5 hal anu paling luhur anu kedah dilakukeun di Kildare pikeun kulawarga - IntoKildare
Musim di Kildare 6
Pitunjuk & Gagasan Wisata

5 hal anu paling luhur anu kedah dilakukeun di Kildare pikeun kulawarga

Upami anjeun milarian lokasi pamondokan anu sampurna sareng pilihan anu teu aya tungtungna, tapi hoyong nyingkahan kota Irlandia anu langkung ageung sareng langkung rame, tempat wisata anjeun kedah leres-leres disetél di County Kildare. Nalika caket pisan kota ibukota Irlandia, Kildare ogé nyayogikeun suasana anu langkung santai sareng santai pikeun anu milari pikagumbiraeun tanpa rame sareng tambihan.

Datang ka Kildare teras-terasan kagum ku sabaraha anu ditawarkeun, ti mimiti jalan-jalan sareng kagiatan ramah kulawarga dugi ka réstoran anu meunang penghargaan sareng atraksi anu terkenal di dunya. Sareng sanés ngan ukur wisatawan anu kasurupan ku sadayana Kildare kedah gumelar; pribumi ti kabupatén éta terus mendakan langkung seueur ngeunaan bumi bumi na ku daycations anu saé ngan ukur lémparan batu tina panto panto na.

Janten, naha staycation atanapi daycation, dimana anjeun kedah ngamimitian nalika nyiptakeun rancana perjalanan pikeun kulawarga anu pikaresepeun 24 atanapi 48-jam di Kildare? Ieu inspirasi sakedik ...

Kildare mangrupikeun tempat anu paling ramah pikeun kulawarga di Irlandia, kalayan seueur kagiatan pikeun dipilih di peuntas propinsi. Penawaran hotél ogé henteu kadua.

Hotél Killashee

Hotél Killashee di Naas mangrupikeun salah sahiji hotél kulawarga anu hebat ayeuna nyandak pemesanan - nawiskeun kamar kulawarga anu lega, Paspor Anak, Mini Explorer Bug Hunt Kit, tempat kaulinan di tempat sareng seueur deui. Lahan di Killashee ogé nyayogikeun hiburan anu cekap pikeun murangkalih, kalayan Johnny Magory Irlandia Margasatwa & Jalur Warisan, perpustakaan barudak, sareng ruang buruan, 220 héktar leuweung, parklands, sareng kebon sareng kolam renang 25 m.

 

Nempo pos ieu dina Instagram

 

Pos anu dibagi ku Killashee (@killasheehotel)

Kildare Farm Farms Open Farm & Shop

Kalayan akomodasi dina kantong, lirén heula anu pangpayunna Kildare Farm Farms Open Farm & Shop . Éntri ka Open Farm gratis sareng éta mangrupikeun tujuan buggy sareng korsi roda, anu ngamungkinkeun para pengunjung ningali rupa-rupa sato dina setting anu alami sareng santai. Ladangna mangrupikeun onta, manuk unta, emu, babi, embe, sapi, kijang sareng domba. Numpak Train Express India di sakuriling kebon sateuacan sumping ka tempat pembuangan sareng akuarium, sareng naha henteu maén babak Crazy Golf di jero rohangan India Creek atanapi nganjang ka Pabrik Teddy Bear?

Saatos sapoé sibuk ngajajah, beuteung sakedik tiasa didamel bahan bakar Kafé Traktor, anu nyayogikeun menu anu ramah pikeun kulawarga, janten naha tuang siang atanapi siang anjeun nuju di pasar, anjeun bakal resep tuangeun anu séhat.

 

Taman Warisan & Penemuan Lullymore 

Salajengna dina agenda nyaéta Taman Warisan & Penemuan Lullymore sareng kebon na anu saé, jalan-jalan leuweung, numpak karéta sareng jalan pédah. Aya ogé paméran sajarah pikeun narik minat jalma dewasa dina grup, kalebet The County Exhibition pikeun Pemberontakan 1798. Daya tarik anu saé ieu nyayogikeun kasempetan anu cukup pikeun nyenangkeun kulawarga, kalayan daérah maén petualangan anu ageung, golf gélo, Pusat Puteran Indoor Funky Forest, sareng kebon piaraan kalayan kuda-kuda Falabella anu terkenal.

 

Wisata Parahu Athy & BargeTrip.ie 

Ti daratan ka laut, Kildare ngagaduhan oodles pikeun nawiskeun jalma-jalma angling pikeun petualangan di luar ruangan. Athy Parahu Tours tawarkeun wisata bespoke sapanjang Barrow Navigation, anu disayogikeun ka preferensi unggal grup - sareng bahkan tiasa piknik sareng on-board piknik atanapi tuang siang di sisi walungan! Perjalanan kapal tongkang sapanjang Grand Canal, kahadean tina bargetrip.ie  , ogé mangrupikeun cara anu berkesan pikeun nyéépkeun sababaraha jam nalika ningali sababaraha pemandangan Kildare anu paling indah.

 

 

Nempo pos ieu dina Instagram

 

Tulisan anu dibagi ku Ger Loughlin (@bargetrip)

Stud Nasional & Kebon Irlandia 

Pikeun saréat anu bakal ngabahekeun boh murangkalih boh sepuh, sami waé Stud Nasional Irlandia & Kebon ; daya tarik unik kaéndahan alam anu luar biasa anu mangrupikeun sababaraha kuda anu paling megah sareng kebon mewah anu tiasa dipendakan dimana waé di dunya. Anu hiji ieu kedah mutlak salami aya perjalanan ka Kildare.

 

Bar Flanagan di Silken Thomas

Ngeunaan kadaharan anu seger sareng luar biasa, Kildare kasohor pikeun produser lokalna sareng tempat makan anu ramah kulawarga. Pangalaman makan anu berkesan tiasa dipendakan di salah sahiji réstoran anu populér di kabupaten, sapertos Flannagan's Bar di Silken Thomas di kota Kildare

Kalayan napsu anjeun pikeun petualangan sareng kadaharan anu saé pinuh wareg, waktuna balik deui ka hotél - dimana anjeun tiasa ngamimitian ngarencanakeun perjalanan salajengna ka Kildare anu teu kaéléhkeun!

Kanggo inpormasi langkung lengkep ihwal daycations inspirasi, staycations sareng nawaran di County of Kildare, tetep diantos www.intokildare.ie atanapi nuturkeun hashtag #intokildare dina Instagram, Facebook, sareng Twitter

Maze Kildare 

Bukaan atraksi anu sanés kedah didatangan pikeun liburan Paskah di 2022 pikeun anu milarian petualangan nyaéta Maze Kildare - Maze pager hirup pangleutikna Leinster henteu kirang - anu tiasa dipendakan di padesaan North Kildare. Jelajah labirin hedge 1.5acre kalayan langkung ti 2km jalur sareng ti menara tingalian, nikmati panorama padesaan sakitar atanapi ngan saukur labirin nyalira - St Brigid's Cross. Maze kai nyayogikeun tantangan anu pikabungaheun, sareng rute anu sering dirobihna supados pengunjung datang dina jempol! Maild Kildare ogé ngahijikeun Adventure Trail, Zip Wire, Crazy Golf sareng pikeun pengunjung anu langkung ngora, daérah maén balita. Wewengkon piknik nawiskeun tempat anu sampurna pikeun istirahat anu pantes saenggeus sagala tindakan éta.