Pitunjuk & Gagasan Wisata

Titik Brunch Pangalusna Kildare

Henteu aya anu saé sapertos siang anu saé dina akhir minggu.

Beda sareng sarapan buru-buru anjeun ajag turun saminggu, brunch mangrupikeun hal anu kedah diraosan ku réréncangan anu hadé sareng meureun ... sababaraha mimosa.

Kami parantos ngempelkeun lima tempat anu pangsaéna pikeun brunch akhir minggu ieu.

1

The Gallops - Hotel Kildare House

Kildare

 


Suasana haneut sareng sambutan di The Gallops of Kildare House Hotel ngajantenkeun tempat anu sampurna pikeun sarapan siang anu santai

Lokasina pas di jantung kota Kildare, kami nyarankeun pisan Endog Florentine atanapi Toast Perancis anu lezat disayogikeun sareng sirop maple sareng daging garing upami anjeun raos sakedik amis.

2

Dunne & Crescenzi

L'Officina

Balanja telat? Ngalaman kadaharan musiman anu lezat di Kampung Kildare, sareng menu anu cocog sareng unggal rasa.

Ieu mangrupikeun tempat anu saé pikeun mikaresep tuangeun Itali sareng anggur dina suasana anu ramah, ramah.

3

Silken Thomas

Kildare

Deukeut ka Désa Kildare sareng pusat kota Kildare, naha henteu kaluar sadayana sareng gaduh Irlandia pinuh pikeun brunch? The Silken Thomas henteu ngan ukur ngagaduhan menu sarapan anu luar biasa tapi ogé menu pilihan anu séhat anu kalebet mangkok buah & yogurt anu raos, mangkok bubur anu nyenangkeun sareng scone panggang anu enak. Naha urang hilap nyebatkeun roti alpuket sareng asét?

4

Rumah Makan Kebon Jepang

Stud Nasional Irlandia & Kebon

Lokasina di Irlandia Nasional Stud & Gardens, Rumah Makan Taman Jepang dibuka ti jam 9 enjing sareng bangga nawiskeun barang kadaharan anu saderhana anu séhat kalayan nekenkeun kasegaran sareng rasa.

Henteu ngan ukur aranjeunna ngagaduhan piring, kuéh sareng kopi anu luar biasa tapi ogé milikna pikeun Endog McMuffin anu kawéntar. Ngantosan naon deui ?!

5

Kafe Pasar Shoda

Tempat anu saé pikeun kasempetan naon waé.

Tekenan di Shoda Market Café nyaéta ngeunaan kadaharan anu saé kualitasna, kopi tukang sareng tawaran anggur anu unik. Hidangan karesep urang kedah janten pancake kalayan buah seger, compote buah sareng Nutella.

Mmmmmm…