Ikon Bewara

Covid-19 Apdet

Kusabab lampu Covid-19, seueur kajadian sareng kagiatan di Kildare panginten ditunda atanapi dibatalkeun sareng seueur usaha sareng tempat tiasa ditutup samentawis. Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun parios sareng bisnis sareng / atanapi tempat anu relevan pikeun apdet panganyarna.

Berney Bros Saddles 1
Tambahkeun ka paporit

Berney Bros Saddles

Berney Bros didamel dina karajinan, kualitas sareng inovasi kalayan sagala anu anjeun peryogikeun pikeun kuda sareng pengendara.

Newbridge

Balanja
Desa Karajinan Crookstown 9
Tambahkeun ka paporit

Kampung Karajinan Crookstown

Permata disumputkeun ngajual rupa-rupa barang kado buatan tangan ti tukang pot, seniman sareng pengrajin. Warung sareng warung onsite.

Athy

Kesenian & Kabudayaan
Dee Brophy Dekoratif 10
Tambahkeun ka paporit

Barang Antik Hiasan Dee Brophy

Milarian kado anu sampurna kalayan pilihan lampu hias antik, kaca spion, tékstil, jati sareng barang-barang anu disimpen.

Naas

Balanja
Firecastle 2
Tambahkeun ka paporit

Firecastle

Firecastle mangrupikeun tukang ngical artisan, kuliner, toko roti sareng kafe sareng sakola masak sareng 10 kamar tamu tamu.

Kildare

BalanjakafeBulan
Florence & Milly 1
Tambahkeun ka paporit

Florence & Milly

Studio seni keramik sareng bar kopi dimana anu datang tiasa ngalukis barang anu dipilih sareng nambihan keuna pribadi salaku kado atanapi kenang-kenangan.

Naas

Kesenian & Kabudayaan
Johnstown Garden Center 5
Tambahkeun ka paporit

Pusat Taman Johnstown

Pilihan pepelakan panggedéna Irlandia sareng Taman Toko dina lingkungan balanja modéren anu cerah, kafe sareng Kafé Kebon.

Naas

Balanjakafe
Galeri Seni Kilcock 5
Tambahkeun ka paporit

Galeri Seni Kilcock

Galéri perdana Kildare ti saprak 1978, ningalikeun karya seni ku seueur seniman Irelands anu ngadegkeun.


Kesenian & Kabudayaan
Dahareun Ladang Kildare 4
Tambahkeun ka paporit

Kildare Farm Farms Open Farm & Shop

Pangalaman tani terbuka anu ramah pikeun kulawarga, dimana anjeun bakal ningali rupa-rupa sato tegalan dina setting anu alami sareng santai.

Kildare

di tempat kabukakafe
Desa Kildare 3
Tambahkeun ka paporit

Désa Kildare

Ngarasakeun balanja terbuka méwah di Désa Kildare, kumplit sareng 100 butik nawiskeun tabungan anu luar biasa.

Kildare

Balanjakafe
Solusi Média Sosial2
Tambahkeun ka paporit

Mongey Komunikasi

Mongey Komunikasi mangrupikeun bisnis milik kulawarga anu berbasis di Kildare anu parantos berkembang sareng berkembang janten operasi téknologi komunikasi canggih.

Naas

Balanja
Newbridge Silverware 9
Tambahkeun ka paporit

Newbridge Silverware

Newbridge Silverware Visitor Center mangrupikeun surga anu balanja kontémporér anu nampilkeun Museum Gaya Ikon anu kasohor sareng Tour Pabrik anu unik.

Newbridge

Warisan & Sejarahkafe
Nolans Of Kilcullen 2
Tambahkeun ka paporit

Nolan Jagal

Nolans Butchers didirikeun taun 1886 sareng didirikan di jalan utama désa alit di Co.Kildare katelah Kilcullen ku saderek Nolan.

Newbridge

Balanja
Logo Bobo Co buligir
Tambahkeun ka paporit

Perusahaan Anggur Buligir

The Nude Wine Co. mangrupikeun anggur sakumaha anu dihaja. Aranjeunna sumanget ngeunaan anggur sareng yakin yén anjeun langkung caket kana alam, langkung saé pikeun sadayana.


Balanja
Pusat Perbelanjaan Whitewater 1
Tambahkeun ka paporit

Pusat Perbelanjaan Whitewater

Whitewater mangrupikeun pusat balanja régional panggedéna di Irlandia sareng tempat langkung ti 70 toko anu saé.

Newbridge

Balanja