Distancing Sosial Luar di Kildare nalika Covid 19
Pitunjuk & Gagasan Wisata

Gagasan Tanggal Kildare Kalayan Bédana

Tuang-hurung lilin, acuk beureum tunggal, balon ngawangun haté - parantos aya, parantos éta! Naha henteu ngagungkeun Poé Valentine saeutik béda taun ieu, kalayan saran ieu ti Kana Kildare.

1

Kéngingkeun Arty V-Day Ieu

Maynooth

 

Nempo pos ieu dina Instagram

 

Pos anu dibagi ku Carton House (@cartonhouse)

Milarian anu lengkep béda pikeun nandaan kasempetan cinta ieu? Ngenalkeun Paint Club di Carton House! Acara sosial anu unik sareng kréatip, Paint Club bakal lumangsung di Manor House of Carton sareng pelukis induk dina tangan pikeun ngabantosan anjeun ngadamel karya anjeun nyalira.

Cét Klub dirancang pikeun sadayana, kalayan leres pisan henteu aya pangalaman anu diperyogikeun! Sadayana bakal disayogikeun, kanvas, cét, kuda-kuda, sikat, celemek, anu anjeun peryogikeun nyaéta nyalira sareng seueur sumanget!

Naha anjeun seniman mantep atanapi pemula total, nikmati kreasi jero anjeun sareng senang sareng Paint Club di Carton House.

2

Pikeun Pasangan outdoorsy éta

Richardstown, Clane

Naon anu langkung romantis tibatan kaluar kana hawa seger ti padesaan Kildare anu padesaan sareng ngararasakeun éndah di luar ruangan?

Ngubaran anu anjeun dipikacinta dugi ka dinten kaluar di Abbeyfields Country Pursuits kalayan némbak japati liat, kisaran bedil udara, panahan sareng pusat kuda. Katering pikeun pésta alit ti dua dugi ka tujuh jalmi, ieu Valentine anu sampurna pikeun pasangan luar ruangan anu milari kencan kalayan bédana.

Bertempat di langkung ti 240 hektar padesaan Kildare anu saé, Abbeyfield kirang ti 20 menit drive ti D50's MXNUMX.

3

Candak ka Cai Kalayan Anu dipikacinta

Sallins

 

Nempo pos ieu dina Instagram

 

Tulisan anu dibagi ku Ger Loughlin (@bargetrip)

Naon anu langkung romantis tibatan perjalanan kapal anu tenang teu puguh ngambang dina kanal Kildare?

Tinggalkeun sésa dunya di tukang nalika anjeun balayar ka tongkang sareng nyandak sepi tina cai anu ngalirkeun alam anu saé di sisi kanal.

Pelayaran pribadi piagam Bargetrip.ie sapanjang saluran, sareng sampanye sareng tèh siang, sareng pilihan roti lapis, scone, muih lezat sareng téh. Tongkangna haneut sareng raoseun sareng kompor kai, musik lembut di tukang sareng dek luar upami anjeun hoyong ka luar.

4

Kénging Ngabayang Babak Poé V-Ieu

Brallistown Saeutik, Tully

Kagumkeun waktos ageung kencan anjeun ku perjalanan ka Stud Nasional Irlandia sareng Kebon. Teu aya waktos anu langkung saé tibatan ayeuna pikeun nganjang sabab Stud énggal dibuka pikeun 2019, sareng dieusian ku foals bayi anu énggal kanggo coo over!

Jalan-jalan romantis ngalangkungan Kebon Jepang sareng ngagumkeun Living Legenda anu nyebat bumi Irlandia Stud paddocks.

The Japanese Gardens Restaurant mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun ngaraosan siang anu santai sareng santai pikeun dua urang, kalayan saderhana, tuangeunana anu sehat kalayan nekenkeun dina seger sareng rasa.

5

Kanggo Pecinta Sato

Rathmuck

Upami Valentine anjeun gélo pikeun babaturan anu buluan, asup kana buku anu saé na atur tanggal ka Kildare Farm Foods tanggal 14 Pébruari ieu!

Ngeusi sasatoan cuddly, ageung alit, Kildare Farm Foods mangrupikeun tanggal sampurna anu dieusi pikeun pasangan anu milarian santai, jalan anu gampang. Di tegalan anjeun tiasa mendakan témbok, manuk unta, alpaka, mara, babi, embe, kuda kuda, kijang, domba sareng seueur deui!

Hilap tuangeun anu mewah sareng anggur anu mahal, naha henteu resep tuang siang anu enak di Tractor Cafe!

6

Kado Kacepetan

Donore, Naas

Pasihan anjeunna Poé Valentine pikeun émut taun ayeuna kalayan lalampahan ka Mondello Park! Tempat motorsport internasional ngamungkinkeun anjeun buku pangalaman balap dina supercar pikeun anu dipikacinta - hadiah anu pasti bakal meunang anjeun Partner Of The Year Award!

Upami anjeun langkung resep cicing sareng nongton, Mondello Park ngayakeun Pesta Spring Break Bash dina 16 Pébruari sareng 17

Dua dinten waktos ngalacak konstan, opat tata letak anu teu waras, kompetisi Drift Games Nationals Licensing 2019, mobil Drift Games Extreme ngungkabkeun, nitih panumpang sareng langkung seueur tindakan drift tibatan anu biasa dilakukeun ku manusa normal - ieu pastina janten tanggal V-Day anu pangsaéna Pernah pikeun anu resep mobil dina kahirupan anjeun.

7

Ngahubungan Alam

Lullymore

Disaluyuan ku Failte Irlandia sareng Irlandia Wétan Kuno, Taman Warisan Lullymore mangrupikeun pilihan anu unik sareng pikaresepeun pikeun nganteurkeun batur anjeun anu khusus dina Hari Valentine ieu!

Pendakan sajarah kuno Lullymore, ngajalajah rusiah sareng carita ngeunaan lahan gambut, sareng nganjang ka jalur alam sareng jalan anu meandering anu tiasa dipendakan di sapanjang leuweung Lullymore.

Aya ogé warnet sareng toko anu ageung pikeun nyabak dahar di situs sareng seueur tempat piknik pikeun tuangeun di luar. Parkir gratis.