Ikon Bewara

Covid-19 Apdet

Kusabab lampu Covid-19, seueur kajadian sareng kagiatan di Kildare panginten ditunda atanapi dibatalkeun sareng seueur usaha sareng tempat tiasa ditutup samentawis. Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun parios sareng bisnis sareng / atanapi tempat anu relevan pikeun apdet panganyarna.

Abbeyfield Farm Country Pursuits 1
Tambahkeun ka paporit

Abbeyfield Farm Country Pursuits

Pamingpin Irlandia dina usaha luar negeri, nawiskeun Clay Pigeon Shooting, Air Rifle Range, Panahan sareng Pusat Berkuda.

Clane

Petualangan & Kegiatan
Cara Arthurs 11
Tambahkeun ka paporit

Jalan Arthur

Guinness Storehouse tiasa janten bumi tempat topan anu kawéntar tapi ngagali sakedik langkung jero sareng anjeun bakal mendakan yén tempat kalahiranana aya di dieu di County Kildare.

Celbridge, Leixlip

Warisan & Sejarah
Tur Parahu Athy 1
Tambahkeun ka paporit

Wisata Parahu Athy

Wisata kapal anu endah dina The Barrow & Grand Canal kalayan pemandangan megah sareng fitur narik napas.

Athy

Petualangan & Kegiatan
Bargetrip.ie 10
Tambahkeun ka paporit

Bargetrip.ie

Candak pelayaran santai ngaliwatan padesaan Kildare dina kapal tongkang terusan tradisional sareng mendakan carita ngeunaan saluran cai.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Barrow Way 3
Tambahkeun ka paporit

Barrow Jalan

Ngarasakeun jalan-jalan siang, sapoé kaluar atanapi bahkan liburan anu saé minggu ngajajah walungan anu paling endah di Irlandia, sareng hal anu dipikaresep di unggal péngkolan dina towpath umur 200 taun ieu.

Athy

Warisan & Sejarah
Bog Of Allen 4
Tambahkeun ka paporit

Bog of Allen Alam Center

Salah sahiji tempat wisata alam luhur di Co Kildare ngagungkeun kaajaiban sareng kaéndahan lahan gambut Irlandia sareng satwa maranéhanana.

Kildare

Warisan & Sejarah
Burtown House & Gardens 9
Tambahkeun ka paporit

Burtown House & Kebon

Burtown House di Co. Kildare mangrupikeun Bumi mimiti Georgia di caket Athy, sareng kebon 10 acre anu menawan dibuka pikeun umum.

Athy

di tempat kabukarestoran
Carton House Golf 2
Tambahkeun ka paporit

Karton House Golf

Lokasina di Maynooth, Carton House Golf nawiskeun dua lapangan golf kajawaraan, Kursus Golf Montgomerie Links sareng O'Meara Parkland Golf Kursus.

Maynooth

Petualangan & Kegiatan
Imah Castletown 2
Tambahkeun ka paporit

Imah Castletown

Ngalaman kaagungan Castletown House sareng parklands, agam Palladian di County Kildare.

Celbridge

Warisan & Sejarah
Celbridge Heritage Trail 1
Tambahkeun ka paporit

Jalur Warisan Celbridge

Pendakan Celbridge sareng Castletown House, mangrupikeun seueur carita anu pikaresepeun sareng gedong bersejarah anu nyambungkeun sareng inohong inohong anu penting ti jaman baheula.

Celbridge

Warisan & Sejarah
Peternakan Clonfert Pet 9
Tambahkeun ka paporit

Peternakan Piaraan Clonfert

Dinten anu senang diisi pikeun kulawarga anu ngagaduhan seueur kagiatan sapertos wisata anu dipandu sareng senang tani.

Maynooth

di tempat kabuka
Coolcarrigan House & Gardens 3
Tambahkeun ka paporit

Coolcarrigan House & Kebon

Coolcarrigan mangrupikeun oasis anu disumputkeun sareng kebon 15 hektar anu saé pinuh ku tangkal sareng kembang anu langka sareng teu biasa.

Clane

di tempat kabuka
Dataran Curragh 3
Tambahkeun ka paporit

Dataran Curragh

Bisa jadi saluran pangkolotna sareng paling lega di padang rumput hejo semi-alam di Éropa sareng situs pilem 'Braveheart', éta mangrupikeun tempat leumpang anu populér pikeun warga satempat sareng pengunjung anu sami.

Newbridge

di tempat kabuka
Donadea 3
Tambahkeun ka paporit

Taman Leuweung Donadea

Donadea nawiskeun rangkeian jalan-jalan pikeun sadaya tingkatan pangalaman, ti jalan pondok 30-menit di sakuriling danau dugi ka jalan satapak 6km anu nyandak anjeun sadayana di sakuriling taman!

Maynooth

Warisan & Sejarah
Jalan Penjelajah 6
Tambahkeun ka paporit

Jalan Explorer - Jalan Warisan Shackleton

Spanning South County Kildare, mendakan seueur situs anu aya hubunganana sareng penjelajah kutub anu hébat, Ernest Shackleton.

Athy

Warisan & Sejarah
Grand Canal Wayl 4
Tambahkeun ka paporit

Grand Terusan Jalan

Jalan Terusan Grand nuturkeun towpaths jukut anu pikaresepeun sareng jalan sisi kanal tarmac dugi ka Harbour Harbour.

Naas

di tempat kabuka
Stud Nasional & Kebon Irlandia 9
Tambahkeun ka paporit

Stud Nasional Irlandia & Kebon Jepang

Ladang stud damel anu mangrupikeun Taman Jepang anu kasohor, Taman St Fiachra sareng Legenda Hidup.

Kildare

di tempat kabuka
Domba Ngerjakeun Irlandia 10
Tambahkeun ka paporit

Domba Gawe Irlandia

Ngalaman hakekat leres nagara Irlandia hirup sareng heran kana sihir domba anu hebat dina aksi.

Naas

Warisan & Sejarah
Kebon Jepang Kildare
Tambahkeun ka paporit

Taman Jepang

Jelajah Taman Jepang anu kasohor di dunya di Irlandia Nasional Stud.

Kildare

di tempat kabuka
Juni Fest 11
Tambahkeun ka paporit

June Fest

June Fest Festival nyandak ka Newbridge anu pangsaéna dina Seni, Teater, Musik sareng Hiburan Kulawarga.

Newbridge

Kesenian & Kabudayaan
Derby Legenda 1
Tambahkeun ka paporit

Kildare Derby Legends Trail

Leumpang 'perjalanan' Derby langkung ti 12 furlongs, nuturkeun hoofprints tina legenda balap kuda Irlandia unggulan, The Irlandia Derby.

Kildare

di tempat kabuka
Dahareun Ladang Kildare 4
Tambahkeun ka paporit

Kildare Farm Farms Open Farm & Shop

Pangalaman tani terbuka anu ramah pikeun kulawarga, dimana anjeun bakal ningali rupa-rupa sato tegalan dina setting anu alami sareng santai.

Kildare

di tempat kabukakafe
Kilkea Castle Golf 5
Tambahkeun ka paporit

Kilkea Golf Kursus

Kastil Kilkea mangrupikeun tempat sanés ngan ukur salah sahiji istana anu paling lami di Irlandia tapi ogé lapangan golf tingkat kajawaraan.

Athy

Petualangan & Kegiatan
Killinthomas 4
Tambahkeun ka paporit

Killinthomas Kai

Ngan jarak anu pondok di luar Désa Rathangan aya salah sahiji rahasia Irlandia anu paling dijaga pikeun alam!

Kildare

di tempat kabuka