Ikon Bewara

Covid-19 Apdet

Kusabab lampu Covid-19, seueur kajadian sareng kagiatan di Kildare panginten ditunda atanapi dibatalkeun sareng seueur usaha sareng tempat tiasa ditutup samentawis. Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun parios sareng bisnis sareng / atanapi tempat anu relevan pikeun apdet panganyarna.

Pusat Kampung Ardclough 1
Tambahkeun ka paporit

Puseur Désa Ardclough

Pusat Désa Ardclough ngagaduhan tempat 'Ti Malt ka Vault' - paméran anu nyarioskeun carita Arthur Guinness.

Celbridge

Kesenian & Kabudayaan
Cara Arthurs 11
Tambahkeun ka paporit

Jalan Arthur

Guinness Storehouse tiasa janten bumi tempat topan anu kawéntar tapi ngagali sakedik langkung jero sareng anjeun bakal mendakan yén tempat kalahiranana aya di dieu di County Kildare.

Celbridge, Leixlip

Warisan & Sejarah
Barrow Way 3
Tambahkeun ka paporit

Barrow Jalan

Ngarasakeun jalan-jalan siang, sapoé kaluar atanapi bahkan liburan anu saé minggu ngajajah walungan anu paling endah di Irlandia, sareng hal anu dipikaresep di unggal péngkolan dina towpath umur 200 taun ieu.

Athy

Warisan & Sejarah
Bog Of Allen 4
Tambahkeun ka paporit

Bog of Allen Alam Center

Salah sahiji tempat wisata alam luhur di Co Kildare ngagungkeun kaajaiban sareng kaéndahan lahan gambut Irlandia sareng satwa maranéhanana.

Kildare

Warisan & Sejarah
Imah Castletown 2
Tambahkeun ka paporit

Imah Castletown

Ngalaman kaagungan Castletown House sareng parklands, agam Palladian di County Kildare.

Celbridge

Warisan & Sejarah
Celbridge Heritage Trail 1
Tambahkeun ka paporit

Jalur Warisan Celbridge

Pendakan Celbridge sareng Castletown House, mangrupikeun seueur carita anu pikaresepeun sareng gedong bersejarah anu nyambungkeun sareng inohong inohong anu penting ti jaman baheula.

Celbridge

Warisan & Sejarah
Donadea 3
Tambahkeun ka paporit

Taman Leuweung Donadea

Donadea nawiskeun rangkeian jalan-jalan pikeun sadaya tingkatan pangalaman, ti jalan pondok 30-menit di sakuriling danau dugi ka jalan satapak 6km anu nyandak anjeun sadayana di sakuriling taman!

Maynooth

Warisan & Sejarah
Jalan Penjelajah 6
Tambahkeun ka paporit

Jalan Explorer - Jalan Warisan Shackleton

Spanning South County Kildare, mendakan seueur situs anu aya hubunganana sareng penjelajah kutub anu hébat, Ernest Shackleton.

Athy

Warisan & Sejarah
Gordon Bennett 5
Tambahkeun ka paporit

Rute Gordon Bennett

Kudu aya pikeun anu resep mobil klasik sareng pengendara motor sapopoé, Rute Gordon Bennett bakal nyandak anjeun dina perjalanan bersejarah ngalangkungan kota-kota anu indah sareng désa-désa Kildare.

Kildare

Warisan & Sejarah
Curragh
Tambahkeun ka paporit

Kuda Balap Irlandia

Horse Racing Irlandia (HRI) mangrupikeun wewenang nasional pikeun balap tuntas di Irlandia, kalayan tanggung jawab pikeun pamaréntahan, pamekaran sareng promosi industri.

Newbridge

Warisan & Sejarah
Domba Ngerjakeun Irlandia 10
Tambahkeun ka paporit

Domba Gawe Irlandia

Ngalaman hakekat leres nagara Irlandia hirup sareng heran kana sihir domba anu hebat dina aksi.

Naas

Warisan & Sejarah
Kildare Monastic Trail 4
Tambahkeun ka paporit

Jalur Monastik Kildare

Jelajah biara kuno County Kildare di sakitar ruruntuhan atmosfir, sababaraha menara bunderan anu paling diawétkeun ku Irlandia, palang luhur sareng carita sajarah sareng carita rakyat anu matak.

