Pitunjuk & Gagasan Wisata

Panginepan mandiri anu pangsaéna di Kildare

Taun ayeuna, pandemi Covid-19 disetél pikeun ningali naékna tetepasi nalika wisatawan Irlandia gentos liburan di luar negeri pikeun istirahat langkung caket ka bumi. Liburan mandiri diri nawiskeun pengunjung kalenturan pikeun nyetél jadwal liburan, ménu sareng anggaran liburan. Lokasina ngan ukur sajam ti Dublin, Kildare nawiskeun seueur ageung akomodasi mandiri ti pondok liburan méwah, ka tempat panginepan sareng taman kémping. Di dieu Kana Kildare masihan anjeun pilihan mandiri paling luhur di kabupatén:

1

Pondok Kastil Kilkea

Castledermot

Anu méwah Kilkea Castle Estate & Golf Resort perenahna di Co Kildare sareng mimiti ti 1180. Tempatna ngan ukur sajam ti Dublin sareng mangrupikeun landmark penting dina sajarah Irlandia. Kastil Kilkea pernah janten bumi FitzGerald's, Earls of Kildare, tapi ayeuna ayeuna janten hotél anu saé kalayan pesona mistis ti Kastil megah abad ka-12. Dipapaésan dina gaya canggih sareng gaya Istana Kilkea siap masihan sambutan Irlandia anu haneut pikeun tamu ti sakumna dunya. Kitu ogé 140 kamar hotél anu sayogi, Kilkea Castle nawiskeun Self Catering Lodges anu mangrupikeun solusi anu sampurna pikeun Self Isolation sareng kulawarga atanapi anu dipikacinta. Aya dua sareng tilu kamar tidur anu sayogi sadayana kalayan lawang wasta sareng aksés pinuh ka lahan Resort 180 héktar.

didatangan: www.kilkeacastle.ie
nelepon: + 353 59 9145600
surélék: info@kilkeacastle.ie

2

Ashwell Pondok Diri Catering

Toberton, Johnstown
Ashwell Pondok Diri Catering

Pondok Katering Diri Ashwell mangrupikeun sipat anu disatujuan 4 bintang Fáilte Irlandia anu parantos disatujuan anu aya di padesaan anu indah di Johnstown Co. Kildare. Pondok méwah saré genep jalma sareng diwangun ku tilu kamar tidur ensuite sareng dapur kumplit. Akomodasi katering diri ieu ngan ukur tilu mil ti kota anu rame di Naas sareng mangrupikeun basa anu sampurna pikeun ngajajah kabupaten Kildare anu ngajentul. Éta caket ka toko-toko, réstoran anu nawiskeun nyandak jasa, tempat wisata luar sareng jalan-jalan sareng jalan satapak. Nyaman dina malem usum panas ku seuneu kabuka di pondok sareng bersantai dina katenangan bentang désa atanapi jalan-jalan jalan-jalan sonten di jalan-jalan nagara anu indah ka kota. Pondok ogé kalebet mesin cuci sareng pengering, mesin cuci piring sareng TV warna. Sprei sareng anduk dibekelan gratis.

didatangan: www.ashwellcottage.com
nelepon: 045 879167
surélék: info@ashwellcottage.com

3

Pakarangan stabil di Burtown House & Gardens

Athy
Pakarangan stabil di Burtown House & Gardens

Dipapay nyaéta patukang tonggong antara sejarah, warisan, kebon, seni sareng hasil organik musiman langsung ti kebon. Di Burtown aranjeunna sumanget ngeunaan naon anu aranjeunna tuang sareng dimana asalna, sareng nalika cicing di Burtown tim ngarepkeun inspirasi, bersantai, ngahibur sareng ngajantenkeun anjeun raos raos. The Stard Yard House perenahna di kebon halaman pakarangan anu stabil, disetél dina jero taneuh Burtown House and Gardens anu bersejarah. Diwangun dina 1710 ku Quakers, éta mangrupikeun salah sahiji dua imah di Kildare ti abad ka-18 anu henteu kantos dijual. The Stard Yard House cocog pikeun dugi ka 6 jalma anu cicing di tilu kamar tidur. Aya dua kamar mandi ageung sareng kamar mandi anu nganggo dobel sareng pancuran hujan ageung anu kapisah, ogé ruang tamu handap anu misah. Sémah gaduh aksés gratis ka sadaya kebon, ogé kebon pakarangan, lapangan tenis, sareng taman sareng jalan pédah sakurilingna. Éta ogé tiasa mésér hasil organik ti kebon dapur, ogé The Green Barn, anu mangrupikeun réstoran organik, toko kadaharan tukang, daérah ritel, kalayan séri galeri. Dapur Stable Yard anu dilengkepan ku Aga anjeun nyalira sareng alat-alat masak siap dipasang. Ku pangaturan sateuacanna tuangeun tuangeun tuang tiasa diatur.

didatangan: www.burtownhouse.ie
nelepon: 059 862 3865
surélék: info@burtownhouse.ie

