The, éndah, lumbung, di, celbridge, co., Kildare
Pitunjuk & Gagasan Wisata

5 Permata Nyumput di Kildare anjeun moal Milarian dina Buku Pitunjuk

'Jalur Anu Henteu Éksplorasi ngakibatkeun Harta Anu Teu Kapendak'…

Aya pikagumbiraeun anu tangtu pikeun mendakan pangalaman anu karaos langkung otentik atanapi teu kapendak ku palancong. Naha éta permata disumputkeun sapertos leuweung, reruntuhan bersejarah sareng bumi kuno anu nyumput dina jalur anu keok, sababaraha momen perjalanan anu paling berkesan sareng unik tiasa dipendakan nalika anjeun jauh tina buku panduan. Di dieu, Kana Kildare ngungkabkeun 5 Permata Tersembunyi na top di County.

1

Killinthomas Woods

Rathangan, Kildare
Killinthomas Woods - damienkellyphotography
Killinthomas Woods - damienkellyphotography

Kalayan 10km jalan-jalan plang, ieu mangrupikeun salah sahiji ti saeutik anu acan kapendak daérah kaéndahan alam anu luar biasa di Co Kildare. Killinthomas Kai ngagaduhan leuweung konifer anu campuran sareng flora sareng fauna anu seueur pisan, sareng mangrupikeun tempat anu hadé pikeun didatangan. Anjeun tiasa jalan-jalan atanapi jalan anu langkung panjang, jalanna bakal teras-terasan deui ka tempat parkir.

2

Garéja Ballynafagh

Sejahtera, Clane
Garéja Ballynafagh Waldemar Grzanka
Garéja Ballynafagh Waldemar Grzanka

Ngan kalereun Désa Sejahtera di Ballynafagh Townland aya reruntuhan dua garéja. Anu langkung ageung nyaéta tilas garéja RC Ballynafagh anu diwangun taun 1830 sareng dijaga dugi ka abad ka-20 tapi teras dirobih sareng akhirna de-hateup di 1985. Runtuhan anu langkung alit mangrupikeun sisa-sisa garéja asli abad pertengahan anu dumuk di gundukan di juru Kidul-Wétaneun garéja anu langkung ageung. Duanana aya dina kandang berdinding segi opat anu tempatna heran sapertos pulau di kebon gandum.

3

Lumbung Éndah

Leixlip
Endah Lumbung Ourlittlehiker
Endah Lumbung Ourlittlehiker

Lumbung Éndah mangrupikeun wangunan anu khas sareng ngawangun corkscrew di luar kampung Lexlip. Ti saprak 1743 deui, kalayan tangga luar ngagulung di sakitar permukaanna, gedong dipercaya asalna mah toko sisikian sareng pikaresepeun pikeun ditingali!

4

Moore Abbey Woods

Monasterevin
Woods
Woods

Moore Abbey Woods di Monasterevin mangrupikeun hiji leuweung pacampur sareng pilihan jalur leumpang dina situs biara abad ka-5 diadegkeun ku St Evin anu tiasa ditingali tina katingal di jero leuweung. Monasterevein nampilkeun séri permata anu disumputkeun anu luar biasa sabab ayana di sapanjang Barrow Blueway sareng ogé ngagaduhan sulingan anu berkesan dina produksi sareng ngarep-arep dibuka taun payun.

5

Kastil Donadea

Donadea Demesne
Kastil Donadea
Kastil Donadea

Milarian sésa-sésa Kastil Donadea sareng kebon dipager anu parantos diaku deui ku alam. Tingali garéja sareng menara anu diwangun ku kulawarga Aylmer sareng bumi anu dicicingan dugi ka akhir kulawarga maot dina 1935. Aylmer Loop anu panjangna 5km nyandak anjeun ngalangkungan aliran sareng ngalangkungan leuweung lega. Tingali kahirupan laut di sakuriling anjeun dina jalan ngurilingan danau sareng ningali bajing sareng manuk dina tangkal dina jalan alam. Saatos leumpang anjeun, bersantai nganggo inuman panas sareng camilan ngeunah di kafe di taman leuweung.