Ikon Bewara

Covid-19 Apdet

Kusabab lampu Covid-19, seueur kajadian sareng kagiatan di Kildare panginten ditunda atanapi dibatalkeun sareng seueur usaha sareng tempat tiasa ditutup samentawis. Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun parios sareng bisnis sareng / atanapi tempat anu relevan pikeun apdet panganyarna.

Bog Of Allen 4
Tambahkeun ka paporit

Bog of Allen Alam Center

Salah sahiji tempat wisata alam luhur di Co Kildare ngagungkeun kaajaiban sareng kaéndahan lahan gambut Irlandia sareng satwa maranéhanana.

Kildare

Warisan & Sejarah
Castleview Farm B & b 3
Tambahkeun ka paporit

Castleview Ladang B & B

Ngan sajam ti Dublin, Castleview Farm B & B mangrupakeun rasa nyata kahirupan di tegalan susu Irlandia di jantung County Kildare.

Kildare

Ranjang & Sarapan
Imah Cloncarlin 3
Tambahkeun ka paporit

Cloncarlin House

Ranjang sareng sarapan anu lega di kebon damel 180 hektar kalayan pemandangan luar biasa ti padesaan.

Kildare

Ranjang & Sarapan
Firecastle 2
Tambahkeun ka paporit

Firecastle

Firecastle mangrupikeun tukang ngical artisan, kuliner, toko roti sareng kafe sareng sakola masak sareng 10 kamar tamu tamu.

Kildare

BalanjakafeBulan
Gordon Bennett 5
Tambahkeun ka paporit

Rute Gordon Bennett

Kudu aya pikeun anu resep mobil klasik sareng pengendara motor sapopoé, Rute Gordon Bennett bakal nyandak anjeun dina perjalanan bersejarah ngalangkungan kota-kota anu indah sareng désa-désa Kildare.

Kildare

Warisan & Sejarah
Hartes Of Kildare 2
Tambahkeun ka paporit

Hartes of Kildare

Gastropub anu meunang penghargaan nyayogikeun asakan Irlandia, bir artisan sareng steak anu diasakan dina batu panas.

Kildare

restoran
Stud Nasional & Kebon Irlandia 9
Tambahkeun ka paporit

Stud Nasional Irlandia & Kebon Jepang

Ladang stud damel anu mangrupikeun Taman Jepang anu kasohor, Taman St Fiachra sareng Legenda Hidup.

Kildare

di tempat kabuka
Kebon Jepang Kildare
Tambahkeun ka paporit

Taman Jepang

Jelajah Taman Jepang anu kasohor di dunya di Irlandia Nasional Stud.

Kildare

di tempat kabuka
J14 1 2
Tambahkeun ka paporit

Simpang 14 Mayfield

Stasiun jasa jalan tol ayana di luar M7 di Monasterevin, titik sampurna dina perjalanan anjeun.

Kildare

kafe
Derby Legenda 1
Tambahkeun ka paporit

Kildare Derby Legends Trail

Leumpang 'perjalanan' Derby langkung ti 12 furlongs, nuturkeun hoofprints tina legenda balap kuda Irlandia unggulan, The Irlandia Derby.

Kildare

di tempat kabuka
Dahareun Ladang Kildare 4
Tambahkeun ka paporit

Kildare Farm Farms Open Farm & Shop

Pangalaman tani terbuka anu ramah pikeun kulawarga, dimana anjeun bakal ningali rupa-rupa sato tegalan dina setting anu alami sareng santai.

Kildare

di tempat kabukakafe
Kildarehousehotel4
Tambahkeun ka paporit

Hotél Kildare House

Suasana anu ramah pikeun Country House Hotel kalayan kaunggulan sampurna ayana di jantung kota Kildare.

Kildare

Bulan
Kildare Monastic Trail 4
Tambahkeun ka paporit

Jalur Monastik Kildare

Jelajah biara kuno County Kildare di sakitar ruruntuhan atmosfir, sababaraha menara bunderan anu paling diawétkeun ku Irlandia, palang luhur sareng carita sajarah sareng carita rakyat anu matak.

Kildare

Warisan & Sejarah
Puseur Warisan Kota Kildare 1
Tambahkeun ka paporit

Puseur Warisan Kota Kildare

Pusat Warisan Kota Kildare nyaritakeun salah sahiji kota pangkolotna Irlandia ngaliwatan paméran multimédia anu pikaresepeun.

Kildare

Warisan & Sejarah
Kildare Heritage Trail 2
Tambahkeun ka paporit

Jalur Warisan Kota Kildare

Tur di salah sahiji kota pangkolotna di Irlandia anu kalebet Situs Monastik St. Brigid, Kastil Norman, tilu Abbeys abad pertengahan, Turf Club munggaran Irlandia sareng seueur deui.

Kildare

Warisan & Sejarah
Desa Kildare 3
Tambahkeun ka paporit

Désa Kildare

Ngarasakeun balanja terbuka méwah di Désa Kildare, kumplit sareng 100 butik nawiskeun tabungan anu luar biasa.

Kildare

Balanjakafe
Killinthomas 4
Tambahkeun ka paporit

Killinthomas Kai

Ngan jarak anu pondok di luar Désa Rathangan aya salah sahiji rahasia Irlandia anu paling dijaga pikeun alam!

Kildare

di tempat kabuka
Legenda Kildare 6
Tambahkeun ka paporit

Legenda Kildare

Pangalaman Virtual Reality ngangkut anjeun deui dina waktos dina perjalanan émosional sareng magis di salah sahiji kota pangkolotna Irlandia.

Kildare

Warisan & Sejarah
Lily Sareng Liar 3
Tambahkeun ka paporit

Lily & Liar

Lily & Wild mangrupikeun pasangan anjeun anu sampurna pikeun ménu lokal sareng musiman anu pikaresepeun kalayan layanan katering propésional anu tiada tandingan.

Kildare

produser
Lullymore Warisan Sareng
Tambahkeun ka paporit

Taman Warisan & Penemuan Lullymore

Campuran unik warisan, jalan leuweung, kaanekaragaman hayati, lahan gambut, kebon éndah, perjalanan karéta, tegalan piaraan, désa peri sareng seueur deui.

Kildare

Petualangan & Kegiatan
Monasterevin 5
Tambahkeun ka paporit

Kota Biara Monasterevin

Kota Monasterevin Tidy mangrupikeun komunitas lokal anu ngukut di kota alit di Kildare anu nunjukkeun cinta anu luar biasa pikeun kabupaténna.

Kildare

di tempat kabuka
Moore Abbey Woods 3
Tambahkeun ka paporit

Kai Abbey Moore

Hutan campuran kalayan pilihan jalur leumpang dina situs biara abad ka-5 diadegkeun ku St Evin sareng kirang ti 1km ti Monasterevin.

Kildare

di tempat kabuka
balapan
Tambahkeun ka paporit

Akademi Balap Irlandia

Akademi latihan nasional pikeun industri pacuan kuda Irlandia nawiskeun kursus pikeun jockeys, staf stabil, pelatih balap kuda, peternak sareng anu sanés anu ngalibatkeun sektor séhat.

Kildare

Equestrian Kildare
Redhills Adventure Agustus 2020 1
Tambahkeun ka paporit

Petualangan Redhills

Tempat anu unik ieu nawiskeun rangkep lengkep pikeun peminat gim tempur sareng kagiatan adrénin anu didorong.

Kildare

Petualangan & Kegiatan