Ikon Bewara

Covid-19 Apdet

Kusabab lampu Covid-19, seueur kajadian sareng kagiatan di Kildare panginten ditunda atanapi dibatalkeun sareng seueur usaha sareng tempat tiasa ditutup samentawis. Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun parios sareng bisnis sareng / atanapi tempat anu relevan pikeun apdet panganyarna.

Aimsir 8
Tambahkeun ka paporit

Aimsir

Réstoran bintang Dua-Michelin ngarayakeun hasil lokal, dipimpin ku Kang Oki Yordania Bailey, tilas koki sirah di bintang 3 Maaemo di Oslo.

Celbridge

restoran
Pusat Kampung Ardclough 1
Tambahkeun ka paporit

Puseur Désa Ardclough

Pusat Désa Ardclough ngagaduhan tempat 'Ti Malt ka Vault' - paméran anu nyarioskeun carita Arthur Guinness.

Celbridge

Kesenian & Kabudayaan
Cara Arthurs 11
Tambahkeun ka paporit

Jalan Arthur

Guinness Storehouse tiasa janten bumi tempat topan anu kawéntar tapi ngagali sakedik langkung jero sareng anjeun bakal mendakan yén tempat kalahiranana aya di dieu di County Kildare.

Celbridge, Leixlip

Warisan & Sejarah
Imah Castletown 2
Tambahkeun ka paporit

Imah Castletown

Ngalaman kaagungan Castletown House sareng parklands, agam Palladian di County Kildare.

Celbridge

Warisan & Sejarah
Celbridge Heritage Trail 1
Tambahkeun ka paporit

Jalur Warisan Celbridge

Pendakan Celbridge sareng Castletown House, mangrupikeun seueur carita anu pikaresepeun sareng gedong bersejarah anu nyambungkeun sareng inohong inohong anu penting ti jaman baheula.

Celbridge

Warisan & Sejarah
Cliff At Lyons 7
Tambahkeun ka paporit

Gawir di Lyons

Hotél méwah nempatan kumpulan mahiwal wangunan bersejarah mawar, kaasup ngagiling sareng tilas japati, di padesaan Kildare.

Celbridge

Bulan
Gawir di Lyons pabrik ngaganti ukuran
Tambahkeun ka paporit

The Mill Rumah Makan & Teras

Masakan Irlandia klasik ti kang Oki Sean Smith di padesaan Kildare.

Celbridge

restoran