Pitunjuk & Gagasan Wisata

Tanya Lokal: Dimana Kildare's Best Coffee Shop

Naha anjeun peryogi gelas kafein pikeun ngajaga anjeun teras-terasan dina sadul? Atanapi mungkin anjeun kedah nempatkeun suku sareng cair saatos balanja sadidinten di Kildare…

Naon alesanana, kengingkeun cikopi hébat anjeun di salah sahiji toko kopi pangsaéna di propinsi, disusun ku pamiarsa IntoKildare.ie.

1

Lumbung Héjo

Burtown House & Gardens, Athy

Lumbung Héjo mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun ngudag kopi. Nalika anjeun aya, naha henteu ngumbara di kebon anu luar biasa tina Burtown House atanapi panginten ningali menu brunch anu teu kairangan.

2

Firecastle

Kota Kildare

Firecastle di Kildare nawiskeun pilihan kopi enak ti isuk dugi ka soré. Kue, scone sareng muih mangrupikeun pilihan alit tina menu anu saé, kalayan barang brunch anu saé ogé sayogi.

3

Angsa dina Héjo

Naas

Swans on the Green ngagaduhan suasana pasar sibuk anu saé, kalayan pilihan buah sareng sayuran anu saé, sareng tuang siang di konter deli. Bener mangrupakeun favorit lokal pikeun brunch.

4

Sakola Cookie Kalbarri

Kilcullen


Kalbarri Cookery School mangrupikeun tanggal kopi akhir minggu anu sampurna anu aya di Kilcullen. Toko roti aranjeunna dibuka unggal dinten Sabtu ti 9 am-2 sonten anu masihan anjeun alesan anu hadé pikeun nyobaan sagala rasa manis anu luar biasa!

5

Silken Thomas

Kildare

The Silken Thomas mangrupikeun réstoran di jantung kota Kildare anu ngagaduhan pilihan tèh sareng kopi anu saé dipilih. Kalayan pilihan pilihan sarapan anu amis sareng gurih, anjeun bakal manja pikeun pilihan!

6

Kafe Pasar Shoda

Maynooth

Shoda Café mangrupikeun kafe gaya hirup Kildare anu énggal, dumasar kana konsep anu seger sareng séhat. Dua lulusan saméméhna tina Shannon College of Hotel Management parantos ngariung nganggo pangalaman anu diraih tina damel di seluruh dunya ngalangkungan silaturahmi pikeun ngadegkeun Shoda Market Café.