Kagiatan ker Kildare | Hal pikeun ngalakukeun di Kildare | Ka Kildare
Gambar 0201
Tambahkeun ka paporit

Ngagungkeun Festival Derby Kildare ka-45 dina Gaya: Minggu Musik, Parade, sareng Legenda Balap

Siap-siap pikeun pangalaman anu teu tiasa hilap nalika Festival Kildare Derby ka-45 turun ka Kildare Town ti 26 Juni dugi ka 2 Juli 2023. Perayaan saminggu ieu bakal janten anu pangsaéna, nampilkeun sababaraha acara anu pikaresepeun pikeun sagala umur.

Kildare

Petualangan & Kegiatan
Abbeyfield Farm Country Pursuits 1
Tambahkeun ka paporit

Abbeyfield Ladang Nagara Pursuits

Pamingpin Irlandia dina usaha luar negeri, nawiskeun Clay Pigeon Shooting, Air Rifle Range, Panahan sareng Pusat Berkuda.

Klan

Petualangan & Kegiatan
Cara Arthurs 11
Tambahkeun ka paporit

Jalan Arthur

Guinness Storehouse tiasa janten bumi tempat topan anu kawéntar tapi ngagali sakedik langkung jero sareng anjeun bakal mendakan yén tempat kalahiranana aya di dieu di County Kildare.

Celbridge, Leixlip

Warisan & Sejarah
Tur Parahu Athy 9
Tambahkeun ka paporit

Wisata Parahu Athy

Wisata kapal anu endah dina The Barrow & Grand Canal kalayan pemandangan megah sareng fitur narik napas.

Athy

Petualangan & Kegiatan
Bebek 4 Seater
Tambahkeun ka paporit

Parahu luang Athy Blueway & Kagiatan

Ngarasakeun Peddle Boats, Water Zorbs, Bungee Trampoline, Kids Party Boats sapanjang Grand Canal di Athy. Méakkeun dinten anu teu émut kalayan sababaraha kagiatan anu pikaresepeun dina cai anu caket sareng […]

Athy

Petualangan & Kegiatan
Bargetrip.ie 10
Tambahkeun ka paporit

Bargetrip.ie

Candak pelayaran santai ngaliwatan padesaan Kildare dina kapal tongkang terusan tradisional sareng mendakan carita ngeunaan saluran cai.

Naas

di tempat kabuka
Jalan Bareng 3
Tambahkeun ka paporit

Barrow Jalan

Ngarasakeun jalan-jalan siang, sapoé kaluar atanapi bahkan liburan anu saé minggu ngajajah walungan anu paling endah di Irlandia, sareng hal anu dipikaresep di unggal péngkolan dina towpath umur 200 taun ieu.

Athy

Warisan & Sejarah
Lampu Studio Hr
Tambahkeun ka paporit

Studio Seni Blueway

Kildare's Blueway Art Studio mangrupikeun hub pikeun bengkel seni sareng proyék seni anu ngamangpaatkeun énergi kréatipitas, kaahlian tradisional, sareng carita-carita anu pikaresepeun di Irlandia pikeun kapentingan sareng kanikmatan […]

Athy

Kesenian & Kabudayaan
Bog Of Allen 4
Tambahkeun ka paporit

Bog of Allen Alam Center

Salah sahiji tempat wisata alam luhur di Co Kildare ngagungkeun kaajaiban sareng kaéndahan lahan gambut Irlandia sareng satwa maranéhanana.

Kildare

Warisan & Sejarah
Burtown House & Gardens 9
Tambahkeun ka paporit

Burtown House & Kebon

Burtown House di Co. Kildare mangrupikeun Bumi mimiti Georgia di caket Athy, sareng kebon 10 acre anu menawan dibuka pikeun umum.

Athy

di tempat kabukaproduser
Karton House Golf 2
Tambahkeun ka paporit

Karton House Golf

Lokasina di Maynooth, Carton House Golf nawiskeun dua lapangan golf kajawaraan, Kursus Golf Montgomerie Links sareng O'Meara Parkland Golf Kursus.

Maynooth

Petualangan & Kegiatan
Imah Castletown 2
Tambahkeun ka paporit

Imah Castletown

Ngalaman kaagungan Castletown House sareng parklands, agam Palladian di County Kildare.

Celbridge

Warisan & Sejarah
Jalur Warisan Celbridge 1
Tambahkeun ka paporit

Jalur Warisan Celbridge

Pendakan Celbridge sareng Castletown House, mangrupikeun seueur carita anu pikaresepeun sareng gedong bersejarah anu nyambungkeun sareng inohong inohong anu penting ti jaman baheula.

Celbridge

Warisan & Sejarah
Rsz 20231116 Img 1758
Tambahkeun ka paporit

Peternakan Piaraan Clonfert

Dinten anu senang diisi pikeun kulawarga anu ngagaduhan seueur kagiatan sapertos wisata anu dipandu sareng senang tani.

Maynooth

Petualangan & Kegiatan
Coolcarrigan House & Gardens 3
Tambahkeun ka paporit

Coolcarrigan House & Kebon

Coolcarrigan mangrupikeun oasis anu disumputkeun sareng kebon 15 hektar anu saé pinuh ku tangkal sareng kembang anu langka sareng teu biasa.

Naas

di tempat kabuka
Dataran Curragh 3
Tambahkeun ka paporit

Dataran Curragh

Bisa jadi saluran pangkolotna sareng paling lega di padang rumput hejo semi-alam di Éropa sareng situs pilem 'Braveheart', éta mangrupikeun tempat leumpang anu populér pikeun warga satempat sareng pengunjung anu sami.

Newbridge

di tempat kabuka
Donadéa 3
Tambahkeun ka paporit

Taman Leuweung Donadea

Donadea nawiskeun rangkeian jalan-jalan pikeun sadaya tingkatan pangalaman, ti jalan pondok 30-menit di sakuriling danau dugi ka jalan satapak 6km anu nyandak anjeun sadayana di sakuriling taman!

Maynooth

Warisan & Sejarah
Gambar placeholder
Tambahkeun ka paporit

Bord Bia Bloom 2023

Bord Bia Bloom mangrupikeun festival berkebun utama Irlandia anu diayakeun unggal taun di Taman Phoenix, Dublin. Pikeun leuwih ti dasawarsa, acara bergengsi ieu geus jadi setting sampurna pikeun peminat taman, kulawarga, pasangan, jeung saha wae pilari dinten nice kaluar. 


Kesenian & Kabudayaan
Jalan Penjelajah 6
Tambahkeun ka paporit

Jalan Explorer - Jalan Warisan Shackleton

Spanning South County Kildare, mendakan seueur situs anu aya hubunganana sareng penjelajah kutub anu hébat, Ernest Shackleton.

Athy

Warisan & Sejarah