Tanya Lokal: Dimana Kildare's Best Coffee Shop - IntoKildare
Pitunjuk & Gagasan Wisata

Tanya Lokal: Dimana Kildare's Best Coffee Shop

Naha anjeun peryogi gelas kafein pikeun ngajaga anjeun teras-terasan dina sadul? Atanapi mungkin anjeun kedah nempatkeun suku sareng cair saatos balanja sadidinten di Kildare…

Naon alesanana, kengingkeun cikopi hébat anjeun di salah sahiji toko kopi pangsaéna di propinsi, disusun ku pamiarsa IntoKildare.ie.

1

Gra The Kopi Bar

Naas

Grá The Coffee Bar mangrupakeun Haven kopi menawan nestled di jantung Naas, Kildare. Kafé anu pikaresepeun ieu nawiskeun suasana anu haneut sareng ngabagéakeun, ngajantenkeun tempat anu sampurna pikeun istirahat kopi santai atanapi nongkrong sareng réréncangan. Sajaba ti éta, Grá boga rupa-rupa pastries anyar dipanggang jeung saréat pikeun ngalengkepan rentang maranéhanana tea jeung kopi, sahingga hiji go-to tujuan di Naas.

2

Firecastle

Kota Kildare

Firecastle di Kildare nawiskeun pilihan kopi enak ti isuk dugi ka soré. Kue, scone sareng muih mangrupikeun pilihan alit tina menu anu saé, kalayan barang brunch anu saé ogé sayogi.

3

Lumbung Héjo

Burtown House & Gardens, Athy

Lumbung Héjo mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun ngudag kopi. Nalika anjeun aya, naha henteu ngumbara di kebon anu luar biasa tina Burtown House atanapi panginten ningali menu brunch anu teu kairangan.

4

Angsa dina Héjo

Naas

Swans on Green boga atmosfir pasar sibuk nice, kalawan Pilihan unggulan buah jeung veg, sarta kadaharan dahar beurang di counter Deli. Éta mangrupikeun paporit lokal pikeun brunch sareng roti seger!

5

Roti jeung Bir

Moone

Roti sareng Bir gaduh trailer brunch anu saé anu saé pikeun saha waé anu nuju jalan-jalan, rawat diri sareng cobian salah sahiji es kopi anu endah pisan ☕️🥯

6

Sakola Cookie Kalbarri

Kilcullen

Ngalaman kopi anu éndah sareng saréat anu luar biasa, sakola Kalbarry Cookery bakal ngabantosan anjeun diajar sareng nikmati bahan-bahan anu paling seger!

7

Silken Thomas

Kildare

The Silken Thomas mangrupikeun réstoran di jantung kota Kildare anu ngagaduhan pilihan tèh sareng kopi anu saé dipilih. Kalayan pilihan pilihan sarapan anu amis sareng gurih, anjeun bakal manja pikeun pilihan!

8

Kafe Pasar Shoda

Maynooth

Shoda Café mangrupikeun kafe gaya hirup Kildare anu énggal, dumasar kana konsep anu seger sareng séhat. Dua lulusan saméméhna tina Shannon College of Hotel Management parantos ngariung nganggo pangalaman anu diraih tina damel di seluruh dunya ngalangkungan silaturahmi pikeun ngadegkeun Shoda Market Café.