Inflasi Busting Gagasan Trip - IntoKildare
Pitunjuk & Gagasan Wisata

Inflasi Busting Gagasan Trip

1

Walks jeung Trails

Killinthomas Woods

 

Nempo pos ieu dina Instagram

 

Pos anu dibagikeun ku Larry (@galwaybeard)


Ngarasakeun sababaraha tetempoan éndah mun anjeun nyandak kulawarga kaluar dina leumpang endah sabudeureun leuweung Killinthomas. Ngajalajah habitat alam sareng satwa liar Kildare mangrupikeun salah sahiji rekomendasi pangsaéna pikeun ngahémat artos!

Tanda ieu dipasang leumpang ngaliwatan leuweung cocog pikeun sakabéh anggota kulawarga sarta rentang dina panjangna béda.

2

Manuk Awal Nangkep Cacing


Janten, saha anu nyarios yén tuang di luar kedah mahal pisan?

Kildare ngagaduhan seueur réstoran sareng pub gastro anu nawiskeun pilihan manuk awal anu pikaresepeun anu tiasa ngagoda ampir saha waé! Aya seueur masakan keusik réstoran anu béda pikeun dipilih anu tiasa cocog sareng sadaya anggota kulawarga.

Sababaraha usaha anu nawiskeun ménu manuk awal kalebet:

Pikeun pilihan nu langkung lengkep ihwal tempat dahar jeung inuman klik Ieuh.

3

Panawaran musiman

Tetep katingal dina tawaran musiman ti hotél pikeun ngahemat hiji atawa dua Penny!

Urang bogoh ka Hotél Glenroyal Usum haneut dua-wengi tetep. Dimimitian ti € 207 pikeun dua jalma babagi kaasup sarapan. Sareng pikeun kulawarga, One Peuting kulawarga Adventurers Paket nyaeta kedah!

 

4

Penjualan ahir usum

Newbridge & Kildare

Kildare Village ngagaduhan langkung ti 100 merek pikeun dipilih kalayan harga dugi ka 60% tina harga ritel sapanjang taun. Rencanana barang-barang naon anu aya dina daptar anu anjeun kedah gaduh sareng antosan dugi ka Pengurangan Salajengna dimimitian!

The fabulous Museum of Style Ikon Newbridge Silverware nawarkeun bebas pangakuan pikeun admire nu glamor jeung fashion jaman Isro ku Putri Diana, Audrey Hepburn, Beatles tur leuwih.

Sareng ogé di Newbridge mangrupikeun pusat balanja régional panggedéna di Irlandia, Whitewater Shopping Center. Didatangan halaman wébna sateuacanna pikeun mariksa tawaran musiman pangénggalna sareng tong hilap naroskeun di toko ngeunaan diskon murid.

5

Éntri gratis

Athy Leumpang Trail
Athy Leumpang Trail

Aya seueur anu kedah dilakukeun di sekitar Kildare anu moal ngarusak bank.

Pikeun kagiatan kulawarga, urang khususna resep angkat ka Dahareun Ladang Kildare – Hiji-hijina kebon binatang Kildare! Ucapkeun "Hai" ka Hilary sareng Donald (onta) ti kami.

Salila usum (Maret nepi ka Oktober), Imah Castletown nawaran bebas Éntri dina Rebo kahiji unggal bulan. Kasempetan anu sampurna pikeun ningali ka jero bumi gaya Palladian abad ka-18 anu endah ieu.

Upami anjeun caket Athy, angkat EZxploring Peta Athy ti perpustakaan, tempat wisata atawa hotél. Kaulinan interaktif ieu ngajalajah pusat kota Athy.