Pitunjuk & Gagasan Wisata

20 Hal Pangsaé Anu Kedah Dilaksanakeun di Kildare

Wétan Kuno rame sareng sudut sareng gunung pikeun ngajajah, ti jalan leuweung anu mempesona, dugi ka hotél istana anu éndah, urang bahkan ngagaduhan sababaraha lapangan golf pangsaéna di nagara éta pikeun ngalaksanakeun ayunan anjeun.

Kildare gaduh seueur tawaran, janten naha henteu nambihan sababaraha saran kami kana daptar Ember tinggal anjeun!

1

Stud Nasional & Kebon Irlandia

Tully, Kildare
Stud Nasional Irlandia 2
Stud Nasional Irlandia 2

Kawéntar salaku Thoroughbred County, Kildare mangrupikeun tempat anu pikaresepeun Stud Nasional Irlandia. Fasilitas pembibitan kuda di Tully mangrupikeun sababaraha kuda anu paling megah di dunya sareng ogé ngagaduhan Taman Jepang anu éndah pikeun dijajah.

2

Mondello Park

Donore, Naas
Mondello Park Ferrari
Mondello Park Ferrari

Milari sensasi anjeun salajengna di Kildare? Mondello Park urang ngagaduhan anjeun diurutkeun!

Program balap mobil sareng motor anu pikaresepeun diayakeun di Mondello unggal taun. Salaku tambahan aya Racing Driving School dimana masarakat tiasa kéngingkeun instruksi sareng SPP. Hubungi sirkuit pikeun detilna.

3

Dahareun Ladang Kildare

Rathmuck, Co Kildare
Kildarefarmfoods
Kildarefarmfoods

Ngalaman anu paling saé pikeun kahirupan désa Irlandia gratis, ngan sababaraha menit di luar kota Kildare!

Dahareun Ladang Kildare nawarkeun pangunjung pikeun pangalaman tegalan terbuka anu ramah kulawarga, dimana anjeun bakal ningali rupa-rupa sato tegalan dina setting anu alami sareng santai tanpa ngecas artos sapeser.

Datang bakal ngaraosan suasana padesaan anu sepi, sareng tiasa nganjang pisan tina kunjunganna ku nyoco sato tegalan urang atanapi ngaraosan ngeunah di Farm Café.

4

Tongkang Tongkang

Sallins
Bargetrip.ie
Bargetrip.ie

Jaga skipping alit anjeun ngahibur istirahat midterm ieu sareng pelayaran turun kanal Kildare kalayan Tongkang Tongkang! Dimimitian di Sallins, kapal tongkang tradisional kanal kapal tongkang balayar ngalangkungan padesaan Kildare.

Barudak tiasa ngajaga panonna pikeun kéwan liar di sapanjang tepas sapertos manuk kumbang, capung, bebek, angsa sareng seueur deui. Anu leutik bakal mikaresep sapoé kaluar dina hawa seger, bari diajar ngeunaan sajarah kanal, kapal tongkang sareng sasak. Tinggalkeun dunya ka tukang sareng mimitian dina petualangan di perairan!

5

Taman Warisan Lullymore

Lullymore
Taman Warisan Lullymore 2
Taman Warisan Lullymore 2

Taman Warisan & Penemuan Lullymore mangrupikeun daya tarik sadinten anu aya di hiji pulau mineral di Bog of Allen di Rathangan County Kildare-setting anu sampurna pikeun ngajajah warisan Irlandia sareng lingkungan alam.

Lullymore Heritage & Discovery Park ogé mangrupikeun tempat pikeun senang-senang kulawarga kalayan tempat ulin petualangan anu ageung ngalalana golf gélo di tengah buruan leuweung funky sareng kebon piaraan sareng kuda Falabella anu kawéntar-kombinasi anu hébat ieu sareng senang diajar ngajantenkeun Lullymore janten "kedah -tingali ”nalika ngadatangan Kildare.

