Ikon Bewara

Covid-19 Apdet

Kusabab lampu Covid-19, seueur kajadian sareng kagiatan di Kildare panginten ditunda atanapi dibatalkeun sareng seueur usaha sareng tempat tiasa ditutup samentawis. Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun parios sareng bisnis sareng / atanapi tempat anu relevan pikeun apdet panganyarna.

Tur Parahu Athy 1
Tambahkeun ka paporit

Wisata Parahu Athy

Wisata kapal anu endah dina The Barrow & Grand Canal kalayan pemandangan megah sareng fitur narik napas.

Athy

Petualangan & Kegiatan
Bailey's Bar & Bistro 5
Tambahkeun ka paporit

Bailey's Bar & Bistro

Ménu nyiramkeun sungut disiapkeun ku koki top, dilayanan dina setting anu gaya sareng santai ku tim anu leres-leres paduli.

Athy

Pub & Nightlife
Ladang Ballindrum 9
Tambahkeun ka paporit

Ladang Ballindrum

B & B anu menang pangajén aya di daérah kaéndahan padesaan di kebon padamel.

Athy

Ranjang & Sarapan
Barrow Way 3
Tambahkeun ka paporit

Barrow Jalan

Ngarasakeun jalan-jalan siang, sapoé kaluar atanapi bahkan liburan anu saé minggu ngajajah walungan anu paling endah di Irlandia, sareng hal anu dipikaresep di unggal péngkolan dina towpath umur 200 taun ieu.

Athy

Warisan & Sejarah
Belan Lodge 2
Tambahkeun ka paporit

Belan Lodge

Akomodasi mandiri diri di palataran anu disimpen, bagian tina perumahan Belan House anu kawéntar sareng megah.

Athy

Ranjang & Sarapan
Rumah Sakit Blackrath 8
Tambahkeun ka paporit

Rumah Sakit Blackrath

Akomodasi Pesanggrahan Tradisional di daérah anu indah sareng teu murni di Ballitore quaker Village.

Athy

Ranjang & Sarapan
Bray House 1
Tambahkeun ka paporit

Bray House

Bray House mangrupikeun patani abad ka 19 anu pikaresepeun dina lahan pertanian Kildare anu subur, 1 jam perjalanan ti Dublin.

Athy

Ranjang & Sarapan
Burtown House & Gardens 9
Tambahkeun ka paporit

Burtown House & Kebon

Burtown House di Co. Kildare mangrupikeun Bumi mimiti Georgia di caket Athy, sareng kebon 10 acre anu menawan dibuka pikeun umum.

Athy

di tempat kabukarestoran
Clanard Court Hotel 4
Tambahkeun ka paporit

Clanard Pangadilan Hotel

Hotel 4 Star kalayan akomodasi mewah, lokasi anu saé sareng staf anu ramah sareng ramah.

Athy

Bulan
Desa Karajinan Crookstown 9
Tambahkeun ka paporit

Kampung Karajinan Crookstown

Permata disumputkeun ngajual rupa-rupa barang kado buatan tangan ti tukang pot, seniman sareng pengrajin. Warung sareng warung onsite.

Athy

Kesenian & Kabudayaan
Jalan Penjelajah 6
Tambahkeun ka paporit

Jalan Explorer - Jalan Warisan Shackleton

Spanning South County Kildare, mendakan seueur situs anu aya hubunganana sareng penjelajah kutub anu hébat, Ernest Shackleton.

Athy

Warisan & Sejarah
Forest Farm Caravan & Camping Park 1
Tambahkeun ka paporit

Leuweung Ladang Caravan & kémping

Kavilah servis lengkep sareng taman kémping aya di kebon kulawarga anu indah.

Athy

Tuang nyalira
Imah Greese View 7
Tambahkeun ka paporit

Greese View House

Tujuan diwangun 4-Pesanggrahan & Sarapan disetél dina haté sababaraha bentang anu paling indah di Irlandia.

Athy

Ranjang & Sarapan
Puri Kilkea 7
Tambahkeun ka paporit

Kastil Kilkea

Akomodasi méwah di salah sahiji istana pangageungna anu cicing di Irlandia ti saprak 1180.

Athy

Bulan
Kilkea Castle Golf 5
Tambahkeun ka paporit

Kilkea Golf Kursus

Kastil Kilkea mangrupikeun tempat sanés ngan ukur salah sahiji istana anu paling lami di Irlandia tapi ogé lapangan golf tingkat kajawaraan.

Athy

Petualangan & Kegiatan
Moate Lodge B & b 1
Tambahkeun ka paporit

Moate Lodge B & B

Moate Lodge Bed & Breakfast mangrupikeun bumi tani Georgia umur 250 taun di padesaan Kildare.

Athy

Ranjang & Sarapan
Mullaghreelan Woods
Tambahkeun ka paporit

Mullaghreelan Woods

Ngadeukeutkeun Kastil Kilkea, Mullaghreelan Wood mangrupikeun perkebunan leuweung lami anu indah anu nawiskeun ka pengunjung pangalaman leuweung anu unik pisan.

Athy

di tempat kabuka
Museum Shackleton Athy 2
Tambahkeun ka paporit

Museum Shackleton Athy

Museum perumahan mangrupikeun hiji-hijina pameran permanén di dunya anu dikhususkeun pikeun Ernest Shackleton, penjelajah kutub anu hébat.

Athy

Warisan & Sejarah
Auuldsheebeen
Tambahkeun ka paporit

The Auld Shebeen

Auld Shebeen Gastro Bar & Canalside B & B aya di sisi saluran di Athy Co. Kildare. Saatos muka panto di bulan Juli 2020 saatos éksténsif […]

Athy

Pub & NightlifeRanjang & Sarapan