Ikon Bewara

Covid-19 Apdet

Kusabab lampu Covid-19, seueur kajadian sareng kagiatan di Kildare panginten ditunda atanapi dibatalkeun sareng seueur usaha sareng tempat tiasa ditutup samentawis. Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun parios sareng bisnis sareng / atanapi tempat anu relevan pikeun apdet panganyarna.

Pondok Ashwell 1
Tambahkeun ka paporit

Pondok Ashwell

Akomodasi mandiri bintang opat di lokasi anu hadé pikeun ngajalajah daérah sakitarna.

Naas

Tuang nyalira
Bargetrip.ie 10
Tambahkeun ka paporit

Bargetrip.ie

Candak pelayaran santai ngaliwatan padesaan Kildare dina kapal tongkang terusan tradisional sareng mendakan carita ngeunaan saluran cai.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Brennans Kilteel Inn 1
Tambahkeun ka paporit

Brennans Kilteel Inn

Pub Irlandia lami anu has ngandung puluhan barang antik sareng bric-a-brac sanésna kalayan sési musik langsung tradisional.

Naas

Pub & Nightlife
Butt Mullins 1
Tambahkeun ka paporit

Butt Mullins Rumah Makan

Butt Mullins mangrupikeun bisnis kulawarga anu dikenal pikeun layanan palanggan anu haneut sareng perhatian kana detil langkung ti 30 taun.

Naas

restoran
Cookesofcaragh1resized
Tambahkeun ka paporit

Masak Caragh

Cookes of Caragh mangrupikeun kulawarga anu mantep ngajalankeun Gastro pub, parantos aub dina industri silaturahmi salami 50 taun ka pengker.

Naas

Pub & Nightlife
Dee Brophy Dekoratif 10
Tambahkeun ka paporit

Barang Antik Hiasan Dee Brophy

Milarian kado anu sampurna kalayan pilihan lampu hias antik, kaca spion, tékstil, jati sareng barang-barang anu disimpen.

Naas

Balanja
Kajadian Dinamis 4
Tambahkeun ka paporit

Kajadian Dinamis

Acara perusahaan anu meunang penghargaan sareng kagiatan ngawangun tim pikeun kelompok 10 - 1000+ jalma.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Florence & Milly 1
Tambahkeun ka paporit

Florence & Milly

Studio seni keramik sareng bar kopi dimana anu datang tiasa ngalukis barang anu dipilih sareng nambihan keuna pribadi salaku kado atanapi kenang-kenangan.

Naas

Kesenian & Kabudayaan
Grand Canal Wayl 4
Tambahkeun ka paporit

Grand Terusan Jalan

Jalan Terusan Grand nuturkeun towpaths jukut anu pikaresepeun sareng jalan sisi kanal tarmac dugi ka Harbour Harbour.

Naas

di tempat kabuka
Domba Ngerjakeun Irlandia 10
Tambahkeun ka paporit

Domba Gawe Irlandia

Ngalaman hakekat leres nagara Irlandia hirup sareng heran kana sihir domba anu hebat dina aksi.

Naas

Warisan & Sejarah
Johnstown Garden Center 5
Tambahkeun ka paporit

Pusat Taman Johnstown

Pilihan pepelakan panggedéna Irlandia sareng Taman Toko dina lingkungan balanja modéren anu cerah, kafe sareng Kafé Kebon.

Naas

Balanjakafe
K Leisure Naas 5
Tambahkeun ka paporit

K Leisure Naas

Klub luang sareng tempat hiburan multi-unggul sareng kolam renang 25m, spa, kelas kabugaran sareng lapangan astro sayogi pikeun sadayana.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Kalbarri
Tambahkeun ka paporit

Sakola Cookie Kalbarri

Kalbarri mangrupikeun sakola kuliner anu dikokolakeun ku kulawarga sareng bisnis katering anu dioperasikeun ti Kilcullen di Co Kildare. Kalayan nekenkeun kana masak kulawarga anu saé tina bahan anu paling seger, Siobhan Murphy sareng anjeunna […]

Naas

restoran
K Mangkuk 9
Tambahkeun ka paporit

KBowl Naas

Salami sababaraha jam, KBowl mangrupikeun tempat pikeun maén bowling, daérah maén Wacky World-barudak, KZone sareng KDiner.

Naas

Petualangan & Kegiatankafe
Killashee Hotel Utama
Tambahkeun ka paporit

Killashee Hotel

Atur di satengahing hektar kebon bersejarah & pikaresepeun, jalan setapak & parkland, kalayan pandangan megah di padesaan Kildare.

Naas

Bulan
Lemongrass Fusion 8
Tambahkeun ka paporit

Sereh Fusion

Lemongrass Fusion Naas nawiskeun campuran anu saé tina asakan Pan-Asia anu pangsaéna.

Naas

restoran
Konci 13 Brewpub 1
Tambahkeun ka paporit

Ngonci 13 Brewpub

Lokasina sapanjang Grand Canal di Sallins, Lock13 nyaéta Kildare's 1st Ever Brewpub.

Naas

Pub & Nightlife
Majestic Road Trips 7
Tambahkeun ka paporit

Majelis Irlandia Roadtrips

Tailor-made mewah jalan perjalanan ngaliwatan Irlandia.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Malones B & b 3
Tambahkeun ka paporit

Malones B & B

Kulawarga ngajalankeun Tempat Tidur & Sarapan di tengah Naas, ngamungkinkeun gampang aksés kana sadaya fasilitas di daérah éta.

Naas

Ranjang & Sarapan
Mondello Park 5
Tambahkeun ka paporit

Mondello Park

Tempat motorport internasional Irlandia ngan ukur ngalaksanakeun kursus latihan nyetir spesialis, kagiatan perusahaan sareng acara sapanjang taun.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Solusi Média Sosial2
Tambahkeun ka paporit

Mongey Komunikasi

Mongey Komunikasi mangrupikeun bisnis milik kulawarga anu berbasis di Kildare anu parantos berkembang sareng berkembang janten operasi téknologi komunikasi canggih.

Naas

Balanja
Rsz Grand Canal Naas
Tambahkeun ka paporit

Jalur Bersejarah Naas

Ngagaduhan rambatan di sakuriling Jalan Sejarah Naas sareng muka konci harta karun anu disumputkeun anu anjeun panginten henteu terang di kota Naas Co. Kildare

Naas

Warisan & Sejarah
Naas Pacuan Kuda 1
Tambahkeun ka paporit

Pacuan Pacu Naas

Teu aya anu ngéléhkeun pikagumbiraeun dinten dina balapan di Naas. Dahareun anu hébat, hiburan sareng balap!

Naas

Petualangan & Kegiatan