6

Taman Leuweung Donadea

Donadea

Mil sareng mil jalan-jalan sareng satwa - sampurna pikeun niup laba-laba usum sagala umur! Tempatna di Kildare belah kalér-kulon, Taman Leuweung Donadea aya 243 hektar leuweung campuran sareng kabagjaan murni.

Kapal terbang-lumpat ngalangkungan jujukutan, meander di kebon dipager sareng tiis di bumi és sateuacan nyéépkeun bebek di danau 2.3 ​​héktar. Hirup bébas setrés dina anu pangsaéna. Langkung seueur inpormasi ngeunaan situs Warisan Nasional anu ditunjuk tiasa dipendakan Ieuh.

7

Peternakan Piaraan Clonfert

Clonfert, Maynooth
Peternakan Clonfert Pet 2
Peternakan Clonfert Pet 2

Sasatoan sok kasohor ku murangkalih! Kitu ogé babaturan berbulu, Clonfert ogé ngagaduhan dua daérah luar ruangan duanana kalayan istana bouncy, daérah maén jero rohangan, go-karts, lapangan maén bal, seueur kawasan piknik sareng seueur deui pikeun ngajagaan kulawarga anjeun.

Bawa budak leutik ka kebon terbuka dimana aranjeunna tiasa minuhan sato sareng nongkrong sareng selebriti penduduk, Rizzo, Sandy sareng Hector, alpaka terkenal!

8

Désa Kildare

Kildare
Desa Kildare 11
Desa Kildare 11

Kildare leres gaduh sadayana - kuda kelas dunya, istana Irlandia kuno, sareng tangtosna, terapi ritel!

Désa Kildare perenahna kirang ti sajam ti Dublin kalayan langkung ti 100 butik modél kelas dunya sareng merk homeware. Kildare Village nawiskeun hemat dugi ka 60% kana harga ritel anu disarankeun tujuh dinten saminggu sareng sapanjang taun! Janten naon anu anjeun ngantosan? Meunang balanja!

9

Leixlip Castle

Leixlip
Leixlip Castle Thisismariamckee
Leixlip Castle Thisismariamckee

Éta moal janten petualangan di sakitar Kildare tanpa perjalanan ka istana Irlandia kuno!

Kuat dina sajarah, Kastil Leixlip diwangun taun 1172 sareng ngandung seueur barang-barang jati antik, permadani, lukisan sareng gambar sareng sababaraha barang anu henteu biasa sapertos imah bonéka abad ka-18, sareng seueur deui.

Kastil ogé mangrupikeun bumi bumi gothic, korsi candi, gazebo sareng pondok gerbang.

10

Killinthomas Kai

Rathangan
Killinthomas Woods Staceypender93
Killinthomas Woods Staceypender93

Ngan jarak anu pondok di luar Désa Rathangan tempatna salah sahiji rahasia Irlandia anu paling dijaga pikeun alam! Killinthomas Wood di County Kildare sapertos anu lempeng tina dongéng sareng urang didieu di Kana Kildare yakin ieu mangrupikeun salah sahiji leuweung leuweung anu paling ngajentul di sadayana Irlandia!

Daérah fasilitas 200 héktar mangrupikeun leuweung konifer anu campuran sareng flora sareng fauna anu seueur pisan. Aya sakitar 10 km jalan-jalan plang dina kai kanggo sadayana anu resep hiking, sareng ieu masihan aksés kana rupa-rupa ékosistem.

11

Kildare Maze

Sejahtera, Naas

Maze Kildare nyaéta hal anu kedah dialaman ku sadayana! Maze pager hirup panglegana Leinster nyayogikeun dinten anu nangtang sareng pikagumbiraeun kalayan senang baheula anu hadé pikeun kulawarga ku harga anu terjangkau. Kaluar dina hawa seger, ieu mangrupikeun tempat anu saé pikeun kulawarga pikeun mikaresep sadidinten babarengan!