Kildare

Warisan & Sejarah
Puseur Warisan Kota Kildare 1
Tambahkeun ka paporit

Puseur Warisan Kota Kildare

Pusat Warisan Kota Kildare nyaritakeun salah sahiji kota pangkolotna Irlandia ngaliwatan paméran multimédia anu pikaresepeun.

Kildare

Warisan & Sejarah
Kildare Heritage Trail 2
Tambahkeun ka paporit

Jalur Warisan Kota Kildare

Tur di salah sahiji kota pangkolotna di Irlandia anu kalebet Situs Monastik St. Brigid, Kastil Norman, tilu Abbeys abad pertengahan, Turf Club munggaran Irlandia sareng seueur deui.

Kildare

Warisan & Sejarah
Legenda Kildare 6
Tambahkeun ka paporit

Legenda Kildare

Pangalaman Virtual Reality ngangkut anjeun deui dina waktos dina perjalanan émosional sareng magis di salah sahiji kota pangkolotna Irlandia.

Kildare

Warisan & Sejarah
Istana Leixlip 2
Tambahkeun ka paporit

Leixlip Castle

Istana Norman abad ka-12 ngandung seueur barang-barang bersejarah anu pikaresepeun sareng teu biasa.

Leixlip

Kesenian & Kabudayaan
Lullymore Warisan Sareng
Tambahkeun ka paporit

Taman Warisan & Penemuan Lullymore

Campuran unik warisan, jalan leuweung, kaanekaragaman hayati, lahan gambut, kebon éndah, perjalanan karéta, tegalan piaraan, désa peri sareng seueur deui.

Kildare

Petualangan & Kegiatan
Istana Maynooth 2
Tambahkeun ka paporit

Istana Maynooth

Ngadeg di lawang Universitas Maynooth, karuksakan abad ka-12, pernah janten benteng sareng tempat tinggal primér Earl of Kildare.

Maynooth

Warisan & Sejarah
Rsz Grand Canal Naas
Tambahkeun ka paporit

Jalur Bersejarah Naas

Ngagaduhan rambatan di sakuriling Jalan Sejarah Naas sareng muka konci harta karun anu disumputkeun anu anjeun panginten henteu terang di kota Naas Co. Kildare

Naas

Warisan & Sejarah
Cara kalaparan nasional 3
Tambahkeun ka paporit

Jalan kalaparan nasional

Jalan satapak 167km nuturkeun jalan satapak tina 1,490 panyewa kapaksa hijrah ti Strokestown, ngalangkungan County Kildare di Kilcock, Maynooth sareng Leixlip.

Maynooth

Warisan & Sejarah
Newbridge Silverware 9
Tambahkeun ka paporit

Newbridge Silverware

Newbridge Silverware Visitor Center mangrupikeun surga anu balanja kontémporér anu nampilkeun Museum Gaya Ikon anu kasohor sareng Tour Pabrik anu unik.

Newbridge

Warisan & Sejarahkafe
Royal Canal Greenway 2
Tambahkeun ka paporit

Royal Canal Greenway

Greenway anu pangpanjangna di Irlandia dugi ka 130km ngalangkungan Irlandia Wétan Kuno sareng Irlandia's Hidden Heartlands. Hiji jalan satapak, pamanggihan anu teu aya tungtungna.

Maynooth

Warisan & Sejarah
Museum Shackleton Athy 2
Tambahkeun ka paporit

Museum Shackleton Athy

Museum perumahan mangrupikeun hiji-hijina pameran permanén di dunya anu dikhususkeun pikeun Ernest Shackleton, penjelajah kutub anu hébat.

Athy

Warisan & Sejarah
Puseur Solas Bhríde & Pertapaan 1
Tambahkeun ka paporit

Puseur Solas Bhríde & Pertapaan

Solas Bhride (lampu / seuneu Brigid) mangrupikeun Pusat Spiritualitas Kristen sareng fokus kana warisan St. Brigid.

Kildare

Warisan & SejarahTuang nyalira