4

Désa Liburan Robertstown

Désa Liburan Robertstown

Ngarasakeun pangalaman tetep Irlandia leres di lokasi anu saé ieu di Désa Liburan Robertstown. Situated nyanghareup ka Grand Canal, Robertstown Self Catering Cottages aya di kampung anu tenang di Robertstown, caket Naas di County Kildare di Irelands Midlands sareng daérah Basisir Wétan. Aya seueur pisan hal anu pikaresepeun anu kedah dilakukeun sareng ditingali di dieu di Kildare. Ngarasakeun Leumpang, golf, fishing, kapal tongkang kanal, imah Irlandia hébat, kebon & langkung sadayana dina panto anjeun. Akomodasi na ngan ukur sajam ti bandara Dublin, palabuan feri Dublins. Di Robertstown Self katering imah liburan sémah ngalaman pemandangan Irlandia luar biasa. Daérah ieu ngagaduhan bentang anu luar biasa sareng unik ti Dataran Curragh ka Bog of Allen. Ieu anu sampurna pikeun liburan kulawarga, liburan romantis atanapi reuni kulawarga. Kalayan seueur kilométer jalur ngerek Terusan dugi ka jalan-jalan, wisata anu hébat pikeun nyetir atanapi beristirahat gampang dina tinju bar, Robertstown mangrupikeun tempat anu bakal aya. Sambutan anu disayogikeun kanggo tamu sareng diskon sareng voucher konsési pikeun atraksi lokal sayogi, ogé kartu diskon VIP kanggo Kildare Village & Newbridge Silverware.

rincian: Pondok katering diri ieu bobo 5 tamu maksimal di unggal pondok. Minimal cicing nyaéta 5 wengi nalika usum panas.
ongkos: Juni / Juli / Agustus pikeun periode ieu nyaéta € 550

didatangan: www.robertstownholidayvillage.com
surélék: info@robertstownholidayvillage.com
nelepon: 045 870 870

5

Leuweung Ladang Caravan sareng Taman Kémping

Athy
Leuweung Ladang Caravan sareng Taman Kémping

Leuweung Ladang Caravan sareng Taman Kémping  mangrupikeun tilu Star, situs akreditasi Bord Failte sareng nawiskeun rangkeian fasilitas akomodasi kanggo bumi motor, kafilah sareng kémping. Éta dilayanan pinuh sareng perenahna di kebon kulawarga anu indah di South Kildare ngan 5 km ti kota Warisan Athy sareng 55km ti Dublin. Ladang damel ieu ngagaduhan tangkal Beech sareng Evergreen anu megah. Lokasina janten tempat wisata anu saé pikeun tempat wisata caket dieu di Taman Jepang, Stud Nasional sareng tempat Kuda Balap anu terkenal di dunya di Curragh. Fasilitas golf sayogi caket, sareng kursus 18 Liang di Athy, The Curragh sareng Carlow sadayana ayana kalayan radius 15 mil. Walungan Barrow sareng Terusan Besar duanana ngalangkungan Athy, sahingga ngaladénan boh ka Coarse sareng Game angler. Fasilitasna diantarana: Pancuran Panas Gratis, Hardstands, Toilet, Kulkas Kulkas, Campers Dapur, Listrik 13A sareng Lounge ageung.

harga: Situs ti € 10 per wengi. Dewasa € 5 sareng Barudak di handapeun 12 € 4 per wengi. Bawah 2an gratis.
didatangan: www.kampungan.com
nelepon: 059 8631231
surélék: forestfarm@eircom.net

6

Panginepan Pelataran Lodge

Athy
Panginepan Pelataran Lodge

Bumi Libur Catering Self Catering Belan Lodge mangrupikeun bagian tina perumahan Belan House anu megah. Lokasina di halaman bersejarah anu direnovasi perkebunan bumi liburan nawiskeun akomodasi anu raoseun caket bumi pertanian abad ka-17. Estate ieu steeped dina sajarah kuno jeung anjeun tiasa mendakan ringfort lami sareng Millrace aslina dina jalan ngaliwatan harta. Diperkirakeun yén Ebenezer Shackleton ngalihkeun 300m terakhir Millrace ti Walungan Greese ka aliran anu caketna. Pondok Diri Catering 4 bintang sadayana ngagaduhan kompor pemanasan pusat sareng kompor bahan bakar padas sareng masing-masing pondok parantos dihias sacara bijil sareng sacara individual masihan rasa haneut sareng somah, nanging kontemporer. Ngarasakeun jalan-jalan ngalangkungan padesaan Kildare anu henteu murni sareng nyandak rambutan di jalan ka Moone High Crosse Inn (Tanggal buka tunduk kana larangan). Aya opat Pondok Pelataran anu tiasa diséwa, sareng sadayana hiji sareng dua kamar tidur anu sayogi dina ukuran sareng tata ruang anu béda.

didatangan: www.belanlodge.com
nelepon: 059 8624846
surélék: info@belanlodge.com