Pitunjuk & Gagasan Wisata

Tujuh Leumpang Scénic Di Kildare

Upami anjeun milarian lebu tina laba-laba sareng kaluar kana hawa seger sabtu minggu ieu, naha henteu nyentak sababaraha Kildare anu endah ieu kaluar tina daptar anjeun!

Kéngingkeun detak jantung nalika ngajajah naon anu leres dina panto anjeun! Geulis Kildare gaduh sababaraha jalur anu paling endah di nagara éta, kalayan titilar kuno sareng situs arkéologis anu aya di sapanjang kabupaten, sareng ku tujuh jalan ieu anjeun moal nyangkut sababaraha kagiatan akhir minggu!

1

Killinthomas Woods

Killyguire

Just a five-minute drive from Rathangan Village lies the beautiful and relatively undiscovered Killinthomas Woods. Filled with bluebells in the spring and and orange floor of foliage in the autumn, there are options for both short and long walks, all starting and ending in the carpark.

Aya plang anu dititik di sadaya jalur, ngajantenkeun jalan 10km ieu gampang dijelajah pikeun nu datang. Walkers tiasa ngaraosan ékosistem kai, kalayan rupa-rupa flora sareng fauna.

2

Imah Castletown

Celbridge

Discover the great outdoors with a meander around the breathtaking parklands of Imah Castletown! Open year-round, the parklands boast stunning trails and river walks, and is totally free to enter.

Kujang dina sajarah, taman ieu mangrupikeun rupa-rupa flora sareng fauna asli, janten tetep panon anjeun mesek dina tatangkalan, walungan sareng situ!

3

Taman Leuweung Donadea

Lokasina langkung ti 30-menit di luar Kota Kildare tempatna Taman Leuweung Donadea. With three separate walking trails, all ranging from 1km to 6km, there is something to suit all ages here.

Kanggo jalan-jalan siang sonten, turutan Lake Walk, anu gelung di sakuriling danau dieusi cai sareng kirang langkung satengah jam. Jalur Wisata Alam caket handapeun 2km, anu jalanna ngalangkungan arsitéktur dramatis perkebunan. Pikeun anu langkung seueur anu langkung ambisius, Aylmer Walk mangrupikeun jalan satapak Slí na Slainte 6km anu ngambah walkers di sakuriling taman.

4

Jalan Barrow

Ngarasakeun jalan-jalan sabtu minggu di sapanjang sisi salah sahiji walungan paling bersejarah di Irlandia, Walungan Barrow. Kalayan hal anu dipikaresep di unggal péngkolan towpath umur 200 taun ieu, walungan ieu mangrupikeun pendamping anu sampurna pikeun saha waé anu leumpang atanapi bersepeda sapanjang Barrow Jalan.

Ngalaman flora sareng fauna dihijikeun sapanjang sisi-sisina, kuncen anu saé sareng pondok-tukang nyimpen kolot anu endah.

An pituduh audio is available with over two hours worth of listening, filled with stories and information on ancient kings of Leinster, the Devil’s eyebrow, the miniature cathedral of St Laserian and more.

5

Jalan Terusan Karajaan

A similar route to the Barrow Way, this scenic linear leumpang is great for those who want to grab a coffee and just keep walking. Walking as far as you like, you can then easily hop on public transport to take you back to your starting point.

Aya sababaraha conto anu penting tina arkeologi industri abad ka-dalapan belas anu kagum di sapanjang jalan, kalebet Ryewater Aquaduct anu nyandak kanalna luhur di walungan Rye, sareng anu nyandak genep taun ngawangun.

6

Athy Slí

Kagum dedaunan anu éndah nalika jalan-jalan Minggu anu gampang-gampang sapanjang Athy Slí. Dimimitian ti gedong pangadilan (diwangun taun 1857) ku Walungan Barrow, jalan kaki 2.5km ieu ngalir sisi-sisi sisi walungan, dugi ka Barrow Path, ngalangkungan Garéja St Michael di Irlandia, handapeun Jembatan Kuda sareng Sasak Railway, sareng sapanjang Jalur Terusan.

Rute anu bunderan ieu tiasa dijalankeun dina dua arah sareng cocog pikeun leumpang babaturan anu buluan, ngadorong strollers, atanapi ngan saukur kaluar pikeun 30-menit pikeun nikmati sinar panonpoé Pébruari.

7

St Brigid's Trail

 

Nempo pos ieu dina Instagram

 

A post shared by Regina (@reginaoftheland)

 

Nestled in Ireland’s Ancient East is St Brigid’s Trail, the heart of Christianity origins in Ireland.

Carita luar biasa ngeunaan St Brigid, santo pangayoman awéwé anu dipikacinta Irlandia, sareng waktosna di Kildare disorot sapanjang St Brigid's Trail nalika anjeun nyandak sababaraha landmark anu paling terkenal di Kildare Town.

nu jalan satapak begins at the Kildare Heritage Centre on Market Square where visitors can watch an audio- visual presentation on St Brigid. The trail then takes you on a journey through St Brigid’s Cathedral, St Brigid’s Church and of course the Solas Bhríde Centre which is dedicated to the spiritual legacy of St Brigid and its relevance for our time. The final spot on the tour is the ancient St Brigid’s Well on Tully Road, where visitors can while away a peaceful hour.