Arsip Athy - IntoKildare
Tur Parahu Athy 9
Tambahkeun ka paporit

Wisata Parahu Athy

Wisata kapal anu endah dina The Barrow & Grand Canal kalayan pemandangan megah sareng fitur narik napas.

Athy

Petualangan & Kegiatan
Bebek 4 Seater
Tambahkeun ka paporit

Parahu luang Athy Blueway & Kagiatan

Ngarasakeun Peddle Boats, Water Zorbs, Bungee Trampoline, Kids Party Boats sapanjang Grand Canal di Athy. Méakkeun dinten anu teu émut kalayan sababaraha kagiatan anu pikaresepeun dina cai anu caket sareng […]

Athy

Petualangan & Kegiatan
Bailey's Bar & Bistro 5
Tambahkeun ka paporit

Bailey's Bar & Bistro

Ménu nyiramkeun sungut disiapkeun ku koki top, dilayanan dina setting anu gaya sareng santai ku tim anu leres-leres paduli.

Athy

restoran
Ladang Ballindrum 9
Tambahkeun ka paporit

Ladang Ballindrum

B & B anu menang pangajén aya di daérah kaéndahan padesaan di kebon padamel.

Athy

Pesanggrahan & sarapan Kildare
Jalan Bareng 3
Tambahkeun ka paporit

Barrow Jalan

Ngarasakeun jalan-jalan siang, sapoé kaluar atanapi bahkan liburan anu saé minggu ngajajah walungan anu paling endah di Irlandia, sareng hal anu dipikaresep di unggal péngkolan dina towpath umur 200 taun ieu.

Athy

Warisan & Sejarah
Pondok Belan 2
Tambahkeun ka paporit

Belan Lodge

Akomodasi mandiri diri di palataran anu disimpen, bagian tina perumahan Belan House anu kawéntar sareng megah.

Athy

Pesanggrahan & sarapan Kildare
Rumah Sakit Blackrath 8
Tambahkeun ka paporit

Rumah Sakit Blackrath

Akomodasi Pesanggrahan Tradisional di daérah anu indah sareng teu murni di Ballitore quaker Village.

Athy

Pesanggrahan & sarapan Kildare
Lampu Studio Hr
Tambahkeun ka paporit

Studio Seni Blueway

Kildare's Blueway Art Studio mangrupikeun hub pikeun bengkel seni sareng proyék seni anu ngamangpaatkeun énergi kréatipitas, kaahlian tradisional, sareng carita-carita anu pikaresepeun di Irlandia pikeun kapentingan sareng kanikmatan […]

Athy

Kesenian & Kabudayaan
Imah Bray 1
Tambahkeun ka paporit

Imah Bray

Bray House mangrupikeun patani abad ka 19 anu pikaresepeun dina lahan pertanian Kildare anu subur, 1 jam perjalanan ti Dublin.

Athy

Pesanggrahan & sarapan Kildare
Tambahkeun ka paporit

Roti & Bir

Réstoran dumasar kana 200 taun heubeul tradisional Irlandia Pub, Moone High Palang Inn pikeun pangalaman dahareun jeung inuman cozy sarta ngondang.

Athy

restoran
Burtown House & Gardens 9
Tambahkeun ka paporit

Burtown House & Kebon

Burtown House di Co. Kildare mangrupikeun Bumi mimiti Georgia di caket Athy, sareng kebon 10 acre anu menawan dibuka pikeun umum.

Athy

di tempat kabukaproduser
Hotél Clanard Court 4
Tambahkeun ka paporit

Clanard Pangadilan Hotel

4-bintang kulawarga ngajalankeun hotél kalawan akomodasi mewah, lokasi alus teuing jeung staf haneut tur ramah.

Athy

Hotél Dina Kildare
Desa Karajinan Crookstown 9
Tambahkeun ka paporit

Kampung Karajinan Crookstown

Permata disumputkeun ngajual rupa-rupa barang kado buatan tangan ti tukang pot, seniman sareng pengrajin. Warung sareng warung onsite.

Athy

Kesenian & Kabudayaan
Jalan Penjelajah 6
Tambahkeun ka paporit

Jalan Explorer - Jalan Warisan Shackleton

Spanning South County Kildare, mendakan seueur situs anu aya hubunganana sareng penjelajah kutub anu hébat, Ernest Shackleton.

Athy

Warisan & Sejarah
Athy3
Tambahkeun ka paporit

EZxploring Peta Kaulinan

Siap-siap. Tetep Mantap. Jeung… Go! Turutan clues gambar sabudeureun Athy.

Athy

Warisan & Sejarah
Forest Farm Caravan & Camping Park 1
Tambahkeun ka paporit

Leuweung Ladang Caravan & kémping

Kavilah servis lengkep sareng taman kémping aya di kebon kulawarga anu indah.

Athy

Akomodasi timer catering
Imah Greese View 7
Tambahkeun ka paporit

Greese Témbongkeun House

Tujuan diwangun 4-Pesanggrahan & Sarapan disetél dina haté sababaraha bentang anu paling indah di Irlandia.

Athy

Pesanggrahan & sarapan Kildare
Puri Kilkea 7
Tambahkeun ka paporit

Kastil Kilkea

Akomodasi méwah di salah sahiji istana pangageungna anu cicing di Irlandia ti saprak 1180.

Athy

Hotél Dina Kildare
Kilkea Castle Golf 5
Tambahkeun ka paporit

Kilkea Golf Kursus

Kastil Kilkea mangrupikeun tempat sanés ngan ukur salah sahiji istana anu paling lami di Irlandia tapi ogé lapangan golf tingkat kajawaraan.

Athy

Petualangan & Kegiatan
Moate Lodge B & b 1
Tambahkeun ka paporit

Moate Lodge B & B

Moate Lodge Bed & Breakfast mangrupikeun bumi tani Georgia umur 250 taun di padesaan Kildare.

Athy

Pesanggrahan & sarapan Kildare
Mullaghreelan Woods
Tambahkeun ka paporit

Mullaghreelan Woods

Ngadeukeutkeun Kastil Kilkea, Mullaghreelan Wood mangrupikeun perkebunan leuweung lami anu indah anu nawiskeun ka pengunjung pangalaman leuweung anu unik pisan.

Athy

di tempat kabuka
Puri Kilkea 5
Tambahkeun ka paporit

Réstoran 1180

Hiji pangalaman makan unik, réstoran 1180 mangrupakeun pangalaman makan rupa nestled di kamar makan swasta di 12. Abad Castle of Kilkea Castle. Réstoran anu endah ieu ningali […]

Athy

restoran
Museum Shackleton Athy 2
Tambahkeun ka paporit

Museum Shackleton Athy

Museum perumahan mangrupikeun hiji-hijina pameran permanén di dunya anu dikhususkeun pikeun Ernest Shackleton, penjelajah kutub anu hébat.

Athy

Warisan & Sejarah
Rsz 25609fb5 173b 47fa B6dc Fcccd299f53a (1)
Tambahkeun ka paporit

Kopi pasagi

Dina Square kami ngahususkeun kana kopi mikro manggang lokal kalawan bar kopi di Kildare Town, Athy na Portlaoise. Square diadegkeun dina taun 2017 kalayan tujuan kami pikeun ngalayanan anu pangsaéna, […]

Kildare, Athy

kafe