Harrigans Ngarobih ukuran
Pitunjuk & Gagasan Wisata

Daptar ember tuangeun sareng inuman Co Kildare anu pamungkas

Sapopoé mangrupikeun dinten Jumaah énggal nalika tuang di luar, pencét pub atanapi ngan ukur bersantai saatos damel.

Kildare parantos ngajantenkeun pot rasa sareng pilihan anu raos, sareng ledakan réstoran sareng bar anu paling luhur.

Kami jelas henteu tiasa ngadaptarkeun sadayana di dieu tapi kami tiasa masihan anjeun ngan ukur sababaraha pikeun daptar daptar ember anjeun!

1

Firecastle

Kildare

 

Naha éta sup sareng sandwich jenis tuang siang atanapi sacangkir tèh kalayan sababaraha olahan dina obrolan, Firecastle di Kildare parantos ngempelkeun anjeun! Kami ngarékoméndasikeun pisan pikeun nambihan Mangkok Poké anu lezat kana daptar ember tuang anjeun nalika di Kildare. Aranjeunna janji pas anjeun nyobian éta anjeun bakal balik deui sareng urang sapinuh haté satuju!
2

The Auld Shebeen

Athy


Kami henteu tiasa ngadamel daptar ember kadaharan & inuman pamungkas sareng henteu kalebetkeun The Auld Shebeen dina Athy. Kumaha segerna ieu? Aranjeunna raos langkung saé pisan dipasangkeun sareng Handmade Stone Panggang Pizza atanapi Crispy Chicken Wings anu kasohor, Auld Shebeen ngagaduhan sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun tuang anu sampurna.

3

Fallons

Kilcullen

Ieu salah sahiji pikeun anu resep kéju di luar sana! Fallons, Perdana pangalaman Kildare's Michelin nyarankeun kadaharan anu nembe parantos nambihan piring luar biasa ieu Burrata kalayan sundrop sareng tomat pusaka kana menu tuang siang Minggu na. Fallons henteu ngan ukur ngagaduhan réstoran anu saé tapi ogé bar luar sareng area tempat diuk.

4

Dua Rumah Makan Masak sareng Bar Anggur

Sallins

 

Nempo pos ieu dina Instagram

 

Pos anu dibagi ku TwoCooks (@twocooks_sallins)

Kasampurnaan katuangan di Sallins ku pasangan suami istri hartosna sated dina dobel! Aturan musiman di réstoran ieu sareng nandeskeun sayuran sareng piring dina ménu, anu beda-beda ti lauk seger dugi ka pilihan vegetarian, sadayana disayogikeun sareng boneka kabagjaan. DuaCooks parantos kabuka ti tanggal 24 Séptémber sareng nyandak pemesanan ayeuna janten pastikeun pikeun nampi reservasi anjeun!

5

Ngonci 13 Brew Pub

Sallins

Konci13

Palasik mutlak, Konci 13 Kulit Kentang Crispy dieusian ku lebur Dubliner Beureum Cheddar, daging Irlandia garing, bawang semi sareng topping ku sacangkir lada amis mayo mung kedah dugi ka daptar ember kadaharan & inuman Kildare. Lokasina di Sallins, Lock 13 Brew Pub mangrupikeun bumi pikeun Kildare Brewing Company. Naha henteu masangkeun piring anu raoseun na sareng salah sahiji Pale Ales, IPA atanapi Lagers na? Kalayan area makan luar anu luar biasa, wisata brewery sareng rasa bir éta mangrupikeun pangalaman anu teu tiasa dituju!