Arsip Clane - IntoKildare
Abbeyfield Farm Country Pursuits 1
Tambahkeun ka paporit

Abbeyfield Ladang Nagara Pursuits

Pamingpin Irlandia dina usaha luar negeri, nawiskeun Clay Pigeon Shooting, Air Rifle Range, Panahan sareng Pusat Berkuda.

Klan

Petualangan & Kegiatan
Manzors The Village Inn 4
Tambahkeun ka paporit

Manzors The Désa Inn

Lokasina di Clane, The Village Inn mangrupikeun bisnis kulawarga lokal anu ngajalankeun kualitas luhur sareng jasa hébat.

Klan

Pub & Nightlife
Kampung Liburan Robertstown 5
Tambahkeun ka paporit

Désa Liburan Robertstown

Pondok Katering Diri Robertstown aya tempat ningali Grand Terusan, di kampung anu tenang di Robertstown, Naas.

Klan

Akomodasi timer catering
Maze Kildare 7
Tambahkeun ka paporit

Maze Kildare

Labuh pager hirup Leinster panggedéna mangrupikeun daya tarik anu luar biasa ayana di luar Prosperous di padesaan Kildare Kalér.

Klan

Petualangan & Kegiatan