Kami Perawatan di Kildare - IntoKildare

Pra-Rencana Kadatangan anjeun

  • Inpormasi pangunjung anu lengkep aya dina intokildare.ie
  • Kapasitas dikirangan pikeun ngamungkinkeun jarak sosial.
  • Pesenan online sateuacana pikeun nyingkahan ramé sareng ngantri.
  • Slot khusus pikeun pengunjung anu rentan dimana mungkin.
  • Cetak sanés kontak di bumi atanapi tikét sélulér pikeun tempat wisata.
  • Fasilitas Pra-pamayaran sateuacanna pikeun nyingkahan antrian.
Pra Ngarencanakeun Kadatangan anjeun

Nalika sumping

  • Titik aksés pangunjung anu minimal.
  • Jumlah anu diwatesan kalayan antrian anu dikawasa.
  • Ngalereskeun sareng ngabantosan staf sambutan.
  • Stasion sanitisasi tangan.
Nalika sumping

Standar pangluhurna Kaséhatan & Kasalametan

  • Aliran konsumén anu tos direncanakeun.
  • Tanda tandang ngajauhan sosial.
  • Rézim beberesih anu maju sareng konsisten.
  • Sanitasi alat cuci tangan atanapi cuci tangan.
  • Interaksi non-kontak sareng staf
  • Enggon sering di ventilasi.
Standar pangluhurna Kaséhatan & Kasalametan

Tim Mumpuni & Yakin

  • Wali jarak jauh sosial.
  • Pinuh dilatih dina tindakan kaamanan.
  • PPE pikeun sadaya staf.
  • Cék kaséhatan sapopoé.
Tim Mumpuni & Yakin

Pangalaman Palanggan 5 Star

  • Pangalaman anu aman, ramah sareng berkesan.
  • Pitunjuk jarak jauh sosial sareng palaksanaan.
  • Tempat diuk anu pondok sareng bangku luar.
  • Ukuran kaamanan pangan anu merenah.
  • Kontak dugi ka poin sareng pamayaran.
  • Diberesihkeun dilakukeun dina interval anu teratur.
Pangalaman Palanggan 5 Star

Ngadaptarkeun inisiatif 'We Care in Kildare'

Usaha anu nembongkeun poster Kildare Fáilte parantos nandatanganan deklarasi diri yén aranjeunna sasuai sareng sadaya poin upami lumaku pikeun bisnisna sareng taat kana pituduh pamaréntah. Saatos parantosan deklarasi ieu di handap, usaha anu ngiringan bakal nampi stiker Poster sareng Badge 'We Care in Kildare' pikeun dipajang dina tempatna, ogé salinan digital tina poster sareng badge.

Kami Perawatan Di Lencana Kildare