Maynooth Arsip - IntoKildare
Arkle Bar & Restaurant 8
Tambahkeun ka paporit

Arkle Bar

Bar sareng réstoran anu dihias mewah di taun 1920an anu nawarkeun rupa-rupa pangalaman kuliner.

Maynooth

Pub & Nightlife
Istana Barberstown 1
Tambahkeun ka paporit

Castle Barberstown

Castle Barberstown mangrupikeun hotél bumi nagara bintang opat sareng istana abad ka-13 bersejarah, ngan 30 menit ti Dublin City.

Maynooth

Hotél Dina Kildare
Imah karton
Tambahkeun ka paporit

Imah karton, Hotél Diurus Fairmont

Lokasina ngan ukur dua puluh lima menit ti Dublin dina 1,100 hektar taman taman swasta, Carton House mangrupikeun Resort méwah anu kasohor dina sejarah sareng kamegahan.

Maynooth

Hotél Dina Kildare
Karton House Golf 2
Tambahkeun ka paporit

Karton House Golf

Lokasina di Maynooth, Carton House Golf nawiskeun dua lapangan golf kajawaraan, Kursus Golf Montgomerie Links sareng O'Meara Parkland Golf Kursus.

Maynooth

Petualangan & Kegiatan
Rsz 20231116 Img 1758
Tambahkeun ka paporit

Peternakan Piaraan Clonfert

Dinten anu senang diisi pikeun kulawarga anu ngagaduhan seueur kagiatan sapertos wisata anu dipandu sareng senang tani.

Maynooth

Petualangan & Kegiatan
Donadéa 3
Tambahkeun ka paporit

Taman Leuweung Donadea

Donadea nawiskeun rangkeian jalan-jalan pikeun sadaya tingkatan pangalaman, ti jalan pondok 30-menit di sakuriling danau dugi ka jalan satapak 6km anu nyandak anjeun sadayana di sakuriling taman!

Maynooth

Warisan & Sejarah
Hotél Exterior Gambar 1 Pikeun Paké
Tambahkeun ka paporit

Hotél Glenroyal

Hotel bintang 4 sareng kolam renang anu luhung sareng fasilitas hiburan, ogé kagiatan barudak sareng pilihan tempat makan anu saé.

Maynooth

Hotél Dina Kildare
Rsz Karton House Fairmont Gambar Pahlawan
Tambahkeun ka paporit

Kathleen urang Dapur

Kathleen's Kitchen di Carton House perenahna di dapur hamba anu lami. Setelan nahan loba fitur aslina kaasup kompor beusi tuang vast 1700s. Ieu mangrupikeun […]

Maynooth

restoran
Rsz 18
Tambahkeun ka paporit

Kampus Maynooth

Akomodasi kualitas dina alesan bersejarah di kota universitas Maynooth. Cocog pikeun ngajajah Royal Canal Greenway.

Maynooth

Akomodasi timer catering
Istana Maynooth 2
Tambahkeun ka paporit

Istana Maynooth

Ngadeg di lawang Universitas Maynooth, karuksakan abad ka-12, pernah janten benteng sareng tempat tinggal primér Earl of Kildare.

Maynooth

Warisan & Sejarah
Moyvalley Golf 8
Tambahkeun ka paporit

Moyvalley Golf Kursus

Dirancang ku Darren Clarke, Moyvalley Golf Club mangrupikeun kursus 72 anu cocog pikeun sadaya tingkatan golf.

Maynooth

Petualangan & Kegiatan
Moyvalley Hotel & Resort Golf 7
Tambahkeun ka paporit

Moyvalley Hotel & Resort Golf

Resor golf anu elegan anu disimpen dina wangunan modéren, agam abad ka-19 sareng pondok anékséksi.

Maynooth

Hotél Dina Kildare
Cara kalaparan nasional 3
Tambahkeun ka paporit

Jalan kalaparan nasional

Jalan satapak 167km nuturkeun jalan satapak tina 1,490 panyewa kapaksa hijrah ti Strokestown, ngalangkungan County Kildare di Kilcock, Maynooth sareng Leixlip.

Maynooth

Warisan & Sejarah
Terusan Royal Greenway 2
Tambahkeun ka paporit

Terusan Royal Greenway

Greenway anu pangpanjangna di Irlandia dugi ka 130km ngalangkungan Irlandia Wétan Kuno sareng Irlandia's Hidden Heartlands. Hiji jalan satapak, pamanggihan anu teu aya tungtungna.

Maynooth

di tempat kabuka
Kafe Pasar Shoda 11
Tambahkeun ka paporit

Kafe Pasar Shoda

Dahareun anu saé anu hadé ku pulas unik anu dikawinkeun kalayan layanan anu gairah sareng pribadi.

Maynooth

kafe
Istana Barberstown 4
Tambahkeun ka paporit

The Barton Kamar Réstoran

The Barton Rooms Restaurant at Barberstown Castle infuses kiwari status arsitéktur unik tina Barberstown Castle jeung elemen bersejarah wangunan utama. Ngaran réstoran asalna tina […]

Maynooth

restoran
Karton House Golf 10
Tambahkeun ka paporit

Imah Angkot

Stylish acan santai tur canggih, The Carriage House fuses atmosfir panginepan cozy, kahaneutan hiji wilujeng sumping Irlandia otentik jeung gaya effortless tina tempat pasamoan modern. […]

Maynooth

Zl2a3280
Tambahkeun ka paporit

The dipager di Arkle

The Enclosure di Arkle museurkeun kana sophistication kalawan pulas kontemporer. Menu bakal mawa anjeun dina perjalanan kuliner anu nunjukkeun bakat Chef Kepala Eksekutif, Bernard McGuane sareng […]

Maynooth

restoran
Taman Bar
Tambahkeun ka paporit

The Taman Bar

Bersantai sareng Bersantai di Taman Bar di Barberstown Castle. Ngarasakeun sababaraha cocktails nikmat bari nyanghareup kebon éksténsif jeung tangkal Weeping Willow kawentar. The Garden Bar mangrupikeun […]

Maynooth

restoran
Hotel Kildare Di
Tambahkeun ka paporit

Klub K

K Club mangrupikeun resor nagara anu bergaya, pageuh dina silaturahmi Irlandia lami-sakola ku cara santai sareng teu pikaresepeun.

Maynooth

Hotél Dina Kildare
Tambahkeun ka paporit

The Palmer Golf Courses - The K Club

5 Star K Club Hotel & Golf Resort mangrupikeun hotél golf anu pangsaéna di Irlandia kalayan salah sahiji lapangan golf anu pangsaéna di Irlandia, dirancang ku salah saurang pamaén hébat dina sajarah olahraga, Arnold Palmer.

Maynooth

Petualangan & Kegiatan
Kamar Téh Victoria 3
Tambahkeun ka paporit

Kamar Téh Victoria

Dahareun kualitas sareng muih dina setting unik tina wangunan tegalan batu abad ka-18.

Maynooth

kafe