Ikon Bewara

Covid-19 Apdet

Kusabab lampu Covid-19, seueur kajadian sareng kagiatan di Kildare panginten ditunda atanapi dibatalkeun sareng seueur usaha sareng tempat tiasa ditutup samentawis. Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun parios sareng bisnis sareng / atanapi tempat anu relevan pikeun apdet panganyarna.

Arkle Bar & Restaurant 8
Tambahkeun ka paporit

Arkle Bar & Rumah Makan

Bar sareng réstoran anu dihias mewah di taun 1920an anu nawarkeun rupa-rupa pangalaman kuliner.

Maynooth

Pub & Nightlife
Istana Barberstown 1
Tambahkeun ka paporit

Castle Barberstown

Castle Barberstown mangrupikeun hotél bumi nagara bintang opat sareng istana abad ka-13 bersejarah, ngan 30 menit ti Dublin City.

Maynooth

Bulan
Imah karton 15
Tambahkeun ka paporit

Imah karton, Hotél Diurus Fairmont

Lokasina ngan ukur dua puluh lima menit ti Dublin dina 1,100 hektar taman taman swasta, Carton House mangrupikeun Resort méwah anu kasohor dina sejarah sareng kamegahan.

Maynooth

Bulan
Carton House Golf 2
Tambahkeun ka paporit

Karton House Golf

Lokasina di Maynooth, Carton House Golf nawiskeun dua lapangan golf kajawaraan, Kursus Golf Montgomerie Links sareng O'Meara Parkland Golf Kursus.

Maynooth

Petualangan & Kegiatan
Peternakan Clonfert Pet 9
Tambahkeun ka paporit

Peternakan Piaraan Clonfert

Dinten anu senang diisi pikeun kulawarga anu ngagaduhan seueur kagiatan sapertos wisata anu dipandu sareng senang tani.

Maynooth

di tempat kabuka
Donadea 3
Tambahkeun ka paporit

Taman Leuweung Donadea

Donadea nawiskeun rangkeian jalan-jalan pikeun sadaya tingkatan pangalaman, ti jalan pondok 30-menit di sakuriling danau dugi ka jalan satapak 6km anu nyandak anjeun sadayana di sakuriling taman!

Maynooth

Warisan & Sejarah
Hotel Glenroyal 5
Tambahkeun ka paporit

Hotél Glenroyal

Hotel bintang 4 sareng kolam renang anu luhung sareng fasilitas hiburan, ogé kagiatan barudak sareng pilihan tempat makan anu saé.

Maynooth

Bulan
Kampus Maynooth Biasa Ensuite
Tambahkeun ka paporit

Kampus Maynooth & Akomodasi Konperénsi

Akomodasi kualitas dina alesan bersejarah di kota universitas Maynooth. Cocog pikeun ngajajah Royal Canal Greenway.

Maynooth

Tuang nyalira
Istana Maynooth 2
Tambahkeun ka paporit

Istana Maynooth

Ngadeg di lawang Universitas Maynooth, karuksakan abad ka-12, pernah janten benteng sareng tempat tinggal primér Earl of Kildare.

Maynooth

Warisan & Sejarah
Moyvalley Golf 8
Tambahkeun ka paporit

Moyvalley Golf Kursus

Dirancang ku Darren Clarke, Moyvalley Golf Club mangrupikeun kursus 72 anu cocog pikeun sadaya tingkatan golf.

Maynooth

Petualangan & Kegiatan
Moyvalley Hotel & Resort Golf 7
Tambahkeun ka paporit

Moyvalley Hotel & Resort Golf

Resor golf anu elegan anu disimpen dina wangunan modéren, agam abad ka-19 sareng pondok anékséksi.

Maynooth

Bulan
Cara kalaparan nasional 3
Tambahkeun ka paporit

Jalan kalaparan nasional

Jalan satapak 167km nuturkeun jalan satapak tina 1,490 panyewa kapaksa hijrah ti Strokestown, ngalangkungan County Kildare di Kilcock, Maynooth sareng Leixlip.

Maynooth

Warisan & Sejarah
Royal Canal Greenway 2
Tambahkeun ka paporit

Royal Canal Greenway

Greenway anu pangpanjangna di Irlandia dugi ka 130km ngalangkungan Irlandia Wétan Kuno sareng Irlandia's Hidden Heartlands. Hiji jalan satapak, pamanggihan anu teu aya tungtungna.

Maynooth

Warisan & Sejarah
Shoda Market Cafe 11
Tambahkeun ka paporit

Kafe Pasar Shoda

Dahareun anu saé anu hadé ku pulas unik anu dikawinkeun kalayan layanan anu gairah sareng pribadi.

Maynooth

kafe
Hotel Kildare Di
Tambahkeun ka paporit

Klub K

K Club mangrupikeun resor nagara anu bergaya, pageuh dina silaturahmi Irlandia lami-sakola ku cara santai sareng teu pikaresepeun.

Maynooth

Bulan
K Club Palmer 7
Tambahkeun ka paporit

The Palmer Golf Courses - The K Club

5 Star K Club Hotel & Golf Resort mangrupikeun hotél golf anu pangsaéna di Irlandia kalayan salah sahiji lapangan golf anu pangsaéna di Irlandia, dirancang ku salah saurang pamaén hébat dina sajarah olahraga, Arnold Palmer.

Maynooth

Petualangan & Kegiatan
Kamar Téh Victoria 3
Tambahkeun ka paporit

Kamar Téh Victoria

Dahareun kualitas sareng muih dina setting unik tina wangunan tegalan batu abad ka-18.

Maynooth

kafe