Ikon Bewara

Covid-19 Apdet

Kusabab lampu Covid-19, seueur kajadian sareng kagiatan di Kildare panginten ditunda atanapi dibatalkeun sareng seueur usaha sareng tempat tiasa ditutup samentawis. Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun parios sareng bisnis sareng / atanapi tempat anu relevan pikeun apdet panganyarna.

Abbeyfield Farm Country Pursuits 1
Tambahkeun ka paporit

Abbeyfield Farm Country Pursuits

Pamingpin Irlandia dina usaha luar negeri, nawiskeun Clay Pigeon Shooting, Air Rifle Range, Panahan sareng Pusat Berkuda.

Clane

Petualangan & Kegiatan
Coolcarrigan House & Gardens 3
Tambahkeun ka paporit

Coolcarrigan House & Kebon

Coolcarrigan mangrupikeun oasis anu disumputkeun sareng kebon 15 hektar anu saé pinuh ku tangkal sareng kembang anu langka sareng teu biasa.

Clane

di tempat kabuka
Manzors The Village Inn 4
Tambahkeun ka paporit

Manzors The Village Inn

Located in Clane, The Village Inn is a local family run business of high quality and great service.

Clane

Pub & Nightlife
Kampung Liburan Robertstown 5
Tambahkeun ka paporit

Désa Liburan Robertstown

Pondok Katering Diri Robertstown aya tempat ningali Grand Terusan, di kampung anu tenang di Robertstown, Naas.

Clane

Tuang nyalira
Maze Kildare 7
Tambahkeun ka paporit

Maze Kildare

Labuh pager hirup Leinster panggedéna mangrupikeun daya tarik anu luar biasa ayana di luar Prosperous di padesaan Kildare Kalér.

Clane

Petualangan & Kegiatan
Westgrove Hotel 1
Tambahkeun ka paporit

Hotel Westgrove

Di pinggiran Clane Village hotél ieu ngagabungkeun aksés sareng perasaan bakal jauh ti kota.

Clane

Bulan