Ngalangkungan Ngalangkungan Heartland of Equestrian Irlandia - IntoKildare
Pitunjuk & Gagasan Wisata

Gallop Ngaliwatan Heartland of Equestrian Irlandia

3 Dinten, 238 km, 148 mil

Rute: Kildare ka Louth, ngalangkungan Westmeath sareng Meath

Fitur:  Stud Nasional IrlandiaThe Curragh

Ihtisar Lalampahan

Ngarasakeun pikagumbiraeun gancang-gancang, karep sareng senang murni tina ras dina wisata tilu dinten anu pikaresepeun ieu. Tina sababaraha pepelakan anu paling luar biasa di dunya dugi ka padang rumput hejo anu héjo sareng medan perang dimana kuda perang ngukir jalan ngalangkungan sejarah sajarah. Wisata ieu bakal mawa anjeun ka jantung kota kuda Irlandia, kalayan seueur kejutan di sapanjang jalan.

Dinten 1: 31 menit, 12 km, 7 mil

Rute: Kildare

Ihtisar Lalampahan

Ngahégak, keteg jajantung, ramé surak - siapkeun dina balapan.

Dina 20 menit silih, anjeun bakal mendakan dua kursus balapan anu pangsaéna di Éropa: Punchestown jeung Curragh. Kalayan raos anu béda pisan, Museum Militér Curragh caket dieu fokus kana sajarah militér daérah dina paméran anu narik ati anu ngungkabkeun kumaha alesan ieu dianggo pikeun urang Yakub dina 1686, sareng kuda perangna, sareng prajurit Inggris nalika WWI. Judul ngaliwatan padang rumput hejo, ngalereskeun tempat wisata anjeun salajengna dina Stud Nasional Irlandia. Di dieu, kuda-kuda campuran sareng stargazing - atanapi sahenteuna aranjeunna biasa - berkat tahayul pangadeg stud, Kolonel William Hall Walker. Kolonél ngagambar bagan kalahiran pikeun tiap jagoan, sareng upami anjeunna henteu resep kana béntang, éta anak kuda bakal dijual. Di musium stud anjeun tiasa maca bagan anak anjing anu disesakeun anu disebut Lord of the Sea: "Saturnus di House 5 na ... ngajantenkeun anjeunna saé pisan pikeun tujuan balap atanapi stud ... henteu saé pisan kecuali pikeun ngajual." Astrologi Equestrian sigana sajuta mil jauhna di caketna Taman Jepang, ogé didamel ku Walker ku bantosan master hortikulturis Tassa Eida ti Jepang. Éta tempat anu éndah pikeun leungiteun waktos.

Tempat Kapentingan:  Pacuan Kuda PunchestownThe Curragh Pacuan kuda, Museum Militér Curragh, Stud Nasional Irlandia & Kebon Jepang

Upami anjeun gaduh langkung waktos

Di Goffs, perusahaan penjualan darah ternak Irlandia, dalapan penjualan peternakan getih dilaksanakeun sataun. Éta mangrupikeun kajadian anu ngagumbirakeun pinuh ku aksi anu gancang sareng kuda-kuda anu luar biasa. Di Kilcullen, Berney Dadang Saddlery, diadegkeun dina 1880, mangrupikeun paméran karajinan anu unik, keahlian sareng kawéntar pacu.

Dinten 2: 2 jam 13 menit, 114 km, 71 mil

Rute: Kildare ka Westmeath

Tempat Kapentingan:  Désa KildareTaman Warisan & Penemuan Lullymore, Kilbeggan Pacuan Kuda

Ihtisar Lalampahan

Dimimitian ku terapi ritel sakedik di Kildare Village, toko ritel desainer pangageungna Irlandia, sateuacan ngeusian bahan bakar sareng sababaraha croissant di Le Pain Quotidien, tempat mimiti di Irlandia pikeun ranté boulangerie luhur.

Pager hirup Verdant ngajajar jalan anjeun ka Lullymore Heritage and Discovery Park. Ayeuna taman luar anu hirup sareng Pondok Kulut, Biodiversitas Walk sareng Désa Peri, Lullymore kantos mundur monastik idilis. Dina awal abad ka-18, sadaya anu robih nalika sadayana dibantai kecuali hiji biarawan, Thomas Foran.

Teruskeun rute anjeun pikeun ditingali ka Grand Canal - antara 1834 sareng 1852 jasa "kapal terbang" gancang dianggo perairan ieu, sareng dua kuda narik kapal kalayan kecepatan sakitar 7mph (butuh 13 jam perjalanan ti Dublin ka Athy!)

Salajengna éta Kilbeggan Pacuan Kuda, didadarkeun ku Sunday Times salaku ngagaduhan pesona anu "nempatkeun pacuan kuda langkung ageung - sapertos Royal Ascot - di tempat teduh". Ti saprak 1840-an, kursus ieu ogé aya seueur carita pikeun dibagikeun - waktos sanés anjeun nempatkeun taruhan anjeun, luangkeun pamikiran pikeun juara Nasional Nasional taun 1916 anu kedah leumpang ka bumi kusabab Easter Rising!

Upami anjeun gaduh langkung waktos

Didatangan sulingan wiski anu paling dilisensikeun Irlandia di Kilbeggan. Pesen payun kanggo mendakan trik perdagangan, sareng milarian terang upami sulingan éta leres-leres angker. Atanapi lebet ka Roche's Pub di Donadea. Henteu - anjeun nuju teu ngabayangkeun hal-hal. Pub ieu lalaunan ngalelepkeun kana rawa anu didamelna. Diwangun dina taun 1800an, éta nuju tilelep langkung ti saabad.

Dinten 3: 1 jam 47 menit, 113 km, 70 mil

Rute: Meath

Tempat Kapentingan: Balapan Balap Navan, Brú na Bóinne, Patempuran Pusat Pengunjung Boyne, Laytown Strand

Ihtisar Lalampahan

Nyetél nada anu sampurna pikeun jalan satapak ayeuna nyaéta ngumbara lembut di sakitar 5,000 pepelakan sareng kembang di abad ka 19 gaya Robinsonian Altamont Gardens, Carlow.

Téma anu héjo ieu dituturkeun nalika anjeun teras-terasan kana "Taman Irlandia", dimana bukit Wicklow mekar kalayan héjo anu éndah ditumbuk ku héather wungu. Tapi ke heula, kota Wicklow nyatakeun carita anu rada kejem ti mimiti abad ka-18 di Wicklow Gaol. Diantarana, carita ngeunaan narapidana diangkut ti Wicklow ka Australia, sakapeung ngan ukur kusabab kajahatan nyolong roti.

Tina ieu anu disebut 'Gates of Hell' deui kana haté katenangan Wicklow di Glendalough, kasohor ku dua situ sareng suasana spiritualna. Di kampung monastik, émut deui ka anu kedah janten Glendalough di jaman kapayunna - nalika éta mundur pikeun biarawan anu milari perdamaian. Tapi nalika anjeun ngumbara ka bukit sakurilingna, luangkeun pamikiran pikeun St Kevin anu ditarik di dieu dina abad ka-6 ku katenangan sareng kaindahan bentang. Leumpang ka sisi cai di danau luhur, sateuacan angkat ka bukit-bukau héjo pakulitan di sakuriling curuk Poulanass, anu cascades lirih ngalangkungan batuan mossy.

Upami anjeun gaduh langkung waktos

Ngubaran diri kana hidangan kontémporér dina setting anu ramah sareng santai di Vanilla Pod di Kells.