Pitunjuk & Gagasan Wisata

Anu Ageung (déwasa) Kabur ka Co Kildare

Kadang-kadang, murangkalih urang ngagaduhan langkung seueur kahirupan sosial tibatan urang, nalika urang nyéépkeun akhir minggu urang nyetir ka pésta sareng acara.

Sakapeung, pikaresepeun pikeun jalma dewasa pikeun kalakuan siga budak leutik.

Sakapeung - éta aya sababaraha waktos jauh sareng pelepasan sepuh di Kildare.

Kami parantos nyusun daptar tempat méwah pikeun cicing sareng seueur kagiatan caket dieu pikeun ngajagi anjeun ngora dina haté sareng bébas stres pikeun sababaraha dinten.

1

Firecastle

Kota Kildare

Pendatang Kildare ieu aya di tengah kota Kildare, anu pinuh ku toko-toko, jalan-jalan sareng naon waé anu aya dina daptar hajat akhir minggu anjeun. Kalayan kamar gaya butik anu ngajentul, aya anu ningali Katedral St Brigid, éta tempat anu sampurna pikeun bersantai sareng bersantai.

Nalika anjeun parantos ngeusi susukan anu mewah, sadayana didamel di tempat, aya seueur anu kedah dilakukeun di caket dieu kalebet sababaraha terapi ritel di Désa Kildare, 10 menit leumpang ti Firecastle. Kabur biasa di Petualangan Redhills, jarak anu singget 5 menit, dimana anjeun ngagaduhan pilihan olahraga petualangan lemes anu cocog pikeun sagala umur sareng kamampuan. Atanapi kéngingkeun anjeun sadayana ngagalindeng pikeun tarohan anu pasti di Pacuan Kuda Curragh, anu ngan sapuluh menit jauhna sareng tempat sababaraha festival balap utama nagara éta.

2

Keadeen Hotel

Newbridge

Tempat bintang opat ieu nyatakeun yén éta hotél pangpanjangna ngadeg kulawarga di Kildare, kalayan 71 kamar tidur sareng konperénsi éksténsif, kasempetan, banqueting sareng suite kawinan.

Dina kasempetan kaluar anjeun hoyong angkat ti sakuliling hotél, maka tempat wisata anu caket kalebet Pusat Perbelanjaan Whitewater dimana anjeun leres-leres balanja dugi ka lungsur ku terapi ritel utama. Sareng nganjang ka Newbridge Silverware Museum of Style Ikon anu kalebet artefak tina bintang kaasup Michael Jackson, The Beatles, Marilyn Monroe sareng Grace Kelly. Musium ieu parantos dikenalkeun dina lima tempat wisata gratis gratis di Irlandia.

Pikeun anu milari kahirupan wengi anu sregep, éta Keadeen Hotel nyaéta sababaraha menit ti Teater Riverbank sareng almenak acara anu dipak, bari musik langsung tiasa dinikmati di Hakim Roy Kacang, duanana aya di tengah kota Newbridge.

3

Clanard Pangadilan Hotel

Athy

Sanajan Clanard Pangadilan Hotel nawarkeun pilihan kamar atanapi suite klasik atanapi mewah, sadaya 37 kamar tidur diving pikeun kabur anu sampurna sareng sadayana anu anjeun peryogikeun tina perlengkapan mandi wangi lavender sareng pancuran listrik dugi ka pilihan makan di réstoran sareng bar. Revive Garden Spa & Beauty Room kalebet daérah rélaxasi, taman spa sareng sauna, bak mandi panas sareng tempat makan fresco, palang kuku sareng palang garing.

Ngarep-ngarep tuang sonten anjeun di dieu di Bailey's Bar & Bistro ku damel napsu meandering handap walungan sareng Wisata Parahu Athy anu damel sareng anjeun pikeun nyiptakeun wisata anu sampurna dina kapal 'Freedom on the Water.'

nganjang ka Puseur Warisan Athy & Museum Shackleton anu ngagaduhan carita Ernest Shackleton, penjelajah kutub anu hébat.

4

Killashee Hotel

Naas

 

Nempo pos ieu dina Instagram

 

Pos anu dibagi ku Killashee (@killasheehotel)

Upami anjeun resep jalan santai di kebon anu saé, maka Killashee Hotel mangrupikeun tempat pikeun anjeun anu ngagaduhan hektar taman anu saé sareng jalan satapak leuweung, sadayana sakitar 141 kamar tidur, klub hiburan sareng spa.

Ngarasakeun sapoé dina balapan jeung Pacuan Kuda Punchestown ngan sababaraha menit jauhna, guludug guludug sareng ramé anu ngageleger tiasa dinikmati kalayan tuang siang sareng tuang siang anu leueur di Watch House, anu ningali garis finish. Pikeun gawena adrenalin, perjalanan ka Mondello Park nyaéta kabutuhan pikeun ngaleupaskeun batin anjeun Lewis Hamilton sakitar lomba pacuan kuda. Atanapi pikeun kagiatan anu langkung santai, terasrasakeun pelayaran sapanjang Grand Canal Bargetrip.ie.

5

Hotél Glenroyal

Maynooth

Aranjeunna ngajelaskeun éta salaku bumi anu jauh ti bumi tapi éta jauh ti bumi anu anjeun kantos impikeun, langkung resep. Bantal gumpal, kleub luang, tuangeun anu anca, anjeun moal kersa uih deui ka kebiasaan.

nu Hotél Glenroyal henteu jauh tina rupa-rupa hal anu kedah dilakukeun, kaasup abad ka-13 Istana Maynooth, Connolly's Folly atanapi Museum Universitas Maynooth dimana anjeun tiasa nganjang kana pakumpulan instrumen ilmiah pangageungna dina paméran umum di Irlandia, kalebet fisika, kimia sareng survey.

Deukeutna ka Royal Canal Greenway mangrupakeun bonus tambihan. Anjeun tiasa nyéwa sapédah ti hotél atanapi di Maynooth Harbour (musiman) sareng siklus nuju Kilcock sareng salajengna.