Maze pager hirup didirikan dina akhir taun 1990an sareng dibuka pikeun umum di 2000. Saprak harita éta parantos ngalaksanakeun program pangwangunan utama, nambihan atraksi anyar anu hadé pikeun masihan anjeun waktos anu langkung pikaresepeun sareng pikaresepeun.

12

Wallaby Woods

Donadea, Naas
Wallaby Woods
Wallaby Woods

Tempat ieu kanggo penjelajah alit sareng petualang ageung, sapoé unggal jalma bakal resep!

Milarian wallabies, manuk hantu sareng emus di antara jalur alam sareng jalan leuweung atanapi nikmati sasatoan di daérah petting interaktif - sadayana sateuacan nganggo jajan anjeun sareng tuangeun di warung kopi.

13

Newbridge Silverware

Athgarvan Road, Newbridge
Newbridge Silverware 9
Newbridge Silverware 9

Pikeun leuwih 80 taun Newbridge Silverware parantos ngarancang sareng nyiptakeun barang pecah belah kualitas di fasilitas pabrik na di Newbridge, Co. Kildare Dinten, pengrajin masing-masing kalayan pangalaman hirupna teras-terasan ngadamel peralatan makan anu hadé kalayan kaparigelan anu sami sareng ngurus asih salian ti perhiasan sareng hadiah.

Museum Gaya Ikon gratis-to-enter na ngagaduhan koleksi busana sareng artefak anu pernah aya dina sababaraha ikon gaya pangageungna dina jaman modéren sapertos Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Putri Rahmat, Putri Diana, Beatles sareng seueur deui. Candak perjalanan ka Pusat Pangunjung pikeun nganjang ka musium, candak tuang siang sareng kotektak sababaraha tawaran eksklusif di toko!

14

Petualangan Redhills

Redhills
Petualangan Redhills
Petualangan Redhills

Kabur Biasa kalayan kaluar dinten di Redhills Adventure Kildare. Redhills Adventure disetél dina tempat padamelan anu lami ngan ukur sababaraha kilométer ti Kampung Kildare, pas tina M7 sareng handapeun 35 menit ti bundaran Sapi Merah. Nawiskeun pangunjung dinten anu dikemas ku aksi kalayan saémbara anu bénten-bénten sareng kagiatan norma, pikaresepeun sareng aman. Kagiatanana mangrupikeun petualangan lemes dumasar darat anu cocog pikeun sadaya tingkat kabugaran sareng minat.

Aranjeunna kabuka sapanjang taun, Senén dugi ka Minggu pikeun pamesanan kelompok pikeun dalapan atanapi langkung sareng individu tiasa ngiringan dina sési gim tag terbuka kami unggal akhir minggu janten anjeun teu kedah kelompok.

15

Castletown House Parklands

Celbridge
Castletwown House Parklands
Castletwown House Parklands

Ngarasakeun parklands di éndah di Castletown. Teu aya biaya pangakuan pikeun milampah sareng ngajajah parklands. Anjing wilujeng sumping, tapi kedah dijaga dina kalungguhan sareng teu kénging di tasik, sabab aya nyarang satwa.

16

Sapoe di Balapan

Naas & Newbridge
Naas Pacuan Kuda 5
Naas Pacuan Kuda 5

Kunjungan ka Thoroughbred County moal lengkep upami teu ngalaman dinten balapan di salah sahiji pacuan kuda anu terkenal di dunya urang. Balap kuda di Kildare parantos aya mangabad-abad, sareng tempat-tempat ieu melambangkan bagian ageung tina DNA county. Dinten anu pikagumbiraeun tina balapan kasohor ku tradisi, masihan pengunjung rasa budaya anu unik anu mangrupikeun pangalaman anu anjeun henteu tiasa kénging dimana-mana. Kabupatén ieu mangrupikeun tilu tempat balap utama, Naas, Punchestown sareng The Curragh, anu masing-masing nawiskeun musim sareng rapat lengkep. May nyandak Punchestown Festival taunan, sapertos acara profil tinggi anu aya dina daptar ember sadayana.

