Daptar ember tuangeun sareng inuman Co Kildare pamungkas - IntoKildare
Harrigans Ngarobih ukuran
Pitunjuk & Gagasan Wisata

Daptar ember tuangeun sareng inuman Co Kildare anu pamungkas

Kildare parantos ngajantenkeun pot rasa sareng pilihan anu raos, sareng ledakan réstoran sareng bar anu paling luhur.

Kami jelas henteu tiasa ngadaptarkeun sadayana di dieu tapi kami tiasa masihan anjeun ngan ukur sababaraha pikeun daptar daptar ember anjeun!

1

Firecastle

Kildare

 

Naha éta sup sareng sandwich jenis tuang siang atanapi sacangkir tèh kalayan sababaraha olahan dina obrolan, Firecastle di Kildare parantos ngempelkeun anjeun! Kami ngarékoméndasikeun pisan pikeun nambihan Mangkok Poké anu lezat kana daptar ember tuang anjeun nalika di Kildare. Aranjeunna janji pas anjeun nyobian éta anjeun bakal balik deui sareng urang sapinuh haté satuju!
2

The Auld Shebeen

Athy


Kami henteu tiasa ngadamel daptar ember kadaharan & inuman pamungkas sareng henteu kalebetkeun The Auld Shebeen dina Athy. Kumaha segerna ieu? Aranjeunna raos langkung saé pisan dipasangkeun sareng Handmade Stone Panggang Pizza atanapi Crispy Chicken Wings anu kasohor, Auld Shebeen ngagaduhan sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun tuang anu sampurna.

3

Fallons

Kilcullen

Ieu salah sahiji pikeun anu resep kéju di luar sana! Fallons, Perdana pangalaman Kildare's Michelin nyarankeun kadaharan anu nembe parantos nambihan piring luar biasa ieu Burrata kalayan sundrop sareng tomat pusaka kana menu tuang siang Minggu na. Fallons henteu ngan ukur ngagaduhan réstoran anu saé tapi ogé bar luar sareng area tempat diuk.

4

Dua Rumah Makan Masak sareng Bar Anggur

Sallins

 

Nempo pos ieu dina Instagram

 

Pos anu dibagi ku TwoCooks (@twocooks_sallins)

Kasampurnaan katuangan di Sallins ku pasangan suami istri hartosna sated dina dobel! Aturan musiman di réstoran ieu sareng nandeskeun sayuran sareng piring dina ménu, anu beda-beda ti lauk seger dugi ka pilihan vegetarian, sadayana disayogikeun sareng boneka kabagjaan.

5

Ngonci 13 Brew Pub

Sallins

Konci13

Palasik mutlak, Konci 13 Kulit Kentang Crispy dieusian ku lebur Dubliner Beureum Cheddar, daging Irlandia garing, bawang semi sareng topping ku sacangkir lada amis mayo mung kedah dugi ka daptar ember kadaharan & inuman Kildare. Lokasina di Sallins, Lock 13 Brew Pub mangrupikeun bumi pikeun Kildare Brewing Company. Naha henteu masangkeun piring anu raoseun na sareng salah sahiji Pale Ales, IPA atanapi Lagers na? Kalayan area makan luar anu luar biasa, wisata brewery sareng rasa bir éta mangrupikeun pangalaman anu teu tiasa dituju!

6

Aimsir

Celbridge

 

Nempo pos ieu dina Instagram

 

Pos anu dibagi ku AIMSIR (@aimsir_restaurant)

réstoran 2 Michelin Star ieu lokasina di sakuliling geulis Cliff di Lyons di Celbridge. Dipimpin ku duo salaki sareng pamajikan anu berbakat, Jordan sareng Majken Bech Bailey, Aimsir dileler Michelin Béntang maranéhanana ngan opat bulan sanggeus dibuka deui. Kalayan rupa-rupa pangalaman anu sayogi, anjeun gaduh pilihan pikeun milih anu cocog sareng rasa anjeun. Kami janji éta mangrupikeun pangalaman anu moal hilap.

7

Cunningham urang

Kildare

Pindah sadayana sareng tuangeun méwah di The Dining Room di Cunningham's. Menu anu hebat anu dipak pinuh ku masakan Thailand anu lezat ogé sababaraha Klasik Éropa. Ulah ngamimitian kami dina cocktails! Ruang Makan di Cunningham's mangrupikeun pangalaman anu teu kedah sono pikeun sadaya anu resep tuangeun.

8

Roti & Bir

Moone

Disetél dina Moone High Cross Inn bersejarah 200 taun, Roti jeung Bir nyaéta impian kuliner. Setelan cozy pamungkas dipasangkeun sareng menu éksténsif jeung sababaraha pilihan vegetarian fabulous. Kami ngarékoméndasikeun maranéhna Risotto Kembang engkol pikeun piring veggie ngeunah!

9

Masak Caragh

Carag

Upami seafood mangrupikeun hal anjeun, kami ngagaduhan tempat pikeun anjeun. Ti udang ka chowder ka salmon Masak Caragh ulah ngalakukeun hal ku satengah. Dahar santai di Gastro Longue sateuacan tuang sagelas anggur di Cooke's Bar atanapi The Beer Park dina malem usum panas anu haneut.

10

Edward Harrigan & Putra

Newbridge

Aperol Sour saha? Lamun datang ka cocktails, éta aman nyebutkeun Edward Harrigan jeung Putra anu ahli dina karajinan maranéhanana. Kadaharanana mangrupikeun paporit teguh diantara warga lokal di Kildare nalika aranjeunna nganggo anu pangsaéna tina produk Irlandia lokal pikeun nyiptakeun ménu anu saé pikeun kulawarga, bisnis, kasual, acara khusus sareng pihak swasta.