Ikon Bewara

Covid-19 Apdet

Kusabab lampu Covid-19, seueur kajadian sareng kagiatan di Kildare panginten ditunda atanapi dibatalkeun sareng seueur usaha sareng tempat tiasa ditutup samentawis. Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun parios sareng bisnis sareng / atanapi tempat anu relevan pikeun apdet panganyarna.

Berney Bros Saddles 1
Tambahkeun ka paporit

Berney Bros Saddles

Berney Bros didamel dina karajinan, kualitas sareng inovasi kalayan sagala anu anjeun peryogikeun pikeun kuda sareng pengendara.

Newbridge

Balanja
Dataran Curragh 3
Tambahkeun ka paporit

Dataran Curragh

Bisa jadi saluran pangkolotna sareng paling lega di padang rumput hejo semi-alam di Éropa sareng situs pilem 'Braveheart', éta mangrupikeun tempat leumpang anu populér pikeun warga satempat sareng pengunjung anu sami.

Newbridge

di tempat kabuka
Edward Harrigan & Putra 2
Tambahkeun ka paporit

Edward Harrigan & Putra

Ngalamar produk lokal anu pangsaéna pikeun nyiptakeun masakan Irlandia modéren kalayan sababaraha masakan internasional.

Newbridge

Pub & Nightlife
Fallon's Kilcullen 3
Tambahkeun ka paporit

Fallon urang Kilcullen

Michelin nyarankeun pangalaman kadaharan anu nawiskeun tuangeun enak dina suasana santai sareng ngundang.

Newbridge

restoran
Curragh
Tambahkeun ka paporit

Kuda Balap Irlandia

Horse Racing Irlandia (HRI) mangrupikeun wewenang nasional pikeun balap tuntas di Irlandia, kalayan tanggung jawab pikeun pamaréntahan, pamekaran sareng promosi industri.

Newbridge

Warisan & Sejarah
Jrbs Henteu Batur Henteu aya Téks
Tambahkeun ka paporit

Hakim Roy Kacang

Kadaharan Amérika & Tex-Mex anu megah, nilai hébat sareng jasa ramah sasarengan koktail & bir karajinan anu dipirig ku musik anu meriah.

Newbridge

restoran
Juni Fest 11
Tambahkeun ka paporit

June Fest

June Fest Festival nyandak ka Newbridge anu pangsaéna dina Seni, Teater, Musik sareng Hiburan Kulawarga.

Newbridge

Kesenian & Kabudayaan
Katering Sendiri Pondok Lavender 7
Tambahkeun ka paporit

Katering Pondok Lavender

Pondok Lavender mangrupikeun tempat persembunyian anu saé anu ayana di sapanjang sisi walungan Liffey. Haneut, ngabagéakeun sareng praktis.

Newbridge

Tuang nyalira
Lily O'brien's 5
Tambahkeun ka paporit

Lily O'Briens

Lily O'Brien's sacara gairah nyiptakeun coklat anu raoseun di Co Kildare ti saprak 1992.

Newbridge

produser
Mcdonnells Bar 3
Tambahkeun ka paporit

Bar McDonnell

Bar anu hirup di tengah Newbridge kalayan sési musik langsung sareng sadaya acara olahraga utama dina layar ageung.

Newbridge

Pub & Nightlife
Newbridge Silverware 9
Tambahkeun ka paporit

Newbridge Silverware

Newbridge Silverware Visitor Center mangrupikeun surga anu balanja kontémporér anu nampilkeun Museum Gaya Ikon anu kasohor sareng Tour Pabrik anu unik.

Newbridge

Warisan & Sejarahkafe
Newbridge Kota rapih
Tambahkeun ka paporit

Newbridge Kota rapih

Newbridge Tidy Towns mangrupikeun kelompok komunitas anu damel pisan pikeun ngajantenkeun kota janten tempat anu langkung pikaresepeun kanggo cicing, damel sareng damel bisnis.

Newbridge

di tempat kabuka
Nolans Of Kilcullen 2
Tambahkeun ka paporit

Nolan Jagal

Nolans Butchers didirikeun taun 1886 sareng didirikan di jalan utama désa alit di Co.Kildare katelah Kilcullen ku saderek Nolan.

Newbridge

Balanja
Pollardstown Fen 4
Tambahkeun ka paporit

Foll Pollardstown

Pollardstown Fen nawiskeun jalan unik dina taneuh anu unik! Turutan boardwalk ngaliwatan fen pikeun ngalaman 220-héktar lahan gambut basa ieu caket.

Newbridge

di tempat kabuka
Pusat Seni Riverbank 4
Tambahkeun ka paporit

Puseur Seni Riverbank

Pusat seni multi disiplin nunjukkeun téater, musik, opera, komedi sareng seni visual.

Newbridge

Kesenian & Kabudayaan
Pacuan Kuda Curragh 1
Tambahkeun ka paporit

Pacuan Kuda Curragh

Tempat balap kuda internasional internasional utama Irlandia sareng salah sahiji tempat olahraga paling ikonik di dunya.

Newbridge

Petualangan & Kegiatan
Pangalaman Hurling 4
Tambahkeun ka paporit

Pangalaman Hurling

Pangalaman budaya unik anu ngagungkeun olahraga ngalungkeun ku seueur senang-senang sareng sababaraha kasempetan poto sareng pidéo anu hebat.

Newbridge

Petualangan & Kegiatan
The Keadeen Hotel 1
Tambahkeun ka paporit

The Keadeen Hotel

Kulawarga mandiri kagungan hotél 4-bintang kasohor jasa haneut, marahmay, sareng propésional dina lingkungan anu nyaman, somah, sareng santai.

Newbridge

Bulan
Pusat Perbelanjaan Whitewater 1
Tambahkeun ka paporit

Pusat Perbelanjaan Whitewater

Whitewater mangrupikeun pusat balanja régional panggedéna di Irlandia sareng tempat langkung ti 70 toko anu saé.

Newbridge

Balanja