17

Golf Kelas Dunya

Maynooth
K Club Palmer 7
K Club Palmer 7

Padesaan anu éndah di Co Kildare mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun lapangan golf kualitas luhur, janten henteu heran yén aya seueur anu milih salah sahiji.

Pikeun saha waé anu resep golf, kunjungan ka Kildare moal lengkep upami teu aya babak (atanapi dua!) Dina salah sahiji kursus kajawaraan kami anu dirancang ku sababaraha pamaén golf, kalebet Arnold Palmer, Colin Montgomerie sareng Mark O'Meara.

Henteu diragukeun mangrupikeun salah sahiji resor golf paling luhur di Éropa, K Club Hotel & Golf Resort bintang lima mangrupikeun dua lapangan golf anu megah anu nampi pamaén golf anu hadé salami seueur kajawaraan kalebet Piala Ryder di 2006.

Bumi sanés hiji tapi dua lapangan golf kajawaraan, Carton House Golf mangrupikeun salah sahiji tempat golf anu paling terkenal sareng bergengsi. Tempatna dina 1,100 hektar taman pribadi, kursus-kursus diuntungkeun tina pemandangan anu indah, leuweung kai alam sareng latar tukang Palladian Manor House anu bersejarah.

Kalayan pilihan hubungan parkland atanapi daratan, aya anu cocog sareng sadaya gaya golf di Kildare. Pesen tee-time sareng rasakeun pikeun nyalira.

18

Jalan Raya Royal Canal

Jalan Raya Royal Canal
Jalan Raya Royal Canal

Royal Canal Greenway anu mempesona nyaéta 130km tingkat towpath, cocog pikeun anu leumpang, balapan sareng pengendara umur sareng umur. Dimimitian di kosmopolitan Maynooth, éta nuturkeun kanal yuswa 200 taun ngaliwatan Enfield anu menawan sareng Mullingar anu meriah dugi ka Cloondara menawan di Longford, kalayan kafe, tempat piknik sareng tempat wisata di sapanjang jalan. Bentang désa sareng industri ngagabung, sareng lapangan ngagugulung, kampung sisi cai anu saé, kuncén damel sareng landmark bersejarah. Siklus atanapi jalan-jalan di antara salah sahiji kota utama sareng balik ku karéta ka tempat anjeun ngamimitian. Turutan dimana sakali kapal tongkang ditarik kuda ngumbara sareng awas pikeun keajaiban satwa anu disumputkeun di sapanjang jalan.

18

Legenda Pangalaman Kildare VR

Kildare
Legenda Kildare 6
Legenda Kildare 6

Pangalaman 3D anu jero "Legenda Kildare" ngangkut pangunjung deui dina waktosna pikeun mendakan warisan sareng mitologi Kildare kuno ngalangkungan carita St. Brigid sareng Fionn Mac Cumhaill.

Kalayan pituduh abad pertengahan anjeun nyalira aya, anjeun tiasa diajar sajarah situs abad pertengahan Kildare kalebet Katedral St. Brigid sareng Menara Babak sareng Kuil Api kuno ngalangkungan kanyataan virtual.

Wisata ieu nyandak seni cariosan Irlandia ka diménsi anu anyar, néwak romantika, kapahlawanan sareng tragedi jaman baheula Kildare anu kamandang dina ruruntuhan biara sareng katedral urang. Wisata mangrupikeun perkenalan anu sampurna pikeun Kildare, ngawangun hawa napsu anjeun nalika anjeun nganjang ka situs kuno urang sacara langsung.

20

Museum Shackleton

Athy

Lokasina di urut Pasar Abad ka-18, Museum Shackleton nuturkeun garapan penjelajah Antartika anu kawéntar Sir Ernest Shackleton. Sorotan na kalebet sledge asli sareng abah tina ékspédisi Antartika na sareng 15 kaki. modél kapal Shackleton ?? Endurance.