Titik Brunch Terbaik Kildare - IntoKildare
Pitunjuk & Gagasan Wisata

Titik Brunch Pangalusna Kildare

Henteu aya anu saé sapertos siang anu saé dina akhir minggu.

Beda sareng sarapan buru-buru anjeun ajag turun saminggu, brunch mangrupikeun hal anu kedah diraosan ku réréncangan anu hadé sareng meureun ... sababaraha mimosa.

Kami parantos ngempelkeun lima tempat anu pangsaéna pikeun brunch akhir minggu ieu.

1

The Gallops - Hotel Kildare House

Kildare

 


Suasana haneut tur welcoming dina The Gallops tina Hotél Kildare House ngajadikeun eta tempat sampurna pikeun brunch santai

Lokasina pas di jantung kota Kildare, kami nyarankeun pisan Endog Florentine atanapi Toast Perancis anu lezat disayogikeun sareng sirop maple sareng daging garing upami anjeun raos sakedik amis.

2

Dunne & Crescenzi

L'Officina

Balanja telat? Ngalaman kadaharan musiman nikmat di Désa Kildare, kalawan menu pikeun nyocogkeun unggal rasa.

Ieu mangrupikeun tempat anu saé pikeun mikaresep tuangeun Itali sareng anggur dina suasana anu ramah, ramah.

3

Silken Thomas

Kildare

Deukeut ka Désa Kildare sareng pusat kota Kildare, naha henteu angkat sadayana sareng gaduh Irlandia pinuh pikeun brunch? The Silken Thomas Teu ngan boga menu sarapan fabulous tapi ogé pilihan menu cageur nu ngawengku yummy buah & yogurt mangkok, comforting mangkok bubur jeung nikmat seger scones dipanggang. Naha urang poho nyebut alpukat smashed jeung roti sourdough?

4

Rumah Makan Kebon Jepang

Stud Nasional Irlandia & Kebon

Lokasina di Stud Nasional & Kebon Irlandia, Japanese Gardens Restaurant dibuka ti jam 9 énjing sareng bangga nawiskeun tuangeun anu sederhana sareng séhat kalayan tekenan kana kasegaran sareng rasa.

Henteu ngan ukur aranjeunna ngagaduhan piring, kuéh sareng kopi anu luar biasa tapi ogé milikna pikeun Endog McMuffin anu kawéntar. Ngantosan naon deui ?!

5

Kafe Pasar Shoda

Tempat anu saé pikeun kasempetan naon waé.

Tekenan dina Kafe Pasar Shoda nyaeta on kualitas alus dahareun damang, kopi artisan sarta kurban anggur unik. Hidangan favorit urang kudu pancakes kalawan berries seger, compote buah jeung Nutella.

Ehmmm…