Liburan Libur Timer Top
Pitunjuk & Gagasan Wisata

Panginepan mandiri anu pangsaéna di Kildare

Aya naékna tempat tinggal nalika wisatawan Irlandia bertukar liburan ka luar negeri pikeun istirahat caket ka bumi. Liburan timer catering nawiskeun sémah kalenturan pikeun nyetél jadwal liburan sorangan, ménu sareng anggaran liburan. Situated ngan sajam ti Dublin, nawarkeun Kildare rupa badag akomodasi timer catering ti pondok libur méwah, mun lodges bespoke jeung taman kémping. Di dieu Into Kildare masihan anjeun pilihan katering mandiri anu paling luhur di county:

1

Pondok Kastil Kilkea

Castledermot

Anu méwah Kilkea Castle Estate & Golf Resort perenahna di Co Kildare sareng mimiti ti 1180. Tempatna ngan ukur sajam ti Dublin sareng mangrupikeun landmark penting dina sajarah Irlandia. Kastil Kilkea pernah janten bumi FitzGerald's, Earls of Kildare, tapi ayeuna ayeuna janten hotél anu saé kalayan pesona mistis ti Kastil megah abad ka-12. Dipapaésan dina gaya canggih sareng gaya Istana Kilkea siap masihan sambutan Irlandia anu haneut pikeun tamu ti sakumna dunya. Kitu ogé 140 kamar hotél anu sayogi, Kilkea Castle nawiskeun Self Catering Lodges anu mangrupikeun solusi anu sampurna pikeun Self Isolation sareng kulawarga atanapi anu dipikacinta. Aya dua sareng tilu kamar tidur anu sayogi sadayana kalayan lawang wasta sareng aksés pinuh ka lahan Resort 180 héktar.

didatangan: www.kilkeacastle.ie
nelepon: + 353 59 9145600
surélék: info@kilkeacastle.ie

2

Ashwell Pondok Diri Catering

Toberton, Johnstown
Ashwell Pondok Diri Catering

Pondok Katering Diri Ashwell mangrupikeun sipat anu disatujuan 4 bintang Fáilte Irlandia anu parantos disatujuan anu aya di padesaan anu indah di Johnstown Co. Kildare. Pondok méwah saré genep jalma sareng diwangun ku tilu kamar tidur ensuite sareng dapur kumplit. Akomodasi katering diri ieu ngan ukur tilu mil ti kota anu rame di Naas sareng mangrupikeun basa anu sampurna pikeun ngajajah kabupaten Kildare anu ngajentul. Éta caket ka toko-toko, réstoran anu nawiskeun nyandak jasa, tempat wisata luar sareng jalan-jalan sareng jalan satapak. Nyaman dina malem usum panas ku seuneu kabuka di pondok sareng bersantai dina katenangan bentang désa atanapi jalan-jalan jalan-jalan sonten di jalan-jalan nagara anu indah ka kota. Pondok ogé kalebet mesin cuci sareng pengering, mesin cuci piring sareng TV warna. Sprei sareng anduk dibekelan gratis.

didatangan: www.ashwellcottage.com
nelepon: 045 879167
surélék: info@ashwellcottage.com

3

Désa Liburan Robertstown

Désa Liburan Robertstown

Ngarasakeun pangalaman tetep Irlandia leres di lokasi anu saé ieu di Désa Liburan Robertstown. Situated nyanghareup ka Grand Canal, Robertstown Self Catering Cottages aya di kampung anu tenang di Robertstown, caket Naas di County Kildare di Irelands Midlands sareng daérah Basisir Wétan. Aya seueur pisan hal anu pikaresepeun anu kedah dilakukeun sareng ditingali di dieu di Kildare. Ngarasakeun Leumpang, golf, fishing, kapal tongkang kanal, imah Irlandia hébat, kebon & langkung sadayana dina panto anjeun. Akomodasi na ngan ukur sajam ti bandara Dublin, palabuan feri Dublins. Di Robertstown Self katering imah liburan sémah ngalaman pemandangan Irlandia luar biasa. Daérah ieu ngagaduhan bentang anu luar biasa sareng unik ti Dataran Curragh ka Bog of Allen. Ieu anu sampurna pikeun liburan kulawarga, liburan romantis atanapi reuni kulawarga. Kalayan seueur kilométer jalur ngerek Terusan dugi ka jalan-jalan, wisata anu hébat pikeun nyetir atanapi beristirahat gampang dina tinju bar, Robertstown mangrupikeun tempat anu bakal aya. Sambutan anu disayogikeun kanggo tamu sareng diskon sareng voucher konsési pikeun atraksi lokal sayogi, ogé kartu diskon VIP kanggo Kildare Village & Newbridge Silverware.

