Kegiatan Luar Ruangan Terbaik di Kildare - IntoKildare
Janten Turis di Propinsi Anjeun sorangan
Pitunjuk & Gagasan Wisata

Kegiatan Luar Ruangan Terbaik di Kildare

Kami Perawatan di Kildare pikeun Kesejahteraan

Kildare ngeusi kaéndahan anu endah pisan sareng dina unggal 5kms aya jalan satapak leuweung atanapi jalan-jalan alam anu tiasa dipendakan. Kaluar sareng olahraga dina cuaca usum gugur anu seger sareng garing ieu saé pikeun jantung sareng pikiran sapertos olahraga, ogé ngajaga anjeun pas, ngaluarkeun endorfin anu bakal ngabantosan jalma tetep positip. Naha henteu balik pikeun waktu dahar beurang leumpang atawa mawa kids dina petualangan lokal di sawah héjo sarta landscapes alam wooded dotted sabudeureun Kildare. Pek piknik, bungkus haneut sareng mendakan harta karun alam Kildare pikeun anjeun.

 

1

Killinthomas Kai

Rathangan

Ngan jarak anu pondok di luar Désa Rathangan tempatna salah sahiji rahasia Irlandia anu paling dijaga pikeun alam! Killinthomas Kai di County Kildare sapertos anu lempeng tina dongéng sareng salah sahiji leuweung anu paling ngajentul di sadaya Irlandia! Daérah fasilitas 200 héktar mangrupikeun leuweung konifer anu campuran sareng flora sareng fauna anu seueur pisan. Aya sakitar 10 km jalan-jalan plang dina kai kanggo sadayana anu resep hiking, sareng ieu masihan aksés kana rupa-rupa ékosistem.

2

Taman Leuweung Donadea

 

Nempo pos ieu dina Instagram

 

Pos anu dibagi ku tazt.photos (@ tazt.photos)

Lokasina langkung ti 30-menit di luar Kota Kildare tempatna Taman Leuweung Donadea. Kalayan tilu jalur leumpang anu misah, sadayana mimitian ti 1km dugi ka 6km, aya anu cocog sareng sadaya umur di dieu. Kanggo jalan-jalan siang sonten, turutan Lake Walk, anu gelung di sakuriling danau dieusi cai sareng peryogi langkung ti satengah jam. Jalur Wisata Alam caket handapeun 2km, anu jalanna ngalangkungan arsitéktur dramatis perkebunan. Pikeun anu langkung seueur anu langkung ambisius, Aylmer Walk mangrupikeun jalan satapak Slí na Slainte 6km anu ngambah walkers di sakuriling taman.

3

Jalan Barrow

Robertstown

 

Nempo pos ieu dina Instagram

 

Tulisan anu dibagi ku Ewen Cameron (@ ewen1966)

Ngarasakeun jalan-jalan sabtu minggu di sapanjang sisi salah sahiji walungan paling bersejarah di Irlandia, Walungan Barrow. Kalayan hal anu dipikaresep di unggal péngkolan towpath umur 200 taun ieu, walungan ieu mangrupikeun pendamping anu sampurna pikeun saha waé anu leumpang atanapi bersepeda sapanjang Barrow Jalan. Ngalaman flora sareng fauna dihijikeun sapanjang sisi-sisina, kuncen anu saé sareng pondok-tukang nyimpen kolot anu endah.

4

Jalan Terusan Karajaan

Jalur anu sami sareng Jalan Barrow, jalan linier anu endah ieu, Jalan Raya Royal Canal saé pikeun anu hoyong ngiringan nyandak kopi sareng teras-terasan leumpang. Leumpang sajauh anu anjeun pikahoyong, anjeun teras tiasa gampang naek kana angkot pikeun nyandak anjeun balik deui ka titik awal anjeun. Aya sababaraha conto anu penting tina arkeologi industri abad ka-dalapan belas anu kagum sapanjang jalan, kalebet Ryewater Aquaduct anu nyandak kanalna luhur di walungan Rye, sareng anu nyandak genep taun ngawangun.

5

Jalur Monastik Kildare

Tempatna di Irlandia Wétan Kuno nyaéta County Jalur Monastik Kildare, jantung asalna Kristen di Irlandia. Jalan satapak anu saé ieu ngagabungkeun anu pangsaéna di alam Irlandia ogé sejarah kuno anu unik. Manjang ti Castledermot ka Oughterard caket Straffan, jalan satapak 92km ieu bakal ngantunkeun anjeun ka reruntuhan atmosfir biara yuswa, menara buleud relik sareng palang tinggi pedesaan anu lami. Pitunjuk audio gratis tiasa didownload kanggo ngabantosan anjeun pikeun langkung jero kana sajarah monastik kuno Irlandia.

6

Bog of Allen

Rathangan

Manjang 370 mil persegi ka wilayah Meath, Offaly, Kildare, Laois sareng Westmeath, anu Bog of Allen mangrupikeun rawa anu diangkat anu parantos didadarkeun salaku bagian tina sajarah alam Irlandia salaku Book of Kells. Bog butter, koin, Elk Irlandia anu hébat sareng kanu kuno anu diraos mangrupikeun sababaraha hal anu narik anu parantos dipulihkeun dina kaayaan anu diawétkeun tina rawa.

7

Foll Pollardstown

Foll Pollardstown, caket Newbridge mangrupikeun daérah lahan gambut basa anu langkungna 220 héktar sareng kéngingkeun nutrisi na tina cai spring anu beunghar kalsium. Seuseueurna dina kapimilikan nagara, éta penting internasional sareng ngandung sajumlah jinis pepelakan langka, sareng catetan sari anu teu kaganggu tina parobihan komposisi vegetasi na balik ka jaman és anu pamungkas.

9

Dataran Curragh

 

Nempo pos ieu dina Instagram

 

Pos anu dibagi ku Into Kildare (@intokildare)

Panginten jalur padang rumput hejo semi-alam pangkolotna sareng panglegana di Éropa sareng situs pilem 'Braveheart', Dataran Curragh mangrupakeun tempat leumpang populér pikeun locals jeung nu datang sapuk. Kalayan 5,000 acres walkways ti Kildare Town ka Newbridge, Curragh nawarkeun walkways expansive ngajajah tur bari anjeun ambling ngaliwatan jukut subur, datang bisa eureun off di Museum Militer lokasina di Curragh.

10

Jalan Arthurs

 

Nempo pos ieu dina Instagram

 

Pos anu dibagi ku Into Kildare (@intokildare)

Turutan jejak Arthur Guinness dina situs-situs bersejarah anu aya hubunganana sareng pabrik bir Irlandia anu paling kasohor - kulawarga Guinness. Jelajah kota Celbridge dimana Arthur nyéépkeun budak leutikna, Leixlip, situs pabrik bir kahijina, pusat interpretasi Ardclough sareng paméran 'Ti Malt to Vault', sareng Oughterard Graveyard, tempat peristirahatan terakhir na. Ulah poho pikeun burit dina lalampahan ka Castletown House sareng Parklands bari sapanjang jalan!