Ikon Bewara

Covid-19 Apdet

Kusabab lampu Covid-19, seueur kajadian sareng kagiatan di Kildare panginten ditunda atanapi dibatalkeun sareng seueur usaha sareng tempat tiasa ditutup samentawis. Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun parios sareng bisnis sareng / atanapi tempat anu relevan pikeun apdet panganyarna.

Abbeyfield Farm Country Pursuits 1
Tambahkeun ka paporit

Abbeyfield Farm Country Pursuits

Pamingpin Irlandia dina usaha luar negeri, nawiskeun Clay Pigeon Shooting, Air Rifle Range, Panahan sareng Pusat Berkuda.

Clane

Petualangan & Kegiatan
Berney Bros Saddles 1
Tambahkeun ka paporit

Berney Bros Saddles

Berney Bros didamel dina karajinan, kualitas sareng inovasi kalayan sagala anu anjeun peryogikeun pikeun kuda sareng pengendara.

Newbridge

Balanja
Curragh
Tambahkeun ka paporit

Kuda Balap Irlandia

Horse Racing Irlandia (HRI) mangrupikeun wewenang nasional pikeun balap tuntas di Irlandia, kalayan tanggung jawab pikeun pamaréntahan, pamekaran sareng promosi industri.

Newbridge

Warisan & Sejarah
Stud Nasional & Kebon Irlandia 9
Tambahkeun ka paporit

Stud Nasional Irlandia & Kebon Jepang

Ladang stud damel anu mangrupikeun Taman Jepang anu kasohor, Taman St Fiachra sareng Legenda Hidup.

Kildare

di tempat kabuka
Derby Legenda 1
Tambahkeun ka paporit

Kildare Derby Legends Trail

Leumpang 'perjalanan' Derby langkung ti 12 furlongs, nuturkeun hoofprints tina legenda balap kuda Irlandia unggulan, The Irlandia Derby.

Kildare

di tempat kabuka
Naas Pacuan Kuda 1
Tambahkeun ka paporit

Pacuan Pacu Naas

Teu aya anu ngéléhkeun pikagumbiraeun dinten dina balapan di Naas. Dahareun anu hébat, hiburan sareng balap!

Naas

Petualangan & Kegiatan
Pacuan Kuda Punchestown & Tempat Acara 8
Tambahkeun ka paporit

Pacuan Luncur Punchestown & Tempat Acara

Bumi Irlandia Luncat Balap sareng janten host kana Punchestown Festival anu terkenal lima dinten. Tempat acara kelas dunya.

Naas

Petualangan & Kegiatan
balapan
Tambahkeun ka paporit

Akademi Balap Irlandia

Akademi latihan nasional pikeun industri pacuan kuda Irlandia nawiskeun kursus pikeun jockeys, staf stabil, pelatih balap kuda, peternak sareng anu sanés anu ngalibatkeun sektor séhat.

Kildare

Equestrian Kildare
Pacuan Kuda Curragh 1
Tambahkeun ka paporit

Pacuan Kuda Curragh

Tempat balap kuda internasional internasional utama Irlandia sareng salah sahiji tempat olahraga paling ikonik di dunya.

Newbridge

Petualangan & Kegiatan