Arsip Kildare - IntoKildare
Gambar 0201
Tambahkeun ka paporit

Ngagungkeun Festival Derby Kildare ka-45 dina Gaya: Minggu Musik, Parade, sareng Legenda Balap

Siap-siap pikeun pangalaman anu teu tiasa hilap nalika Festival Kildare Derby ka-45 turun ka Kildare Town ti 26 Juni dugi ka 2 Juli 2023. Perayaan saminggu ieu bakal janten anu pangsaéna, nampilkeun sababaraha acara anu pikaresepeun pikeun sagala umur.

Kildare

Petualangan & Kegiatan
Bog Of Allen 4
Tambahkeun ka paporit

Bog of Allen Alam Center

Salah sahiji tempat wisata alam luhur di Co Kildare ngagungkeun kaajaiban sareng kaéndahan lahan gambut Irlandia sareng satwa maranéhanana.

Kildare

Warisan & Sejarah
Imah Cloncarlin 3
Tambahkeun ka paporit

Imah Cloncarlin

Ranjang sareng sarapan anu lega di kebon damel 180 hektar kalayan pemandangan luar biasa ti padesaan.

Kildare

Pesanggrahan & sarapan Kildare
Pangalaman Dining Cunninghams 12
Tambahkeun ka paporit

Cunningham urang Kildare

Hiji menu éksténsif ngeusi masakan Thailand sarta klasik Éropa sarta hirup Citakan: trad musik sababaraha peuting saminggu.

Kildare

Pub & NightlifeKamar Ngan
Benteng seuneu 2
Tambahkeun ka paporit

Firecastle

Firecastle mangrupa grocers artisan, delicatessen a, a bakery sarta kafé jeung 10 en suites bedrooms tamu.

Kildare

BalanjakafeKamar Ngan
Gordon Bennett 5
Tambahkeun ka paporit

Rute Gordon Bennett

Kudu aya pikeun anu resep mobil klasik sareng pengendara motor sapopoé, Rute Gordon Bennett bakal nyandak anjeun dina perjalanan bersejarah ngalangkungan kota-kota anu indah sareng désa-désa Kildare.

Kildare

Warisan & Sejarah
Hartes of Kildare 2
Tambahkeun ka paporit

Hartes of Kildare

Gastropub anu meunang penghargaan nyayogikeun asakan Irlandia, bir artisan sareng steak anu diasakan dina batu panas.

Kildare

restoran
Stud Nasional & Kebon Irlandia 9
Tambahkeun ka paporit

Stud Nasional Irlandia & Kebon Jepang

Ladang stud damel anu mangrupikeun Taman Jepang anu kasohor, Taman St Fiachra sareng Legenda Hidup.

Kildare

di tempat kabuka
Kebon Jepang Kildare
Tambahkeun ka paporit

Taman Jepang

Jelajah Taman Jepang anu kasohor di dunya di Irlandia Nasional Stud.

Kildare

di tempat kabuka
J14 1 2
Tambahkeun ka paporit

Simpang 14 Mayfield

Stasiun jasa jalan tol ayana di luar M7 di Monasterevin, titik sampurna dina perjalanan anjeun.

Kildare

kafe
Junior Einsteins 2
Tambahkeun ka paporit

Junior Einsteins Kildare

Junior Einsteins Kildare mangrupakeun hiji Award Unggul Leungeun-On panyadia seru, ngalakonan, eksperimen, praktis, pangalaman STEM interaktif, professionally dikirimkeun dina terstruktur, Aman, diawaskeun, Atikan jeung Fun Lingkungan jasa maranéhanana ngawengku; […]

Kildare

Kesenian & Kabudayaan
Derby Legenda 1
Tambahkeun ka paporit

Kildare Derby Legenda Trail

Leumpang 'perjalanan' Derby langkung ti 12 furlongs, nuturkeun hoofprints tina legenda balap kuda Irlandia unggulan, The Irlandia Derby.

Kildare

di tempat kabuka
5
Tambahkeun ka paporit

Kildare Farm Farms Open Farm & Shop

Pangalaman tani terbuka anu ramah pikeun kulawarga, dimana anjeun bakal ningali rupa-rupa sato tegalan dina setting anu alami sareng santai.

Kildare

di tempat kabukakafe
Kildarehousehotel4
Tambahkeun ka paporit

Hotél Kildare House

Suasana anu ramah pikeun Country House Hotel kalayan kaunggulan sampurna ayana di jantung kota Kildare.

Kildare

Hotél Dina Kildare
Kildare Monastic Trail 4
Tambahkeun ka paporit

Jalur Monastik Kildare

Jelajah biara kuno County Kildare di sakitar ruruntuhan atmosfir, sababaraha menara bunderan anu paling diawétkeun ku Irlandia, palang luhur sareng carita sajarah sareng carita rakyat anu matak.

Kildare

Warisan & Sejarah
Jalur Warisan Kildare 7
Tambahkeun ka paporit

kota Kildare buah ek Trail

Coba "Acorn Trail" dipandu anyar di kota Kildare. Unggal pamilon diasupkeun kana draw unggal bulan kalayan kasempetan pikeun meunang pangalaman Virtual Reality pikeun aranjeunna [...]

Kildare

Petualangan & Kegiatan
Puseur Warisan Kota Kildare 1
Tambahkeun ka paporit

Puseur Warisan Kota Kildare

Pusat Warisan Kota Kildare nyaritakeun salah sahiji kota pangkolotna Irlandia ngaliwatan paméran multimédia anu pikaresepeun.

Kildare

Warisan & Sejarah
Jalur Warisan Kildare 2
Tambahkeun ka paporit

Jalur Warisan Kota Kildare

Tur di salah sahiji kota pangkolotna di Irlandia anu kalebet Situs Monastik St. Brigid, Kastil Norman, tilu Abbeys abad pertengahan, Turf Club munggaran Irlandia sareng seueur deui.

Kildare

Warisan & Sejarah
Desa Kildare 3
Tambahkeun ka paporit

Désa Kildare

Ngarasakeun balanja terbuka méwah di Désa Kildare, kumplit sareng 100 butik nawiskeun tabungan anu luar biasa.

Kildare

Balanjakafe
Kilinthomas 4
Tambahkeun ka paporit

Killinthomas Kai

Ngan jarak anu pondok di luar Désa Rathangan aya salah sahiji rahasia Irlandia anu paling dijaga pikeun alam!

Kildare

di tempat kabuka
Tambahkeun ka paporit

Legenda Kildare

Pangalaman Virtual Reality ngangkut anjeun deui dina waktos dina perjalanan émosional sareng magis di salah sahiji kota pangkolotna Irlandia.

Kildare

Warisan & Sejarah
Lily Sareng Liar 3
Tambahkeun ka paporit

Lily & Liar

Lily & Wild mangrupikeun pasangan anjeun anu sampurna pikeun ménu lokal sareng musiman anu pikaresepeun kalayan layanan katering propésional anu tiada tandingan.

Kildare

produser
Lullymore
Tambahkeun ka paporit

Taman Warisan & Penemuan Lullymore

Campuran unik warisan, jalan leuweung, kaanekaragaman hayati, lahan gambut, kebon éndah, perjalanan karéta, tegalan piaraan, désa peri sareng seueur deui.

Kildare

kelestarian