Balanja di Kildare - IntoKildare
Barang pérak Newbridge 8
Pitunjuk & Gagasan Wisata

Balanja di Kildare

Pikeun pangalaman balanja pamungkas, hilap ngepak paspor anjeun sareng nyobian ngaganjel botol lotion alit kana baggies anu disahkeun ku bandara sateuacan naék penerbangan ka London atanapi Paris - Kildare mangrupikeun tujuan balanja anu anyar dina peta sareng sadayana anu anjeun pikahoyong sareng seueur deui.

1

Outlet Désa Kildare

Nurney Road, Co Kildare
kampung Kildare
kampung Kildare

Luncat pondok, langkau sareng luluncatan ti mana waé Irlandia, ku jalan atanapi rél, Kildare ngagaduhan seueur balanja anu ngajantenkeun anjeun sareng dompét anjeun sibuk. Kapala diantara ieu, sakumaha anu terang ku anu balanja terang, nyaéta Outlet Désa Kildare anu nawiskeun dugi ka 60% tina labél desainer.

Sareng ku usum panas ampir ka urang teu acan aya alesan anu langkung saé pikeun mecut palastik sareng ngapdétkeun papakéan anjeun ku sababaraha desainer konci. Angkat sababaraha fashion maju katingal di butik sapertos Anya Hindmarch, Lulu Guinness sareng Kate Spade, pimp kaki anjeun di LK Bennett sareng Kurt Geiger, pasihan dapur anjeun percikan kitsch kembang di Cath Kidston, manjangan kamar anjeun di Bedeck atanapi pasihkeun anjeun kamar mandi anu hotél raos di Molton Brown.

Outlet Désa Kildare parantos ngarobah pangalaman balanja na kana bentuk seni - ngaleungitkeun sagala setrés anu aya hubunganana sareng balanja pusat kota. Outlet parantos ngabéréskeun iritasi utama - kantong - ku nawiskeun pilihan bebas tangan pikeun € 5 dimana pameseran anjeun bakal dikumpulkeun sareng diayakeun pikeun anjeun di kantor inpormasi dugi anjeun siap ngumpulkeunana.

2

Newbridge Silverware

Newbridge, Co Kildare
Barang pérak Newbridge 8
Barang pérak Newbridge 8

Pastikeun nyandak perjalanan ka Pusat Pengunjung Newbridge Silverwarejeung Museum Ikon Gaya teuing. Musium, anu ngagaduhan pakean anu dipaké ku legénda layar sapertos Audrey Hepburn sareng Elizabeth Taylor, bakal méré ilham ka pilihan fashion anjeun. Maka bejewel diri anjeun ku sababaraha potongan Newbridge anu dirancang indah diobral di Showroom.

3

Pusat Perbelanjaan WhiteWater

Newbridge, Co Kildare

Aya seueur pilihan balanja sanés di Kildare. Candak lalampahan ka caket dieu Pusat Perbelanjaan WhiteWater kalayan toko jangkar sapertos pull & Bear, M&S sareng H&M. Center mangrupikeun pusat balanja régional panggedéna di Irlandia di luar Dublin kalayan langkung ti 60 pangecér utama kalebet New Look, Zara, Carraig Don, Tiger sareng seueur deui!

Aya hiji hal for everyone di WhiteWater, Utamana pikeun Fitness Fanatik, pilihan balanja kaasup JD Olahraga, Olah Raga Olahraga sarta anyar maranéhanana lega Olahraga langsung toko!

Upami anjeun resep santai sareng ngaraosan pilem anu dileupaskeun panganyarna, naha henteu pariksa Teater Bioskopna ogé!

4

Pameran Karajinan & Pasar Patani

Kabupatén-lega

Upami anjeun langkung gemet dina kios, Kildare nuju bobo sareng pasar pikeun ngalajur napsu anjeun.

Pasar Nagara Naas lumangsung unggal dinten Jumaah di aula kota ti 9.45 énjing-12.15 siang sareng nawiskeun hasil lokal anu ngeunah, roti, macét tukang kembang, kembang sareng karajinan. Ngalanglang di Crookstown Craft Village, kabuka Senén dugi ka Minggu ti 10 am-6pm, sareng titénan seniman ngalukis, tukang pot dina roda sareng knitters anu muterkeun benang sareng ngarancang baju kalayan sagala rupa barang buatan tangan anu dijual.

5

Gawir di Lyons

Celbridge


Parios éta Pantry di Cliff di Lyons lamun fancy sababaraha barang Freshly dipanggang kawas roti coklat atawa sababaraha Ngaruwat amis pikeun nyugemakeun cravings maranéhanana!

Anjeun teu tiasa lepat nalika balanja kado di CLIFF Home Christmas Shop anu endah di Cliff di Lyons. Sadaya produk anu otentik Irlandia dijieun tur mimitian ti goodies gourmet endah mun remedies home spa.

6

Firecastle

Kildare


Firecastle gaduh sauntuyan tuangeun anu énggal sareng bahan-bahan pikeun nyetél tuangeun wengi anjeun di bumi sajaba ti anu sanés! Éta mangrupikeun tukang grosir artisan anu ngagaduhan langkung ti 1000 produk sumber di toko. Ieu kalebet tuangeun Artisan Irlandia sapertos Mentega, Jams, Minyak, Keju, Daging, Crackers, Anggur sareng seueur deui!

7

Kafe Pasar Shoda

Maynooth

Kafé Pasar Shoda kurban dumasar kana konsép seger jeung cageur. Konsumén bisa ngarasakeun sauntuyan dahareun cageur hébat ku pulas unik nikah kalayan layanan gairah sarta pribadi. Aranjeunna yakin dina ngahasilkeun kadaharan hébat nu bisa dinikmati ku sagala diets, karesep jeung rasa.

8

Lily O'Brien urang

Newbridge

 

Ngagungkeun 30 taun dina bisnis taun ieu, gairah pikeun coklat anu mimiti diideuan Mary Ann O'Brien masih aya dina unggal aspék bisnis sareng tetep janten inti tina naon anu dilakukeun ku Lily O'Brien. Dumasar di jantung Co.. Kildare, Irlandia, tim di Lily O'Brien urang terus ngembangkeun kreasi coklat mouth-watering ngagunakeun bahan kualitas finest pikeun anjeun ngarasakeun.

Pariksa milikna toko online upami anjeun resep mesen sababaraha coklat Irlandia premium! Atawa naha henteu pariksa kaluar toko chocolates maranéhanana!

9

Pusat Taman Johnstown

Naas


Upami Anjeun keur néangan pikeun revamp sababaraha decor taman ti kasampak aya salajengna! Pusat Taman Johnstown nawiskeun kebon, parabot, BBQ, Imah, Dapur, sareng seueur deui kategori sareng pilihan di toko.

Pusat kebon parantos nampi panghargaan sareng pangakuan bergengsi salami sababaraha taun kalebet "Pusat Taman Taun", sareng pangajén kualitas béntang 5 ti Hortikultura Irlandia.

10

Saddlery Berney Bro urang

Kilcullen

 

Nempo pos ieu dina Instagram

 

Pos anu dibagikeun ku Berney Bros (@berneybros)


Saddlery Berney Bro urang lokasina di Kilcullen dimana anjeun tiasa manggihan kualitas luhur, leungeun crafted saddles bespoke.

Éta ogé ngajual pilihan pakean pikeun pengendara kuda, maké kuda jeung luhureun sapatu garis.

Berney Bro's kasohor ku kualitasna, inovasi sareng parantos ngadeg ti taun 1800-an.