rincian: Pondok katering diri ieu bobo 5 tamu maksimal di unggal pondok. Minimal cicing nyaéta 5 wengi nalika usum panas.
ongkos: Juni / Juli / Agustus pikeun periode ieu nyaéta € 550

didatangan: www.robertstownholidayvillage.com
surélék: info@robertstownholidayvillage.com
nelepon: 045 870 870

4

Tetep Barrow Blueway

Monasterevin
Cicing Barrow Blueway Luar
Cicing Barrow Blueway Luar

Akomodasi katering diri ieu aya di jantung Monasterevin, asalna mangrupikeun kandang 150 taun anu parantos direnovasi saé pikeun ngalayanan tamu. Jelajahi daérah lokal anu nawiskeun jalan-jalan sareng jalur anu béda. Imah idéal jauh ti bumi. Masing-masing Stable ngagaduhan dapur lanté anu lega / ruang tamu, kamar mandi sareng loteng tingkat kahiji kalayan ranjang ganda. Unit dilengkepan kulkas, mesin kopi Nespresso, ketel, gelombang mikro, pengering rambut sareng TV, ku kituna sémah gaduh sadayana pikeun tetep santai sareng santai. Sémah ogé tiasa nganggo parkir gratis di jalan sapanjang aranjeunna tetep.

Upami anjeun milarian akomodasi kalayan pesona sareng kecanggihan ngan ukur sababaraha menit ti tujuan utama Kildare, pesen kamar sareng Stay Barrow Blueway ayeuna.

5

Panginepan Pelataran Lodge

Athy
Panginepan Pelataran Lodge

Bumi Libur Catering Self Catering Belan Lodge mangrupikeun bagian tina perumahan Belan House anu megah. Tempatna di palataran bersejarah anu direnovasi, imah liburan nawiskeun akomodasi anu saé caket bumi pertanian abad ka-17 utama. estate ieu steeped dina sajarah kuna jeung anjeun bisa manggihan hiji ringfort heubeul na hiji Millrace aslina dina stroll ngaliwatan harta. Diperkirakeun yén Ebenezer Shackleton ngalihkeun 300m terakhir tina Millrace ti Walungan Greese ka aliran caket dieu. The Self Catering Lodges sadayana gaduh pemanasan sentral sareng kompor bahan bakar padet sareng masing-masing pondok parantos dihias sacara wijaksana sareng masing-masing masihan rasa anu haneut sareng homely, acan kontemporer. Ngarasakeun leumpang ngaliwatan padesaan Kildare unspoilt geulis tur nyandak ramble handap jalan ka Moone High Crosse Inn pikeun dahar beurang nikmat ku Roti jeung Bir. Aya opat Courtyard Lodges anu sayogi pikeun nyéwa, sareng hiji sareng dua pondok pangkeng sayogi dina ukuran sareng perenah anu béda.

didatangan: www.belanlodge.com
nelepon: 059 8624846
surélék: info@belanlodge.com

6

Kamar di Firecastle

Kildare
Benteng seuneu 6
Benteng seuneu 6

Kamar di Firecastle nawiskeun sémah kasempetan pikeun cicing di salah sahiji kamar tamu anu dihias indah sareng seueur anu teu ningali Katedral St Brigid anu kasohor. Firecastle meunang ngaranna tina jalur anu ngalir antara harta jeung Katedral "Firecastle Lane" nu nujul kana seuneu St Brigid diteundeun perpetually alight.

10 kamar tamu butik anu dipapaésan dina boh pink Blush atanapi teal jero. Langit-langit anu luhur sareng jandéla gambar banjir gedong kalayan cahaya alami.

Sémah tiasa nyandak diskon 10% kanggo barang-barang anu dipésér di toko Firecastle anu caket dieu. Upami anjeun resep sababaraha terapi ritel, sémah ogé dibéré 10% di toko ritel Kildare Village!

7

Cunninham urang

Kildare
Cunninghams Of Kildare Akomodasi 12
Cunninghams Of Kildare Akomodasi 12

Cunningham urang nawarkeun akomodasi butik lokasina di puseur Kildare Town. Upami anjeun milarian akomodasi kalayan pesona sareng kecanggihan ngan ukur sababaraha menit ti tujuan utama Kildare, buku kamar sareng aranjeunna ayeuna!