Newbridge Silverware 8
Pitunjuk & Gagasan Wisata

Balanja di Kildare

Pikeun pangalaman balanja pamungkas, hilap ngepak paspor anjeun sareng nyobian ngaganjel botol lotion alit kana baggies anu disahkeun ku bandara sateuacan naék penerbangan ka London atanapi Paris - Kildare mangrupikeun tujuan balanja anu anyar dina peta sareng sadayana anu anjeun pikahoyong sareng seueur deui.

1

Outlet Désa Kildare

Nurney Road, Co Kildare

Luncat pondok, langkau sareng luluncatan ti mana waé Irlandia, ku jalan atanapi rél, Kildare ngagaduhan seueur balanja anu ngajantenkeun anjeun sareng dompét anjeun sibuk. Kapala diantara ieu, sakumaha anu terang ku anu balanja terang, nyaéta Outlet Désa Kildare anu nawiskeun dugi ka 60% tina labél desainer.

Sareng ku usum panas ampir ka urang teu acan aya alesan anu langkung saé pikeun mecut palastik sareng ngapdétkeun papakéan anjeun ku sababaraha desainer konci. Angkat sababaraha fashion maju katingal di butik sapertos Anya Hindmarch, Lulu Guinness sareng Kate Spade, pimp kaki anjeun di LK Bennett sareng Kurt Geiger, pasihan dapur anjeun percikan kitsch kembang di Cath Kidston, manjangan kamar anjeun di Bedeck atanapi pasihkeun anjeun kamar mandi anu hotél raos di Molton Brown.

Outlet Désa Kildare parantos ngarobah pangalaman balanja na kana bentuk seni - ngaleungitkeun sagala setrés anu aya hubunganana sareng balanja pusat kota. Outlet parantos ngabéréskeun iritasi utama - kantong - ku nawiskeun pilihan bebas tangan pikeun € 5 dimana pameseran anjeun bakal dikumpulkeun sareng diayakeun pikeun anjeun di kantor inpormasi dugi anjeun siap ngumpulkeunana.

2

Newbridge Silverware

Newbridge, Co Kildare
Newbridge Silverware 8
Newbridge Silverware 8

Pastikeun nyandak perjalanan ka Pusat Pengunjung Newbridge Silverwarejeung Museum Ikon Gaya teuing. Musium, anu ngagaduhan pakean anu dipaké ku legénda layar sapertos Audrey Hepburn sareng Elizabeth Taylor, bakal méré ilham ka pilihan fashion anjeun. Maka bejewel diri anjeun ku sababaraha potongan Newbridge anu dirancang indah diobral di Showroom.

3

Pusat Perbelanjaan WhiteWater

Newbridge, Co Kildare

Upami barang desainer sanés hal anjeun aya seueur pilihan balanja sanés di Kildare. Candak perjalanan ka Pusat Perbelanjaan WhiteWater caket sareng toko jangkar Debenhams, M&S sareng H&M, ditambah langkung ti 60 pangecér anu kalebet diantarana Karen Millen, Zara sareng Carraig Don.

4

Pameran Karajinan & Pasar Patani

Kabupatén-lega

Upami anjeun langkung gemet dina kios, Kildare nuju bobo sareng pasar pikeun ngalajur napsu anjeun.

Pasar Nagara Naas lumangsung unggal dinten Jumaah di aula kota ti 9.45 énjing-12.15 siang sareng nawiskeun hasil lokal anu ngeunah, roti, macét tukang kembang, kembang sareng karajinan. Ngalanglang di Crookstown Craft Village, kabuka Senén dugi ka Minggu ti 10 am-6pm, sareng titénan seniman ngalukis, tukang pot dina roda sareng knitters anu muterkeun benang sareng ngarancang baju kalayan sagala rupa barang buatan tangan anu dijual.

5

Barang Antik Straffan sareng Pusat Desain

Straffan

Upami anjeun langkung resep mésér hal-hal ku sakedik sejarah, kadatangan Barang Antik Straffan sareng Pusat Desain sareng pastikeun anjeun angkat ka kamar téh Victoria anu pikaresepeun anu nawiskeun 15 jinis tèh sareng kueh buatan bumi sareng scones.

Candak naséhat kami - anjeun moal ngalakukeun éta sadayana dina hiji dinten janten buku kamar di salah sahiji seueur K&P B & B, pondok mandiri atanapi hotél méwah sahingga anjeun tiasa sumebar ka terapi ritel salami sabtu minggu sareng nyingkahan kaduhung anu mésér. Oh enya, sareng nganggo sapatu anu raoseun!