Ikon Bewara

Covid-19 Apdet

Kusabab lampu Covid-19, seueur kajadian sareng kagiatan di Kildare panginten ditunda atanapi dibatalkeun sareng seueur usaha sareng tempat tiasa ditutup samentawis. Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun parios sareng bisnis sareng / atanapi tempat anu relevan pikeun apdet panganyarna.

Pusat Kampung Ardclough 1
Tambahkeun ka paporit

Puseur Désa Ardclough

Pusat Désa Ardclough ngagaduhan tempat 'Ti Malt ka Vault' - paméran anu nyarioskeun carita Arthur Guinness.

Celbridge

Kesenian & Kabudayaan
1
Tambahkeun ka paporit

Ballymore Eustace Art Studio

Dikurilingan ku sawah, satwa sareng hayam warga studio nawiskeun kelas seni sareng bengkel pikeun sagala umur.

Naas

Kesenian & Kabudayaan
Desa Karajinan Crookstown 9
Tambahkeun ka paporit

Kampung Karajinan Crookstown

Permata disumputkeun ngajual rupa-rupa barang kado buatan tangan ti tukang pot, seniman sareng pengrajin. Warung sareng warung onsite.

Athy

Kesenian & Kabudayaan
Florence & Milly 1
Tambahkeun ka paporit

Florence & Milly

Studio seni keramik sareng bar kopi dimana anu datang tiasa ngalukis barang anu dipilih sareng nambihan keuna pribadi salaku kado atanapi kenang-kenangan.

Naas

Kesenian & Kabudayaan
Juni Fest 11
Tambahkeun ka paporit

Juni Fest

June Fest Festival nyandak ka Newbridge anu pangsaéna dina Seni, Teater, Musik sareng Hiburan Kulawarga.

Newbridge

Kesenian & Kabudayaan
Junior Einsteins 2
Tambahkeun ka paporit

Junior Einsteins Kildare

Junior Einsteins Kildare mangrupakeun hiji Award Unggul Leungeun-On panyadia seru, ngalakonan, eksperimen, praktis, pangalaman STEM interaktif, professionally dikirimkeun dina terstruktur, Aman, diawaskeun, Atikan jeung Fun Lingkungan jasa maranéhanana ngawengku; […]

Kildare

Kesenian & Kabudayaan
Galeri Seni Kilcock 5
Tambahkeun ka paporit

Galeri Seni Kilcock

Galéri perdana Kildare ti saprak 1978, ningalikeun karya seni ku seueur seniman Irelands anu ngadegkeun.


Kesenian & Kabudayaan
Perpustakaan Kildare
Tambahkeun ka paporit

Jasa Perpustakaan Kildare

Jasa Perpustakaan Kildare ngagaduhan perpustakaan di sadaya kota ageung di Kildare sareng ngadukung 8 perpustakaan paruh waktos di kabupaten.


Kesenian & Kabudayaan
Diajar Internasional 11
Tambahkeun ka paporit

Diajar Internasional

Diadegkeun dina 2013, Diajar Internasional mangrupikeun tim jalma anu komitmen pikeun ngembangkeun kasempetan diajar di luar negeri anu tiasa diaksés, terjangkau, sareng adil.


Kesenian & Kabudayaan
Istana Leixlip 2
Tambahkeun ka paporit

Leixlip Castle

Istana Norman abad ka-12 ngandung seueur barang-barang bersejarah anu pikaresepeun sareng teu biasa.

Leixlip

Kesenian & Kabudayaan
Pusat Seni Riverbank 4
Tambahkeun ka paporit

Puseur Seni Riverbank

Pusat seni multi disiplin nunjukkeun téater, musik, opera, komedi sareng seni visual.

Newbridge

Kesenian & Kabudayaan
Parit
Tambahkeun ka paporit

Teater Moat

Diwangun dina taun 1950-an, Moat Club didamel pikeun nyayogikeun fasilitas anu cocog pikeun Naas pikeun drama sareng ténis méja. Wangunan Teater Moat munggaran dilayanan salaku [...]

Naas

Kesenian & Kabudayaan