12 Tempat Makan Luar Luar Anu Terbaik di Kildare - IntoKildare
Pitunjuk & Gagasan Wisata

Tempat Makan Luar Luar Anu Terbaik di Kildare

Réstoran, kafe, bar sareng produsen kadaharan ti Kildare siap ngabagéakeun anjeun. Sampel tina pilihan pilihan makan luar anu kami sasarengan anu bakal masihan anjeun raos naon anu ditawarkeun di Kildare usum panas ieu.

1

Silken Thomas

Kildare
Silken Thomas No Téks 2 768x767
Silken Thomas No Téks 2 768x767

Ngarasakeun tuang siang atanapi tuang tina ménu éksténsif dina teras taman anu éndah di Silken Thomas, di kota Kildare. Slot tuangeun salami 2 jam kalayan daérah anu pikaresepeun sateuacan atanapi nyayogikeun tuangeun karajinan bir atanapi koktail. Pikeun buku, pencét Ieuh atanapi telepon 045 522232.

2

33 Kidul Main

Naas


33 Kidul Main, nu kabuka pikeun outdoor dining porsi dahar beurang sarta Dinner. Aranjeunna Pub & Eatery lokasina di jantung Naas, Co Kildare nu ngawula ka pangalusna tina pangalusna dina sagala hal dahareun, anggur, arwah, cocktails, kopi & leuwih. Kanggo inpo nu leuwih lengkep atawa nempo menu maranéhanana mangga klik Ieuh:

3

Fallons of Kilcullen

2021 05 24 Anyar 71024768 I1
2021 05 24 Anyar 71024768 I1

Lokasina di ujung Curragh sareng di sisi Walungan Liffey, Fallons of Kilcullen, bakal kabuka Salasa dugi Minggu kanggo tuang siang sareng tuang, mesen méja anjeun Ieuh.

4

The Palmer di The K Club

Straffan
Teras Kclub Thepalmer 2
Teras Kclub Thepalmer 2

Méwah seger sareng kontémporér tapi ngagalkeun Palasik, Palmer di The K Club nyayogikeun sarapan cerah sareng mimiti, santai tuang sareng tuang siang unggal sonten dugi ka mesen terakhir. Teras kaca anu bérés Palmer ngagaduhan hateup anu tiasa ditarik sareng panel gelas anu tiasa digulung janten anjeun salawasna nguntungkeun tina cuaca anu pangsaéna, ogé ogé séri liang seuneu pikeun sémah pikeun nginum inuman sateuacana tuangeun atanapi nightcap gigir ogé malem ragrag leuwih estate. Fokus dina The Palmer nyaéta ngeunaan kadaharan anu modéren, ti mimiti piring dugi ka roti lapang, ngabagi piring, salad seger sareng lauk, kadaharan anu saé tina grill sareng seueur sisi anu bageur sareng lezat. Palmer nyandak pendekatan anu cerah sareng nyugemakeun pikeun ngahasilkeun piring anu dipimpin dina suasana anu mewah tapi teu resmi.

5

Moyvalley Hotel & Resort Golf

Balyna estate, Moyvally
Moyvalley 2021 05 14 16 12 27 450x600
Moyvalley 2021 05 14 16 12 27 450x600

Atur di tengah 550 hektar padesaan Kildare anu bersejarah, Moyvalley Hotel & Resort Golf mangrupikeun lokasi anu sampurna pikeun tuang santai pikeun ngudag babaturan anu dikurilingan ku pemandangan anu endah. Buka kanggo tuang siang sareng tuangeun, telepon (0) 46 954 8000 sangkan ngumpulkeun a.

6

Kamar Téh Victoria

Straffan
Kamar Téh Victoria 2
Kamar Téh Victoria 2

Ngarasakeun kuéh, kopi atanapi tuang siang di halaman anu cerah di Kamar Téh Victoria di Straffan. Buka Salasa dugi ka Sabtu, henteu diperyogikeun booking.

7

Clanard Pangadilan Hotel

Athy
Ngarasakeun produk lokal sareng tuangeun anu lezat nalika anjeun tuang al fresco di padesaan Kildare anu indah, naon anu henteu resep!

Bersantai terasrasakeun menu anca nu nawarkeun kadaharan pikeun sakabéh jenis pa Clanard Pangadilan Hotel! Boga sneak Toong dina menu vegan maranéhanana di handap.
🌱Jajang Kembang Engkol
🌱Salad Usum Panas tina Maroko Spiced Oat Falafels (Starter / Utama)
🌱Paté Jamur Liar
🌱Sayur Panggang & Kari Lentil
🌱Beetroot & Chickpea Burger Berbasis Tumbuhan
🌱Brownie Coklat Berbasis Tumbuhan, Saos Coklat & És Krim Vanila

8

Embun Drop Inn

maehan
Serelek Embun 20201223 011455 768x576
Serelek Embun 20201223 011455 768x576

nu Embun Turun Gastropub di kampung Kill dibuka dinten Rebo dugi ka Minggu kanggo tuang siang & tuang. Ngarasakeun sumber anu dihasilkeun sacara lokal kalebet bir karajinan tina jembarna. Pesen méja teras anjeun Ieuh.

9

Hakim Roy Kacang

Newbridge
Es Krim Jrb
Es Krim Jrb

Pilihan ngeunaan brunch, tuang siang sareng tuangeun ngantosan di Hakim Roy Kacang, Newbridge. Buka ti 8 enjing ka 11.30 wengi Senén dugi ka Minggu, mesen méja anjeun Ieuh.

10

Hotél Keadeen

Keadeen Gard Puncak 5 450x600
Keadeen Gard Puncak 5 450x600

Saddlers Bar & Bistro di Hotél Keadeen di Newbridge kabuka pikeun tuang siang ti 12.30 siang dugi ka 2.30 siang (menu terbatas) sareng tuangeun 5 sonten dugi ka 8.30 sonten. Aranjeunna ogé nawiskeun jasa bar luar jam 12.30 siang dugi ka nutup di Taman Bir & Cocktail. Ruang terbatas pikeun tuangeun sareng inuman, jalan-jalan waé - teu aya pemesanan.

11

Hotél Kildare House

Kildare
Galunggung
Galunggung

The Gallops Rumah Makan di Hotél Kildare House di kota warisan Kildare, gaduh menu anu beragam sareng lezat pikeun sarapan, tuang siang sareng tuang. Pesen méja anjeun Ieuh.

12

Simpang 14

Monasterevin

Simpang 14 boga sauntuyan panyadia dahareun pikeun jalma stopping off sanggeus lalampahan panjang. Aranjeunna buka 24 jam sapoé sarta boga aréa maén kids. Éta ogé nawiskeun WIFI gratis ka konsumén sareng tempat duduk di luar nalika cuaca saé dina usum panas!

Tujuanana nyaéta pikeun janten tujuan pilihan anu unik, kalayan staf anu ramah sareng bantosan pikeun nawiskeun genah komuter kalayan tuangeun seger sareng fasilitas anu kualitas luhur, nyayogikeun pangalaman palanggan anu saé.