Sajarah & Warisan | Obyek Wisata Kildare | Ka Kildare
Pusat Kampung Ardclough 1
Tambahkeun ka paporit

Puseur Désa Ardclough

Pusat Désa Ardclough ngagaduhan tempat 'Ti Malt ka Vault' - paméran anu nyarioskeun carita Arthur Guinness.

Celbridge

Kesenian & Kabudayaan
Cara Arthurs 11
Tambahkeun ka paporit

Jalan Arthur

Guinness Storehouse tiasa janten bumi tempat topan anu kawéntar tapi ngagali sakedik langkung jero sareng anjeun bakal mendakan yén tempat kalahiranana aya di dieu di County Kildare.

Celbridge, Leixlip

Warisan & Sejarah
Bargetrip.ie 10
Tambahkeun ka paporit

Bargetrip.ie

Candak pelayaran santai ngaliwatan padesaan Kildare dina kapal tongkang terusan tradisional sareng mendakan carita ngeunaan saluran cai.

Naas

di tempat kabuka
Jalan Bareng 3
Tambahkeun ka paporit

Barrow Jalan

Ngarasakeun jalan-jalan siang, sapoé kaluar atanapi bahkan liburan anu saé minggu ngajajah walungan anu paling endah di Irlandia, sareng hal anu dipikaresep di unggal péngkolan dina towpath umur 200 taun ieu.

Athy

Warisan & Sejarah
Lampu Studio Hr
Tambahkeun ka paporit

Studio Seni Blueway

Kildare's Blueway Art Studio mangrupikeun hub pikeun bengkel seni sareng proyék seni anu ngamangpaatkeun énergi kréatipitas, kaahlian tradisional, sareng carita-carita anu pikaresepeun di Irlandia pikeun kapentingan sareng kanikmatan […]

Athy

Kesenian & Kabudayaan
Bog Of Allen 4
Tambahkeun ka paporit

Bog of Allen Alam Center

Salah sahiji tempat wisata alam luhur di Co Kildare ngagungkeun kaajaiban sareng kaéndahan lahan gambut Irlandia sareng satwa maranéhanana.

Kildare

Warisan & Sejarah
Imah Castletown 2
Tambahkeun ka paporit

Imah Castletown

Ngalaman kaagungan Castletown House sareng parklands, agam Palladian di County Kildare.

Celbridge

Warisan & Sejarah
Jalur Warisan Celbridge 1
Tambahkeun ka paporit

Jalur Warisan Celbridge

Pendakan Celbridge sareng Castletown House, mangrupikeun seueur carita anu pikaresepeun sareng gedong bersejarah anu nyambungkeun sareng inohong inohong anu penting ti jaman baheula.

Celbridge

Warisan & Sejarah
Donadéa 3
Tambahkeun ka paporit

Taman Leuweung Donadea

Donadea nawiskeun rangkeian jalan-jalan pikeun sadaya tingkatan pangalaman, ti jalan pondok 30-menit di sakuriling danau dugi ka jalan satapak 6km anu nyandak anjeun sadayana di sakuriling taman!

Maynooth

Warisan & Sejarah
Jalan Penjelajah 6
Tambahkeun ka paporit

Jalan Explorer - Jalan Warisan Shackleton

Spanning South County Kildare, mendakan seueur situs anu aya hubunganana sareng penjelajah kutub anu hébat, Ernest Shackleton.

Athy

Warisan & Sejarah
Athy3
Tambahkeun ka paporit

EZxploring Peta Kaulinan

Siap-siap. Tetep Mantap. Jeung… Go! Turutan clues gambar sabudeureun Athy.

Athy

Warisan & Sejarah
Gordon Bennett 5
Tambahkeun ka paporit

Rute Gordon Bennett

Kudu aya pikeun anu resep mobil klasik sareng pengendara motor sapopoé, Rute Gordon Bennett bakal nyandak anjeun dina perjalanan bersejarah ngalangkungan kota-kota anu indah sareng désa-désa Kildare.

Kildare

Warisan & Sejarah
Curragh
Tambahkeun ka paporit

Kuda Balap Irlandia

Horse Racing Irlandia (HRI) mangrupikeun wewenang nasional pikeun balap tuntas di Irlandia, kalayan tanggung jawab pikeun pamaréntahan, pamekaran sareng promosi industri.

Newbridge

Equestrian Kildare
Domba Ngerjakeun Irlandia 10
Tambahkeun ka paporit

Domba Gawe Irlandia

Ngalaman hakekat leres nagara Irlandia hirup sareng heran kana sihir domba anu hebat dina aksi.

Naas

Warisan & Sejarah
Kildare Monastic Trail 4
Tambahkeun ka paporit

Jalur Monastik Kildare

Jelajah biara kuno County Kildare di sakitar ruruntuhan atmosfir, sababaraha menara bunderan anu paling diawétkeun ku Irlandia, palang luhur sareng carita sajarah sareng carita rakyat anu matak.

Kildare

Warisan & Sejarah
Puseur Warisan Kota Kildare 1
Tambahkeun ka paporit

Puseur Warisan Kota Kildare

Pusat Warisan Kota Kildare nyaritakeun salah sahiji kota pangkolotna Irlandia ngaliwatan paméran multimédia anu pikaresepeun.

Kildare

Warisan & Sejarah
Jalur Warisan Kildare 2
Tambahkeun ka paporit

Jalur Warisan Kota Kildare

Tur di salah sahiji kota pangkolotna di Irlandia anu kalebet Situs Monastik St. Brigid, Kastil Norman, tilu Abbeys abad pertengahan, Turf Club munggaran Irlandia sareng seueur deui.

Kildare

Warisan & Sejarah
Diajar Internasional 11
Tambahkeun ka paporit

Diajar Internasional

Diadegkeun dina 2013, Diajar Internasional mangrupikeun tim jalma anu komitmen pikeun ngembangkeun kasempetan diajar di luar negeri anu tiasa diaksés, terjangkau, sareng adil.


Petualangan & Kegiatan
Tambahkeun ka paporit

Legenda Kildare

Pangalaman Virtual Reality ngangkut anjeun deui dina waktos dina perjalanan émosional sareng magis di salah sahiji kota pangkolotna Irlandia.

Kildare

Warisan & Sejarah
Istana Leixlip 2
Tambahkeun ka paporit

Leixlip Castle

Istana Norman abad ka-12 ngandung seueur barang-barang bersejarah anu pikaresepeun sareng teu biasa.

Leixlip

Kesenian & Kabudayaan
Lullymore
Tambahkeun ka paporit

Taman Warisan & Penemuan Lullymore

Campuran unik warisan, jalan leuweung, kaanekaragaman hayati, lahan gambut, kebon éndah, perjalanan karéta, tegalan piaraan, désa peri sareng seueur deui.

Kildare

kelestarian