Kildare balanja | Balanja di Kildare | Ka Kildare
Sadel Berney Bros 1
Tambahkeun ka paporit

Saddles Berney naros

Berney Bros didamel dina karajinan, kualitas sareng inovasi kalayan sagala anu anjeun peryogikeun pikeun kuda sareng pengendara.

Newbridge

Balanja
Desa Karajinan Crookstown 9
Tambahkeun ka paporit

Kampung Karajinan Crookstown

Permata disumputkeun ngajual rupa-rupa barang kado buatan tangan ti tukang pot, seniman sareng pengrajin. Warung sareng warung onsite.

Athy

Kesenian & Kabudayaan
Dee Brophy Dekoratif 10
Tambahkeun ka paporit

Barang Antik Hiasan Dee Brophy

Milarian kado anu sampurna kalayan pilihan lampu hias antik, kaca spion, tékstil, jati sareng barang-barang anu disimpen.

Naas

Balanja
Gambar placeholder
Tambahkeun ka paporit

Bord Bia Bloom 2023

Bord Bia Bloom mangrupikeun festival berkebun utama Irlandia anu diayakeun unggal taun di Taman Phoenix, Dublin. Pikeun leuwih ti dasawarsa, acara bergengsi ieu geus jadi setting sampurna pikeun peminat taman, kulawarga, pasangan, jeung saha wae pilari dinten nice kaluar. 


Kesenian & Kabudayaan
Benteng seuneu 2
Tambahkeun ka paporit

Firecastle

Firecastle mangrupa grocers artisan, delicatessen a, a bakery sarta kafé jeung 10 en suites bedrooms tamu.

Kildare

BalanjakafeKamar Ngan
20230328 234308 0000
Tambahkeun ka paporit

Imah Logo

House of Logo mangrupikeun toko pakean awéwé énggal anu aya di Jalan Utama Naas. House of Logo usaha pikeun nyayogikeun anjeun kasual kualitas luhur sareng ngagem-kasempetan tina sababaraha […]

Naas

Balanja
Johnstown Garden Center 5
Tambahkeun ka paporit

Pusat Taman Johnstown

Pilihan pepelakan panggedéna Irlandia sareng Taman Toko dina lingkungan balanja modéren anu cerah, kafe sareng Kafé Kebon.

Naas

Balanjakafe
Galeri Seni Kilcock 5
Tambahkeun ka paporit

Galeri Seni Kilcock

Galéri perdana Kildare ti saprak 1978, ningalikeun karya seni ku seueur seniman Irelands anu ngadegkeun.


Kesenian & Kabudayaan
5
Tambahkeun ka paporit

Kildare Farm Farms Open Farm & Shop

Pangalaman tani terbuka anu ramah pikeun kulawarga, dimana anjeun bakal ningali rupa-rupa sato tegalan dina setting anu alami sareng santai.

Kildare

di tempat kabukakafe
Desa Kildare 3
Tambahkeun ka paporit

Désa Kildare

Ngarasakeun balanja terbuka méwah di Désa Kildare, kumplit sareng 100 butik nawiskeun tabungan anu luar biasa.

Kildare

Balanjakafe
Solusi Média Sosial2
Tambahkeun ka paporit

Mongey Komunikasi

Mongey Komunikasi mangrupikeun bisnis milik kulawarga anu berbasis di Kildare anu parantos berkembang sareng berkembang janten operasi téknologi komunikasi canggih.

Naas

Balanja
Tambahkeun ka paporit

Newbridge Silverware

Newbridge Silverware Visitor Center mangrupikeun surga anu balanja kontémporér anu nampilkeun Museum Gaya Ikon anu kasohor sareng Tour Pabrik anu unik.

Newbridge

Warisan & Sejarahkafe
Nolans Of Kilcullen 2
Tambahkeun ka paporit

Nolan Jagal

Nolans Butchers didirikeun taun 1886 sareng didirikan di jalan utama désa alit di Co.Kildare katelah Kilcullen ku saderek Nolan.

Newbridge

Balanja
Rsz Murni Oskar Domba Taman Wéb Mg 3777
Tambahkeun ka paporit

Oscar murni

Magda Seymour mangrupikeun pangadeg Pure Oskar, merek Irlandia, khusus dina produk perawatan pribadi sareng kabugaran buatan tangan. Perusahaan ieu dingaranan putrana Oskar, anu salaku […]


Balanja
Rsz Teu kanyahoan 1
Tambahkeun ka paporit

Straffan antik & Desain

Straffan Antiques & Design mangrupikeun bisnis anu dijalankeun ku kulawarga kalayan pangalaman ampir Tilu Dekade dina bisnis perabot. Diadegkeun dina 1988, Marie's Antiques and Pianos didagangkeun pikeun 16 taun suksés […]

Straffan

Warisan & Sejarah
Logo Bobo Co buligir
Tambahkeun ka paporit

Perusahaan Anggur Buligir

The Nude Wine Co. mangrupikeun anggur sakumaha anu dihaja. Aranjeunna sumanget ngeunaan anggur sareng yakin yén anjeun langkung caket kana alam, langkung saé pikeun sadayana.


Balanja
Pusat Perbelanjaan Whitewater 1
Tambahkeun ka paporit

Pusat Perbelanjaan Whitewater

Whitewater mangrupikeun pusat balanja régional panggedéna di Irlandia sareng tempat langkung ti 70 toko anu saé.

Newbridge

Balanja