajual rupa-rupa barang kado buatan tangan ti tukang pot, seniman sareng pengrajin. Warung sareng warung onsite.

Athy

Kesenian & Kabudayaan
Gambar placeholder
Tambahkeun ka paporit

Bord Bia Bloom 2023

Bord Bia Bloom mangrupikeun festival berkebun utama Irlandia anu diayakeun unggal taun di Taman Phoenix, Dublin. Pikeun leuwih ti dasawarsa, acara bergengsi ieu geus jadi setting sampurna pikeun peminat taman, kulawarga, pasangan, jeung saha wae pilari dinten nice kaluar. 


Kesenian & Kabudayaan
Juni Fest 11
Tambahkeun ka paporit

Juni Fest

June Fest Festival nyandak ka Newbridge anu pangsaéna dina Seni, Teater, Musik sareng Hiburan Kulawarga.

Newbridge

Kesenian & Kabudayaan
Junior Einsteins 2
Tambahkeun ka paporit

Junior Einsteins Kildare

Junior Einsteins Kildare mangrupakeun hiji Award Unggul Leungeun-On panyadia seru, ngalakonan, eksperimen, praktis, pangalaman STEM interaktif, professionally dikirimkeun dina terstruktur, Aman, diawaskeun, Atikan jeung Fun Lingkungan jasa maranéhanana ngawengku; […]

Kildare

Kesenian & Kabudayaan
Galeri Seni Kilcock 5
Tambahkeun ka paporit

Galeri Seni Kilcock

Galéri perdana Kildare ti saprak 1978, ningalikeun karya seni ku seueur seniman Irelands anu ngadegkeun.


Kesenian & Kabudayaan
Perpustakaan Kildare
Tambahkeun ka paporit

Jasa Perpustakaan Kildare

Jasa Perpustakaan Kildare ngagaduhan perpustakaan di sadaya kota ageung di Kildare sareng ngadukung 8 perpustakaan paruh waktos di kabupaten.


Kesenian & Kabudayaan
Diajar Internasional 11
Tambahkeun ka paporit

Diajar Internasional

Diadegkeun dina 2013, Diajar Internasional mangrupikeun tim jalma anu komitmen pikeun ngembangkeun kasempetan diajar di luar negeri anu tiasa diaksés, terjangkau, sareng adil.


Petualangan & Kegiatan
Istana Leixlip 2
Tambahkeun ka paporit

Leixlip Castle

Istana Norman abad ka-12 ngandung seueur barang-barang bersejarah anu pikaresepeun sareng teu biasa.

Leixlip

Kesenian & Kabudayaan
Pusat Seni Riverbank 4
Tambahkeun ka paporit

Puseur Seni Riverbank

Pusat seni multi disiplin nunjukkeun téater, musik, opera, komedi sareng seni visual.

Newbridge

Kesenian & Kabudayaan
Rsz Teu kanyahoan 1
Tambahkeun ka paporit

Straffan antik & Desain

Straffan Antiques & Design mangrupikeun bisnis anu dijalankeun ku kulawarga kalayan pangalaman ampir Tilu Dekade dina bisnis perabot. Diadegkeun dina 1988, Marie's Antiques and Pianos didagangkeun pikeun 16 taun suksés […]

Straffan

Warisan & Sejarah
Eeaadd39 0d64 4588 8d2f F6c1729c10b2 4 5005 C
Tambahkeun ka paporit

Toko Tukang Kayu

The Carpentry Store mangrupakeun salah sahiji suppliers panggedena Irlandia ngeunaan parabot woodworking kualitas, kayu, mesin jeung asesoris. Toko mangrupikeun sumber anu dipercaya pikeun tukang kayu anu nawiskeun produk unggulan, nasihat ahli […]


Kesenian & Kabudayaanproduser
Parit
Tambahkeun ka paporit

Teater Moat

Diwangun dina taun 1950-an, Moat Club didamel pikeun nyayogikeun fasilitas anu cocog pikeun Naas pikeun drama sareng ténis méja. Wangunan Teater Moat munggaran dilayanan salaku [...]

Naas

Kesenian & Kabudayaan