Ikon Bewara

Covid-19 Apdet

Kusabab lampu Covid-19, seueur kajadian sareng kagiatan di Kildare panginten ditunda atanapi dibatalkeun sareng seueur usaha sareng tempat tiasa ditutup samentawis. Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun parios sareng bisnis sareng / atanapi tempat anu relevan pikeun apdet panganyarna.

218926760 2106585709479163 3219913226062272545 N
Tambahkeun ka paporit

33 Kidul Main

Lokasina di jantung Naas Co.. Kildare tur muka 7 dinten minggu porsi hébat dahareun, cocktails, acara jeung musik live.

Naas

Pub & Nightlife
Pondok Ashwell 1
Tambahkeun ka paporit

Pondok Ashwell

Akomodasi mandiri bintang opat di lokasi anu hadé pikeun ngajalajah daérah sakitarna.

Naas

Tuang nyalira
1
Tambahkeun ka paporit

Ballymore Eustace Art Studio

Dikurilingan ku sawah, satwa sareng hayam warga studio nawiskeun kelas seni sareng bengkel pikeun sagala umur.

Naas

Kesenian & Kabudayaan
Bargetrip.ie 10
Tambahkeun ka paporit

Bargetrip.ie

Candak pelayaran santai ngaliwatan padesaan Kildare dina kapal tongkang terusan tradisional sareng mendakan carita ngeunaan saluran cai.

Naas

di tempat kabuka
Brennans Kilteel Inn 1
Tambahkeun ka paporit

Brennans Kilteel Inn

Pub Irlandia lami anu has ngandung puluhan barang antik sareng bric-a-brac sanésna kalayan sési musik langsung tradisional.

Naas

Pub & Nightlife
Butt Mullins 1
Tambahkeun ka paporit

Butt Mullins Rumah Makan

Butt Mullins mangrupikeun bisnis kulawarga anu dikenal pikeun layanan palanggan anu haneut sareng perhatian kana detil langkung ti 30 taun.

Naas

restoran
Cookesofcaragh1 ukuranana
Tambahkeun ka paporit

Masak Caragh

Cookes of Caragh mangrupikeun kulawarga anu mantep ngajalankeun Gastro pub, parantos aub dina industri silaturahmi salami 50 taun ka pengker.

Naas

Pub & Nightlife
Coolcarrigan House & Gardens 3
Tambahkeun ka paporit

Coolcarrigan House & Kebon

Coolcarrigan mangrupikeun oasis anu disumputkeun sareng kebon 15 hektar anu saé pinuh ku tangkal sareng kembang anu langka sareng teu biasa.

Naas

di tempat kabuka
Dee Brophy Dekoratif 10
Tambahkeun ka paporit

Barang Antik Hiasan Dee Brophy

Milarian kado anu sampurna kalayan pilihan lampu hias antik, kaca spion, tékstil, jati sareng barang-barang anu disimpen.

Naas

Balanja
Kajadian Dinamis 4
Tambahkeun ka paporit

Kajadian Dinamis

Acara perusahaan anu meunang penghargaan sareng kagiatan ngawangun tim pikeun kelompok 10 - 1000+ jalma.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Florence & Milly 1
Tambahkeun ka paporit

Florence & Milly

Studio seni keramik sareng bar kopi dimana anu datang tiasa ngalukis barang anu dipilih sareng nambihan keuna pribadi salaku kado atanapi kenang-kenangan.

Naas

Kesenian & Kabudayaan
Carsrsz
Tambahkeun ka paporit

Go Rentals

Naha anjeun nganjang kanggo dinten atanapi istirahat langkung lami, mendakan kota sareng desa Kildare nganggo Go Rentals Car Hire.

Naas

Terusan Agung Wayl 4
Tambahkeun ka paporit

Grand Terusan Jalan

Jalan Terusan Grand nuturkeun towpaths jukut anu pikaresepeun sareng jalan sisi kanal tarmac dugi ka Harbour Harbour.

Naas

di tempat kabuka
Domba Ngerjakeun Irlandia 10
Tambahkeun ka paporit

Domba Gawe Irlandia

Ngalaman hakekat leres nagara Irlandia hirup sareng heran kana sihir domba anu hebat dina aksi.

Naas

Warisan & Sejarah
Johnstown Garden Center 5
Tambahkeun ka paporit

Pusat Taman Johnstown

Pilihan pepelakan panggedéna Irlandia sareng Taman Toko dina lingkungan balanja modéren anu cerah, kafe sareng Kafé Kebon.

Naas

Balanjakafe
K Leisure Naas 5
Tambahkeun ka paporit

K luang Naas

Klub luang sareng tempat hiburan multi-unggul sareng kolam renang 25m, spa, kelas kabugaran sareng lapangan astro sayogi pikeun sadayana.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Kalbarri
Tambahkeun ka paporit

Sakola Cookie Kalbarri

Pangalaman masak unik pikeun sagala umur sareng kamampuan di sakola masak Kilcullen anu dijalankeun ku kulawarga ieu.

Naas

restoran
K Mangkuk 9
Tambahkeun ka paporit

KBowl Naas

Salami sababaraha jam, KBowl mangrupikeun tempat pikeun maén bowling, daérah maén Wacky World-barudak, KZone sareng KDiner.

Naas

Petualangan & Kegiatankafe
Killashee Hotel Utama
Tambahkeun ka paporit

Hotél Killashee

Atur di satengahing hektar kebon bersejarah & pikaresepeun, jalan setapak & parkland, kalayan pandangan megah di padesaan Kildare.

Naas

Bulan
Lemongrass Fusion 8
Tambahkeun ka paporit

Sereh Fusion

Lemongrass Fusion Naas nawiskeun campuran anu saé tina asakan Pan-Asia anu pangsaéna.

Naas

restoran
Konci 13 Brewpub 1
Tambahkeun ka paporit

Ngonci 13 Brewpub

Tempatna di sapanjang Grand Canal di Sallins, Lock13 ngadamel bir buatan tangan sorangan anu cocog sareng tuangeun kualitas anu sumber lokal ti supplier anu teu dipercaya.

Naas

Pub & Nightlife
Perjalanan Jalan Raya 7
Tambahkeun ka paporit

Majelis Irlandia Roadtrips

Tailor-made mewah jalan perjalanan ngaliwatan Irlandia.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Malones B & b 3
Tambahkeun ka paporit

Malones B & B

Kulawarga ngajalankeun Tempat Tidur & Sarapan di tengah Naas, ngamungkinkeun gampang aksés kana sadaya fasilitas di daérah éta.

Naas

Ranjang & Sarapan